Τι προβλέπουν τα ζώδια για την εβδομάδας 1-7 Σεπτεμβρίου

zodiac-astrologyΚαλή εβδομάδα!

ΚΡΙΟΣ

Η άμεση επαφή σου με την καθημερινότητα και με καταστάσεις που απαιτούν υπομονή και επιμονή θα σε κουράσουν και ίσως σε απογοητεύσουν αυτή την εβδομάδα. Πιθανότατα να έχεις μπροστά σου μία σειρά από υποχρεώσεις και ευθύνες που σε επαναφέρουν στη γήινη πραγματικότητα ή να χρειάζεται να εστιάσεις στη σωματική σου υγεία, αφού δεν είναι εύκολο να συνεχίσεις να ζεις αυτή τη ρουτίνα που σε κουράζει πλέον και ψυχικά. Φρόντισε να ασχοληθείς σοβαρά με τη διατροφή σου, να αλλάξεις κάποιες συνήθειες άθλησης, να θέσεις νέα χρονοδιαγράμματα κατά τη διάρκεια της ημέρας σου. Επίσης, θα χρειαστεί να πειθαρχήσεις μπροστά σε αιτιάσεις προϊσταμένων στη δουλειά σου ή ανθρώπων που αποτελούν τους οικονομικούς σου συνεργάτες. Ο νέος μήνας μπορεί να ξεκινά κάπως περίεργα, ίσως και κουραστικά, αλλά στην ουσία αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις ανθρώπους και υποχρεώσεις που μπορούσες μέχρι σήμερα να αποφεύγεις ή να θέτεις σε δεύτερο πλάνο.

