Τι προβλέπουν τα ζώδια για την εβδομάδα 29-9 με 05-10

ΚΡΙΟΣ
Η είσοδος του Οκτωβρίου θα σε κάνει έντονα συνειδητοποιημένο/η απέναντι σε θέματα ερωτικού ενδιαφέροντος, αφού ετοιμάζονται αλλαγές σε αυτό το τομέα και πρέπει να είσαι σε θέση να τις διαχειριστείς. Τον τελευταίο καιρό δείχνεις αρκετά δυναμικός/η απέναντι σε καταστάσεις που απαιτούν εξέλιξη και αποδεικνύεις (στον εαυτό σου κυρίως) ότι μπορείς να διαχειριστείς το επόμενο βήμα. Ίσως να συζητάς μία νέα επαγγελματική πρόταση, να προετοιμάζεις το έδαφος για να ξεκινήσεις κάτι δικό σου, να σχεδιάζεις τον τρόπο που θα αποδράσεις από μία συμβατική ερωτική ζωή. Από εδώ και πέρα όμως, θα πρέπει να αντιληφθείς ότι υπάρχει και η άλλη πλευρά που έχει τη δική της άποψη και μπορεί να σου επιβάλει πράγματα που δεν είχες υπολογίσει. Με τον Ερμή να γυρνά ανάδρομος στο τέλος της εβδομάδας, καλό θα ήταν να στραφείς προς το/τη σύντροφο και να ακούσεις τους προβληματισμούς του/της. Να μετρήσεις διαφορετικά τα χρήματα σου και να κόψεις κάποια σχέδια που κάνεις. Να σταματήσεις να εμπιστεύεσαι τόσο αβίαστα άτομα που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στα επαγγελματικά σου. Θα πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα από σχέδια για το μέλλον και να εστιάσεις το προβληματικό παρόν, λόγω κακών επιλογών του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτό που πρέπει να προσέξεις αυτή την εβδομάδα είναι μήπως υπνωτίζεσαι από ένα ζήτημα που θεωρείς σημαντικό και σοβαρό, κυρίως στον προσωπικό τομέα, και χάνεις τις εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα που μπορεί να είναι πιο έντονες και ραγδαίες. Καλείσαι να διαχειριστείς ανθρώπους και καταστάσεις που είναι σε θέση να σου προκαλέσουν πονοκέφαλο, να σε πιέσουν και αναγκάσουν να ασχοληθείς επισταμένα με κάτι που θέλει περισσότερο χρόνο από όσο υπολόγιζες. Ίσως πάλι να εστιάζεις σε ένα άτομο από το παρελθόν, που επανακάμπτει ή το αναζητάς, και αυτό να σε κάνει να χάσεις τις εξελίξεις γύρω σου που έχουν να κάνουν με την καριέρα σου. Καλό θα ήταν λοιπόν να βρεις ισορροπίες, να ανακαλύψεις το μέτρο σε ό,τι και αν κάνεις και να είσαι έτοιμος/η για εκπλήξεις και προκλήσεις. Ακόμα και αν στρέψεις το βλέμμα σου σε μία άλλη κατεύθυνση, να γνωρίζεις πως δεν μπορείς να αποφύγεις κάποιες εξελίξεις που συμβαίνουν γύρω σου και δεν είναι τόσο ασήμαντες ώστε να αδιαφορείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορεί να είσαι μετρ στην αποφυγή διλημμάτων και δύσκολων αποφάσεων, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μερικές φορές δε πέφτεις στην ίδια σου την παγίδα. Και τι κάνεις τότε λοιπόν; Ο/Η Άλλος/η φαίνεται αποφασισμένος/η να φτάσει μέχρι τέλους τις δοκιμασίες και αυτό σημαίνει πως καλείσαι να αντέξεις κάποιες ψυχρολουσίες που μπορεί να εφαρμόσει πάνω σου. Η ξαφνική του/της απομάκρυνση μπορεί να είναι ένα δείγμα πως θέλει να δοκιμάσει τη σχέση σας μέσα από την εναλλαγή κρύου και ζέστης. Ίσως πάλι πρέπει να εστιάσεις για λίγο καιρό στα επαγγελματικά σου και να αφήσεις στην άκρη την προσωπική σου ζωή, κάτι που δοκιμάζει τα αισθήματα εκατέρωθεν. Είναι πάλι πιθανό να χάνεις το μυαλό και την όρεξη σου για χάρη ενός ατόμου που γνωρίζεις εντελώς ξαφνικά, κάτι που θα έχει αντίκτυπο στην επαγγελματική σου εικόνα, αφού τα ενδιαφέροντα σου αλλάζουν με τον πλέον απόλυτο τρόπο. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, στο τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να δοκιμαστείς απέναντι σε εμπόδια και ανθυγιεινές συνήθειες που σου κρύβουν ένα κομμάτι από τη ζωή που θα ήθελες να ζήσεις. Τι θα τολμούσες να κάνεις για να ξεπεράσεις αυτούς τους σκοπέλους;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τρέχοντας να προλάβεις τις εξελίξεις στον εργασιακό τομέα, καταφέρνεις να αφήσεις σε δεύτερο επίπεδο την προσωπική σου ζωή, κάτι που πιθανότατα και να σε ανακουφίζει σε αυτή τη φάση της ζωής σου. Αποφεύγοντας να ασχοληθείς με θέματα της οικογένειας ή του σπιτιού σου, καταφέρνεις να κρατήσεις τις έννοιες μακριά από το μυαλό σου και να κοιμάσαι ήσυχος/η τα βράδια, εκτονώνοντας τις εσωτερικές σου εντάσεις σε ένα γεμάτο πιάτο ή στο γυμναστήριο. Αυξάνοντας τις ώρες της δουλειάς ή τους τομείς του επαγγελματικού ενδιαφέροντος, καταφέρνεις να κερδίσεις περισσότερα χρήματα και να καλύψεις την ανάγκη σου να υπάρχεις μέσα από την ευχέρεια που διαθέτεις για αγορές. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος/α αποφασίσει να φέρει στο προσκήνιο ένα θέμα που αφορά τη ζωή σου και επιμένεις να αγνοείς; Τι θα γίνει όταν στο τέλος της εβδομάδας θα αρχίσεις να κατανοείς πως δε χωράς εκεί που στριμώχτηκες ή έπεισες τον εαυτό σου πως είναι ιδανικό μέρος για να κοιμάσαι τα βράδια;

ΛΕΩΝ
Οι τάσεις φυγής, απόδρασης και αλλαγής απέναντι σε παγιωμένες καταστάσεις μοιάζει να επανέρχονται αυτή την εβδομάδα, αφού νιώθεις έντονα την ανάγκη να κάνεις ένα ταξίδι ή να αλλάξεις την καθημερινότητα σου. Ο ενθουσιασμός σου για μία νέα γνωριμία που έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό, θα πρέπει να βρει διέξοδο πέρα από το έντονο φλερτ και τις σεξουαλικές σας επαφές, μέσα από ένα ταξίδι που μπορεί να σας φέρει και πιο κοντά. Η διασκέδαση που έχεις εντάξει και πάλι στη ζωή σου είναι μία μορφή αντίστασης απέναντι σε καταστάσεις που σε πιέζουν σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο και δείχνεις διατεθειμένος/η να κάνεις τομές στο πρόγραμμα που αποφασίζουν να σου επιβάλουν οι τρίτοι. Αν όμως δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή σου τους τελευταίους μήνες, τότε η εσωτερική σου πίεση είναι τεράστια και μπορεί να εκραγείς ανά πάσα στιγμή. Φρόντισε να προσθέτεις στιγμές εκτόνωσης στον εαυτό σου, γιατί είναι επικίνδυνο να συνεχίσεις να μαζεύεις παράπονα και εσωτερικό θυμό…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτό που έχει σημασία αυτή την εβδομάδα είναι ο τρόπος που θα εκφραστείς, που θα αποφασίσεις να κριτικάρεις και να διεκδικήσεις, αφού θα πρέπει να εμπεριέχει μία διαφορετική χροιά σε σχέση με όσα έκανες μέχρι σήμερα. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να παραμένει σχεδόν στάσιμος στο Σκορπιό, και να γυρίζει ανάδρομος στο τέλος της εβδομάδας, είναι σαν να σταματά η λογική και να πρέπει απλά να αντιδράσεις ενστικτωδώς ή να θάψεις κάθε διάθεση σου να εκφραστείς. Είναι σαν να χρειάζεται να επαναστατήσεις απέναντι σε γνώριμα άτομα του περιβάλλοντος σου και να αποφασίζεις να τα βάλεις με τους εύκολους στόχους. Σαν να βλέπεις περισσότερες ώρες τηλεόραση για να εστιάσεις στις κοινωνικές αδικίες και καταστροφές, για να αποφύγεις να έχεις άμεση επαφή με τις δικές σου ατολμίες που φέρνουν προσωπικά αδιέξοδα. Σαν να κοιτάζεις ένα φυλλάδιο με ακριβά ταξίδια που δεν πρόκειται ποτέ να τολμήσεις να κάνεις και να ρίχνεις το φταίξιμο στην οικονομική κρίση. Σαν να κοιτάζεις τη μαυρίλα στο παρακάτω τετράγωνο της ζωής σου και να επιλέγεις να αγνοήσεις τις κλιματικές συνθήκες στο παρόν τετράγωνο που ζεις. Σαν να θέλεις να κερδίσεις χρόνο, χωρίς όμως να ξέρεις αν θέλεις να έχεις χρόνο για να αντιμετωπίσεις το παρακάτω.