ΤΑΥΡΟΣ
Πως θα σου φαινόταν να ελαφρύνεις λίγο τη ζωή σου; Να αφήσεις πίσω σου τις διαμάχες στον προσωπικό τομέα, που σε στεγνώνουν και αναγκάζουν να έρχεσαι σε άμεση επαφή με τη δύσκολη πλευρά του εαυτού σου. Να κάνεις ένα βήμα πίσω και να επιτρέψεις σε άλλους στην εργασία σου να ανέβουν χωρίς να φοβάσαι μήπως σε προσπερνούν ή χάνεις τον τρένο της ανόδου. Να σταματήσεις να σχεδιάζεις με ένα μόνιμο άγχος στο πίσω μέρος του μυαλού σου, αφού αισθάνεσαι πως πιέζεσαι χρονικά, οικονομικά και συναισθηματικά. Αυτό που χρειάζεσαι αυτή την εβδομάδα είναι να καταλάβεις πως μπορείς να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο θα περάσεις όμορφα, θα χαμογελάσεις και πάλι, θα νιώσεις πως η ζωή σου έχει νόημα, όταν καταφέρεις μέσα σε αυτό το πλαίσιο ή περιβάλλον να διατηρήσεις λίγα άτομα από όσα ήδη γνωρίζεις. Κάνεις ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα εδώ και λίγο καιρό στη ζωή σου και είναι η ώρα να αρχίσεις να γεμίζεις τα κενά που δημιουργούνται με νέες φιγούρες που δεν κουβαλούν καμία ασθένεια ατόμων που άφησες πίσω σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχοντας κουραστεί (σχεδόν εξοντωθεί) προσπαθώντας να ακολουθήσεις καθημερινούς ρυθμούς ρουτίνας ή παλεύοντας να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου απέναντι σε ανθρώπους που σε καταπιέζουν, αυτή την εβδομάδα αναζητάς την παράσταση/ευκαιρία/πρόταση που θα μπορούσε να σε μεταφέρει σε ένα παράλληλο σύμπαν. Εκεί που ο έρωτας είναι το γιατρικό απέναντι σε κάθε παροδική δυσκολία της ζωής. Εκεί που δεν υπάρχουν αφεντικά και υφιστάμενοι, αλλά άνθρωποι που συνεργάζονται με καλή διάθεση ανάμεσα τους. Εκεί που κάθε συζήτηση στο σπίτι δεν οδηγεί σε γκρίνιες και αψιμαχίες, αλλά σε βαθύτερη κατανόηση των συναισθηματικών αναγκών ανάμεσα σε ανθρώπους που μοιράζονται πολλές στιγμές της ημέρας τους. Αυτή την εβδομάδα θα θελήσεις να αποδράσεις από το σπίτι, το γραφείο, τη σχέση, τη συνεργασία που νιώθεις να σε πνίγει. Δεν είναι όμως αυτή η ενδεδειγμένη απάντηση στα προβλήματα σου. Η απάντηση είναι να παλέψεις να βελτιώσεις το κλίμα σε σχέσεις και καταστάσεις που δεν αξίζει να θυσιάσεις για να βρεις την υποτιθεμένη ηρεμία σου. Ναι, τίποτα δεν λύνεται με τη φυγή – τα περισσότερα λύνονται με τα προσπάθεια.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα το συναίσθημα της μοναξιάς θα μπορούσε να αναδυθεί από μέσα και να καλύψει όλες τις υπόλοιπες συναισθηματικές σου καταστάσεις. Όπως είναι λογικό μια τέτοια συγκυρία μπορεί να σε οδηγήσει σε μελαγχολία ή ακόμα και πίκρα απέναντι σε ανθρώπους που πίστευες πως θα στέκονταν δίπλα σου. Δεν μπορείς όμως να περιμένεις από τους άλλους να σε στηρίξουν χωρίς να ανοίγεσαι ή χωρίς να κάνεις την αυτοκριτική σου. Δεν είναι εφικτό να βασίζεσαι στην τύχη ή στη θεία δίκη και να μην κάνεις κάτι ώστε να επιτύχεις το στόχο σου μέσα από ατομική προσπάθεια. Δεν είναι δυνατό να φωνάζεις πως στο τέλος της ιστορίας μένεις πάντα μόνος/η, όταν έχεις απορρίψει ανθρώπους από δίπλα σου που δεν προσπάθησες να δοκιμάσεις αν ταιριάζετε. Και στο τέλος, δεν μπορείς να βάζεις στόχους που μοιάζουν με όνειρα απατηλά και όταν δεν τους επιτυγχάνεις να τα βάζεις με την τύχη σου ή το σύμπαν που δεν είναι δίκαιο. Μερικές φορές είναι προτιμότερο να ρίξεις ένα χαστούκι στον εαυτό σου μπροστά σε ένα κοινό και όχι μπροστά στο μοναχικό σου καθρέφτη, γιατί με αυτό τον τρόπο θα καταλάβεις πόσο κωμικός/ή φαίνεσαι όταν παίζεις θέατρο σαν παιδί σε μία παράσταση ενηλικίωσης. Και ενηλικίωση σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι μπορώ να αντέξω τον εαυτό σου σε οποιαδήποτε κατάσταση, και κυρίως όταν είμαι μόνος/η.