ΖΥΓΟΣ
Η είσοδος στο νέο μήνα σηματοδοτεί διάθεση για αλλαγές και εξέλιξη στη ζωή σου και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να παραμένει στη σφαίρα του σχεδιασμού. Οι συζητήσεις σου σχετικά με την εξέλιξη της καριέρας σου μπορεί να συνεχίζονται, αλλά θα σταματήσουν να έχουν μόνο θεωρητικό υπόβαθρο, αφού θα πρέπει να κοιτάξεις και την πραγματικότητα όσον αφορά τα χρήματα σου και τις σχέσεις που έχεις με ανθρώπους που ανήκουν στη σφαίρα των συνεργατών σου. Η προσωπική σου ζωή δεν μπορεί να κουκουλώνεται κάτω από το πέπλο της αρμονίας και διπλωματίας, αφού οι εντάσεις με το/η σύντροφο μπορεί να αυξηθούν και να χρειαστεί να ξεκινήσει ένας ουσιαστικός διάλογος, που εμπεριέχει και προσωπικές αιχμές. Από την άλλη πλευρά, μία νέα γνωριμία δεν μπορεί να συνεχίζει να είναι η βόλτα ενός/μίας περαστικού/ης από τη ζωή σου, αφού αντιλαμβάνεσαι πως δεν είναι μία απλή έλξη. Η παρούσα εβδομάδα σου λέει πως η θύελλα της περασμένης Άνοιξης όχι μόνο δεν πέρασε, αλλά επανέρχεται με πιο δυναμικές διαθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο σου και ξεκινά τη διαδικασία να γυρίσει ανάδρομος προς το τέλος της εβδομάδας, κάτι που σημαίνει πως θα αναγκαστείς να κατεβάσεις ταχύτητα ή θα επιδιώξεις να ελέγξεις καταστάσεις μέσα από τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι απέναντι σε τρίτους. Μπορεί να θελήσεις να κάνεις ένα διάλειμμα από τις εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα και να ζητήσεις χρόνο να απολαύσεις κάποια πράγματα που έχεις ήδη πετύχει. Μπορεί πάλι να σου επιβληθεί ένα διάλειμμα, να χρειαστεί να ασχοληθείς με κάτι που έχεις αφήσει στη μέση, ώστε να κλείσεις εκκρεμότητες που δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να παραμένουν ανοικτές. Το βασικό όμως ζητούμενο είναι να αποφασίσεις να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Πόσο χρήσιμο είναι να επιστρέφεις σε άτομα από το παρελθόν, σε μνήμες που έχουν διαγράψει τη δυναμική τους, σε υποσχέσεις που δεν κρατήθηκαν και να γεμίζεις τη ζωή σου με συναισθήματα που δεν έχουν σχέση με το σήμερα; Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εσένα κάτι τέτοιο, αν θα σε βοηθήσει να λάβεις αποφάσεις σχετικά με την πορεία του σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Υπάρχει κάτι που δε λέγεται ή υπονοείται πίσω από τις λέξεις και τις πράξεις σου αυτή την εβδομάδα και φαίνεται να σε αγχώνει, να σε κάνει πιο επιφυλακτικό/η, να σε αναγκάζει να κάνεις μία παύση σε σχέση με την ένταση που είχε η ζωή σου μέχρι τώρα. Μη νομίζεις όμως πως θα χρειαστεί να υπομείνεις για πολύ αυτή την κατάσταση. Με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος στο Σκορπιό στο τέλος της εβδομάδας, αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να επιστρέψεις σε εργασιακά project, σε φιλικές σου κουβέντες και φλερτ που έχουν μείνει στη μέση και πρέπει να κλείσουν. Μη φοβηθείς να βουτήξεις σε καταστάσεις στις οποίες δεν μπορείς να έχεις το πάνω χέρι, αφού στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει – απλά έχεις το πάνω χέρι για να κάνεις κάποιες διορθώσεις. Αν πάλι αισθανθείς πως τον τελευταίο καιρό τρέχεις αδιάκοπα και έχεις εξοντωθεί, τότε φρόντισε να βρεις το χρόνο να χαλαρώσεις, ζήτησε ένα διάλειμμα και προσπάθησε να κάνεις κάτι διαφορετικό από την καθημερινή σου ρουτίνα. Χρειάζεσαι μία αλλαγή στο πρόγραμμα σου και είναι πλέον ολοφάνερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την πάροδο των ημερών θα καταλάβεις πως υπάρχουν άτομα στον κοινωνικό σου περίγυρο που δε συμπεριφέρονται ακριβώς όπως θέλουν να παρουσιάζουν τον εαυτό τους. Έτσι, λαμβάνεις μια σειρά από μέτρα και αποφάσεις που αλλάζουν άρδην τη διάθεση σου. Θα αγχωθείς μήπως υπάρχουν διαρροές από όσα λες και θα προσπαθήσεις να ανακαλύψεις τους ενόχους. Θα αισθανθείς να μη σε υποστηρίζουν άτομα που δουλεύετε μαζί ή να δρουν παράλληλα και να ετοιμάζουν κάτι δικό τους που θα κονταροχτυπηθεί με τις δικές σου προσπάθειες. Θα αισθανθείς να πνίγεσαι μέσα στη σχέση σου και θα προσπαθήσεις να πραγματοποιήσεις μία απόδραση, ακόμα και μέσα από μία εκδρομή. Τέλος, είναι πιθανό να νιώσεις πως βαλτώνεις, πως πέφτεις στην παγίδα να επαναλαμβάνεις μία καθημερινότητα που έλεγες πως θα αλλάξεις, αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο, αφού η συνήθεια σε αναγκάζει να περιμένεις απλά το θαύμα. Η παρούσα εβδομάδα είναι εξαιρετική για να σε βοηθήσει να αρχίσεις να ξεκαθαρίζεις ανθρώπους και δραστηριότητες που πάλιωσαν και πολύ κακή να ξεκινήσεις νέα πράγματα. Διάλεξε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ροή: μία από εκείνες τις μαγικές λέξεις που χαρίζουν κίνηση και ουσία στη ζωή των Υδροχόων. Ειδικά όταν μιλάμε για ροή πληροφοριών, εικόνων, ειδήσεων, κοινωνικών εξελίξεων, τότε έχουμε Υδροχόους που ζούνε ευτυχισμένοι μέσα σε ένα πλαίσιο το οποίο συν-διαμορφώνουν με την έμφυτη ικανότητα τους να χαρτογραφούν το αύριο. Τι γίνεται όμως όταν η ροή κολλήσει, όταν το μάτι πέσει σε μία εικόνα που δε θέλεις να πας στην παρακάτω, όταν δεν είσαι έτοιμος/η να περάσεις στο επόμενο στάδιο αφού δεν έχεις χορτάσει το παρόν; Με τον Ερμή να κολλά στο Σκορπιό αυτή την εβδομάδα, και να γυρίζει ανάδρομος στο τέλος της εβδομάδας, υπάρχουν δύο δρόμοι: να εστιάσεις την προσοχή σου σε ένα θέμα επαγγελματικού ή οικογενειακού περιεχομένου μέχρι να το κατανοήσεις, να το αποδομήσεις και να το συνθέσεις από την αρχή ώστε να μην του λείπουν κομμάτια που του ολοκληρώνουν την εικόνα. Η άλλη λύση είναι να επιστρέψεις στο άτομο που δεν μπορείς να βγάλεις από το μυαλό σου και να ζητήσεις εξηγήσεις. Γιατί δεν τολμάς να προχωρήσεις παρακάτω, γιατί σε στοιχειώνουν εικόνες από παλιά, γιατί δεν έχουν ειπωθεί όσα θα έπρεπε; Η συγκεκριμένη εβδομάδα δε θέλει βιαστικές σκέψεις και αγχωμένες ανάσες, αλλά βαθιά συνειδητοποιημένες λέξεις που σπάνε μία αγχωτικά ανόητη σιωπή.