ΛΕΩΝ
Θα παραμείνεις μέσα σε ένα πλαίσιο/χώρο που γνωρίζεις πως δεν μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση θάβοντας τα όνειρα σου ή θα ανοίξεις την πόρτα και θα φύγεις; Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο αρχίζει να ατονεί με την πάροδο των ημερών και αυτό σημαίνει πως, είτε θα ανοίξεις ένα παράθυρο για να μπει καθαρός αέρας, όσο ψηλά και αν βρίσκεται, είτε πως θα ανοίξεις την πόρτα και θα φύγεις. Και οι δύο πράξεις εμπεριέχουν τον κίνδυνο να φανείς περισσότερο από όσο αντέχεις ή σκέφτεσαι, αφού καλείσαι να αποσπαστείς από τη μάζα, να διαχωρίσεις τη θέση σου από τους υπόλοιπους, να μάθεις να ζεις έχοντας την υποχρέωση να ξεχωρίζεις, άρα και να γίνεσαι ευάλωτος/η. Στην προσπάθεια σου όμως να κάνεις τη διαφορά, είναι πιθανό να υπερβάλεις, να κινηθείς σαν να έχεις ελατήρια στα πόδια και να θέσεις σε κίνδυνο ισορροπίες που έδωσες μάχες για να διατηρήσεις σε φυσιολογικά πλαίσια. Η αλήθεια είναι πως αυτή την εβδομάδα θέλεις να κάνεις κάτι για να ξεκολλήσεις από το τέλμα, αλλά στην προσπάθεια σου ίσως να απλώσεις αυτό το βούρκο και γύρω σου αν προσπαθήσεις να αποδράσεις κάνοντας φασαρία και όχι περπατώντας στις μύτες των ποδιών σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Αυτό είναι ένα ρητό που σου έχουν διδάξει από μικρή ηλικία και θα έπρεπε να εφαρμόζεις στη ζωή σου. Γι’ αυτό, αυτή την εβδομάδα, ίσως να αποφασίσεις να αρχίσεις τις πράξεις, να δείξεις τις προθέσεις σου να αποδείξεις πως αυτά που έχεις στο μυαλό σου και πιθανότατα να συζητάς/αποζητάς τόσο καιρό, μπορούν να γίνουν πράξη μόνο όταν αρχίσεις να δουλεύεις για να τα κάνεις ουσία. Σε μία τέτοια προσπάθεια όμως, ίσως να ξεχνάς τη δύναμη του συναισθηματικού σου κόσμου. Το να φύγεις από μία σχέση έτσι απλά μπορεί να είναι ένα κλικ μέσα στο μυαλό σου, αλλά αποτελεί τεράστια πρόκληση για την καρδιά σου που άρχισε να ζητά το δικό της μερίδιο στην ευτυχία. Το να κατεβάσεις ρολά και να αποφασίσεις πως θα βαδίσεις μόνος/η χωρίς βοήθεια και αρωγή είναι κάτι εφικτό, αρκεί να μπορείς να βγάλεις την εικόνα του/της το βράδυ στα όνειρα σου. Το να αρχίσεις να μιλάς με στόχο να κρύψεις την αμηχανία πίσω από έναν τόνο συναισθήματα, μοιάζει με το μικρό παιδί που ζητά το παιχνίδι και όχι τη συντροφιά της άλλης πλευράς για να παίξουν μαζί. Πες το, όσο και αν φοβάσαι πως ξεγυμνώνεσαι μπροστά σε κοινό. Πες το, γιατί το πραγματικό σου κοινό είναι αυτός/η ο/η ένας/μία και όχι όλοι οι υπόλοιποι. Πες το ή διαφορετικά σώπασε για πάντα.
ΖΥΓΟΣ
Ώρα να δώσεις χώρο και στους άλλους, να μοιράσεις την πίτα σε περισσότερα κομμάτια από όσα φαντάστηκες πως θα έπρεπε, να εμπιστευτείς κάποιους/ες που απέδειξαν πως είναι εδώ για να βαδίσετε δίπλα-δίπλα και όχι απέναντι σαν εχθροί. Αν αισθάνεσαι πως δεν μπορείς να συνεχίσεις να κουβαλάς τόσα βάρη στους ώμους σου, αν πείστηκες πως ο/η απέναντι σου μπορεί να συνεισφέρει στην πρόοδο και την εξέλιξη που έχεις κατά νου, τότε είναι καιρός να το δείξεις. Σταμάτα να σκέφτεσαι μόνο για τον εαυτό σου, να παλεύεις μόνος/η να φέρεις τα πάντα εις πέρας και απόλαυσε την αίσθηση του να μοιράζεσαι. Η αλήθεια είναι πως κλείνει ένας άκρως εγωιστικός κύκλος και καλείσαι να ενταχθείς και πάλι σε σχέσεις και ομάδες που αντέχουν τους συμβιβασμούς. Σε αυτή την απόφαση όμως, αυτή την εβδομάδα έχεις σύμμαχο το ένστικτο σου που μπορεί να σε βοηθήσει να αποφύγεις επιλογές που θα σε βγάλουν χαμένο/η. Μην αφήνεις τη διαίσθηση σου έξω από το παιχνίδι της τελικής επιλογής, αφού είναι ικανή να στείλει σινιάλα που κανένα μυαλό δεν είναι σε θέση να λάβει υπόψη του.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το σκηνικό της εβδομάδας θα μπορούσε να εμπεριέχει τις λέξεις «αναμέτρηση», «φοβίες» και «ευχές», χωρίς όμως να σε υποχρεώνει να τις βάλεις και στη σειρά που φοβάσαι. Η αλήθεια είναι πως η σύνοδος Άρη/Κρόνου στο ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα θα βαρύνει το κλίμα σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να πρέπει να αναλάβεις ευθύνες που σε τρομάζουν ή που σου προσφέρουν την ευκαιρία να ξεχωρίσεις ανάμεσα στο σύνολο. Μπορεί πάλι να πρέπει να αντιμετωπίσεις ανθρώπους και καταστάσεις που αποφάσισαν να σταματήσουν να είναι ευχάριστοι/ες απέναντι σου. Από την άλλη πλευρά, ίσως να χρειαστεί να απαντήσεις σε διλήμματα σχετικά με την παιδική σου ταυτότητα και την ενήλικη πλευρά σου, να δείξεις προς τα που γέρνεις περισσότερο αφού κάποιοι τεστάρουν τις προτιμήσεις και αντοχές σου. Αυτή την εβδομάδα καλείσαι να εστιάσεις σε καταστάσεις που απαιτούν ειδικό βάρος, οπότε μην προσπαθήσεις να τις αποφύγεις κάνοντας σλάλομ για τα οποία δεν πρέπει να υπερηφανεύεσαι ή να περιμένεις να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάτι σου φταίει και αυτή την εβδομάδα έχεις την υποχρέωση να το ανακαλύψεις και φέρεις στην επιφάνεια. Μη νομίζεις πως είναι απλά τα σκληρά ωράρια στη δουλειά σου. Μη θεωρείς πως πρόκειται για την περίοδο προσαρμογής που χρειάζεσαι στην καθημερινότητα σου μετά από τις διακοπές σου. Μην πιστέψεις πως κλείνοντας κάποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες θα βρεις τη χαμένη σου αισιοδοξία. Αυτό που συμβαίνει μέσα σου έχει να κάνει με τις επιλογές σου να μοιραστείς όνειρα και σχέδια, στιγμές και πλάνα με ανθρώπους που έχεις βάλει στη ζωή σου. Είναι πιθανό να πιστεύεις πως κάποιοι σε πρόδωσαν αφού δε στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων μετά τις υποσχέσεις τους. Είναι πάλι πιθανό να βλέπεις πως κινείσαι σε ένα περιβάλλον με παρασκήνιο και δύσκολες σχέσεις, κάτι που σε κουράζει, αφού δεν είσαι μαθημένος/η να δίνεις σημασία στα μικρά και σε όσα κρύβονται πίσω από τα λόγια και τα βλέμματα. Μήπως λοιπόν αυτή την εβδομάδα να προσφέρεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου για να απομονωθείς και επιλύσεις όλα αυτά που έχεις μέσα στο μυαλό σου;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την εβδομάδα καλείσαι να προσέξεις μήπως υπερεκτιμάς όσα σου προσφέρουν άτομα του φιλικού ή επαγγελματικού κύκλου και αφήνεις στην άκρη τις δικές σου απόψεις και ιδέες. Επειδή μπορεί να μην αισθάνεσαι και πολύ σίγουρος/η για τα πατήματα