ΙΧΘΥΕΣ
Πόσο εύκολο και αποδοτικό είναι για έναν/μία Ιχθύ να συνεχίζει να προσφέρει χωρίς να μοιράζεται; Πρακτικά αδύνατο! Όταν λοιπόν αυτή την εβδομάδα αντιληφθείς πως έχεις αφοσιωθεί στο να παλεύεις να εκτινάξεις την καριέρα σου, να παρέχεις υπηρεσίες σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, να δουλεύεις ατελείωτες ώρες, χωρίς όμως να λαμβάνεις συναισθηματική πληρότητα, τότε μπορεί να τρομάξεις. Και αυτό θα συμβεί γιατί είναι τρομακτικό για κάποιον/α σαν εσένα να αντιληφθεί πως κολυμπά μόνος/η σε νερά που έχουν νόημα μόνο όταν κολυμπάς με παρέα μέσα σε αυτά. Την παρούσα εβδομάδα λοιπόν μπορείς να κάνεις ένα τεστ στο/στη σύντροφο, σε ένα άτομο που είναι ολοένα και περισσότερο γύρω σου σχετικά με το κατά πόσο μοιράζεστε και τι είναι αυτό που μοιράζεστε. Τόλμησε να ζητήσεις μία εκδρομή για δύο, να μοιράσεις στη μέση αυτά που έχεις, να μιλήσεις σε πρώτο πληθυντικό και τότε θα καταλάβεις αν πραγματικά μοιράζεσαι ή απλά ξοδεύεσαι.

 

 

πηγή : stardome.gr

You may also like...

Leave a Reply