σου, είναι πιθανό να θελήσεις να συνεργαστείς με τους δυνατούς, με όσους θεωρείς πως κουβαλούν εμπειρία και σοφία στην πλάτη τους. Είναι όμως αυτό αλήθεια ή μήπως πέφτεις θύμα παραπλάνησης; Υπάρχει πιθανότητα να επανέρχεσαι από μία περίοδο που έγινες έρμαιο εκμετάλλευσης και αποφασίζεις να κλείσεις μάτια και αυτιά στο ένστικτο σου και να ακολουθήσεις ανθρώπους που γνωρίζεις πως εννοούν αυτά που λένε, ακόμα και αν δε σε βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο/η; Υπάρχει η πιθανότητα να δεσμεύεσαι σε μία σχέση που δεν είναι αυτή που ονειρευόσουν, αλλά από την άλλη πλευρά να τρέμεις ακόμα περισσότερο τη μοναξιά; Αυτό που πρέπει να προσέξεις τη συγκεκριμένη εβδομάδα είναι ο βαθμός του φανατισμού σου να ακολουθήσεις μία πορεία σαν μουτζαχεντίν και όχι ανοίγοντας τις επιλογές που έχεις μπροστά σου σε μία προσπάθεια να συνθέσεις απόψεις και θεωρίες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτό που προσπαθείς να υπολογίσεις τον τελευταίο καιρό είναι κατά πόσο είναι δυνατό να συνδεθεί η δημόσια εικόνα σου με το κέρδος που έχεις μέσα από την καριέρα ή την προσωπική σου ζωή. Μία πρόκληση στον επαγγελματικό τομέα, δεν είναι δυνατό να αντιμετωπιστεί αποκλειστικά και μόνο μέσα από την αμοιβή σου, αλλά θα πρέπει να υπολογίσεις και το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεσαι ή προτίθεσαι να βρεθείς αν κάνεις αυτή τη μετακίνηση που έχεις κατά νου. Καλό θα ήταν επίσης να υπολογίσεις το μέτρο της δημιουργικότητας που σου επιτρέπει το εργασιακό σου περιβάλλον και όχι μόνο τους ανθρώπους τους οποίους έχεις ή θα έχεις γύρω σου και το κατά πόσο μπορείς να εξουσιάσεις. Στον προσωπικό τομέα, δίνεις εξετάσεις απέναντι σε μία σχέση που δεν είναι επιφανειακή, αλλά σχετικά με το κατά πόσο μιλά στο βάθος της καρδιάς σου. Βρίσκεσαι σε ένα μεταμορφωτικό σημείο και το προσωπικό κέρδος δεν είναι η μόνη παράμετρος που θα πρέπει να παίζει ρόλο στη λήψη των αποφάσεων σου.
ΙΧΘΥΕΣ
Το μυαλό σου φαίνεται να παραλύει αυτή την εβδομάδα και να καλείσαι να λάβεις αποφάσεις αποκλειστικά και μόνο μέσα από τα σινιάλα της καρδιάς σου. Η αντίθεση του Ήλιου με το Χείρωνα στο ζώδιο σου δίνει τον τόνο σε μία επερχόμενη Πανσέληνο την επόμενη εβδομάδα κατά την οποία είναι εξαιρετικά πιθανό να βιώσεις έντονα ένα θέμα προσωπικού ενδιαφέροντος. Κάτι σου φταίει και δεν μπορεί να οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στις επιλογές που κάνεις σχετικά με τους/τις συντρόφους ή συνεργάτες σου. Αν βρίσκεσαι σε μία περίοδο που δεν αντέχεις να βρίσκεσαι μόνος/η και κάνεις συχνές εναλλαγές ερωτικών συντρόφων, τότε γιατί μετά από λίγο καιρό τα βάζεις μαζί τους, αφού η κάθε επιλογή σου γίνεται με τρόπο παρορμητικό και γρήγορο; Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία σχέση που έχει φθαρεί και δεν αντέχεις να ανοίξεις την πόρτα και να φύγεις, τότε πρώτα θα πρέπει να λύσεις το θέμα της προσωπικής σου υπόστασης ως μονάδα και μετά να εξετάσεις κατά πόσο σου φταίει η άλλη πλευρά. Αν θέλεις να συνεχίσεις να είσαι το μικρό παιδί που του κάνουν τα χατίρια, τότε εξέφρασε το στους γύρω σου ώστε να γνωρίζουν τι να περιμένουν και σταμάτα να εμπλέκεσαι σε καταστάσεις που είναι για ενήλικες.

 

 

πηγή: stardome.gr

You may also like...

Leave a Reply