Τι προβλέπουν τα ζώδια για αυτή την εβδομάδα 11 – 17 Φεβρ

ΚΡΙΟΣ
Τον τελευταίο καιρό, με τον Κρόνο στο Σκορπιό και 8ο Ηλιακό σου οίκο, είναι δύσκολο (ίσως και αδύνατο), να ανοίξεις το πορτοφόλι σου χωρίς να αγχωθείς. Μπορεί να έχεις περικόψει εξόδους και διασκεδάσεις, να έχεις απομακρυνθεί από φιλικές σου παρέες και δραστηριότητες για λόγους οικονομίας, να βλέπεις όλο και συχνότερα το μέλλον με απαισιοδοξία και να μεταφέρεις αρνητική ενέργεια και στη σχέση σου ή σε νέες γνωριμίες. Όμως, αν σταματούσες για μια στιγμή να ερμηνεύεις τα πάντα με επίκεντρο τον εαυτό σου και έστρεφες το βλέμμα σου λίγο πιο πέρα από το στενό οπτικό πεδίο σου, ξέρεις τι θα συνέβαινε; Θα έβλεπες πως υπάρχουν ενδεχομένως άνθρωποι στον κοινωνικό σου κύκλο που έχουν (εντελώς αντικειμενικά και ρεαλιστικά) εξίσου δύσκολα προβλήματα και όμως βρίσκουν λόγους και να χαμογελούν και να πολεμούν συνεχώς τις αντιξοότητες. Αναρωτήσου λοιπόν: αν μπορούν αυτοί, εσένα τι σου λείπει και δεν λειτουργείς μ’ αυτό το τρόπο; Και τα αποτελέσματα από αυτή την αλλαγή στάσης θα ήταν άμεσα: θα αναθέρμαινες την ερωτική σου ζωή, αλλά και τη συχνότητα με την οποία θα μαζεύονται γύρω σου άνθρωποι που μοιράζεστε όμορφα αισθήματα. Θα μαλάκωνες την καρδιά σου και θα ένιωθες μεγαλύτερη άνεση να εκφράσεις συναισθήματα που περιμένει ο/η σύντροφος ή που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Τέλος θα παραδεχόσουν πως τα χρήματα δεν είναι η μόνη απάντηση στην ευημερία. Με άλλα λόγια, θα θυμόσουν ξανά όλα αυτά που τόσα χρόνια υποστήριζες με πάθος και τελευταία φαίνεται να τα έχεις ξεχάσει. Όλα είναι θέμα οπτικής Κριέ και μερικές φορές είναι σωτήριο να εστιάζεις στη μεγαλύτερη εικόνα και όχι μόνο στον εαυτό σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η εβδομάδα είναι ένα δυνατό τεστ για να αποδείξεις αν έχεις αρχίσει να αλλάζεις στάση ζωής. Θα σου προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τη ζωή, αλλά και άφθονες στιγμές που θα μπορούσες να καταστρέψεις τις στιγμές απόλαυσης, εξαιτίας του άγχους σου, του αχαλίνωτου εγωισμού σου ή της ανασφάλειας σου σχετικά με το άμεσο επαγγελματικό σου μέλλον. Και ας μελετήσουμε λίγο πιο προσεκτικά το τελευταίο που αναφέρθηκε. Στον επαγγελματικό τομέα, θα πιεστείς. Και όταν λέμε θα πιεστείς, εννοούμε σοβαρά! Κι αυτό επειδή είτε, αυξάνονται απειλητικά όλοι εκείνοι που το παίζουν αφεντικά πάνω από το κεφάλι σου, είτε επειδή προσπαθείς να ελέγξεις καταστάσεις στις οποίες δεν είναι ώρα ή δεν έχεις την ωριμότητα να έχεις τον έλεγχο. Στον προσωπικό τομέα, η απόσταση που σε χωρίζει από το άτομο που σε ενδιαφέρει μπορεί να είναι χιλιομετρική. Όμως, είναι μάλλον περισσότερο (ή ισόποσα τουλάχιστον) και εγκεφαλική, αφού δεν μπορείς να πια να συνεννοηθείς μαζί του, χωρίς εντάσεις και τσακωμούς. Σίγουρα λοιπόν δε θυμίζει σε πολλά εκείνον τα υπέροχο πλάσμα που είχες προσεγγίσει την πρώτη φορά, σωστά; Επιστρέφοντας στην αρχή της πρόβλεψης, είναι οι απαντήσεις σε όλες τις παραπάνω παραμέτρους που ίσως αυξάνουν τα άγχη σου. Και το αντίδοτο για να τις αντιμετωπίσεις είναι οι φίλοι/ες σου. Ναι, θα υπάρξουν περιστάσεις να βρεθείς σε ένα περιβάλλον που νιώθεις ασφάλεια και οικειότητα, αρκεί να χαμογελάσεις και να σταματήσεις να σφίγγεις τα χείλη σου. Ναι, τίποτα δε μένει για μία ζωή όπως το γνώρισες, κάτι που όταν καταφέρεις να αποδεχτείς θα συμβούν δύο πράγματα: (1) ίσως σταματήσεις να καλείσαι Ταύρος και (2) ίσως γίνεις πιο αρκετά πιο ευτυχισμένος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Για το επόμενο διάστημα το παιχνίδι μεταφέρεται στο γήπεδο των αντιπάλων. Και το όνομα αυτών των αντιπάλων είναι «Συγκρίσεις»: αυτά που κερδίζεις απέναντι σε όσα προσφέρεις, όσα πουλάς και όσα εισπράττεις σε αντάλλαγμα, όσα έχεις ήδη και όσα μπορείς να αποκτήσεις. Και όταν μιλάμε για τόσο σημαντικές για τη ζωή σου συγκρίσεις, τότε καταλαβαίνεις πως δεν μπορούμε να θεωρητικολογούμε. Οπότε κομμένο το μπλα και πάμε στις πράξεις! Πάρε χαρτί και μολύβι και ξεκίνα να υπολογίζεις! Πόσα κερδίζεις σε σχέση με τον κόπο που σπαταλάς; Πόσες φορές είπες «Σ’ αγαπώ» (χωρίς να υπολογίζεις φυσικά τις φορές που το είπες χωρίς να ξέρεις αν το εννοείς πραγματικά – όλοι το έχουν κάνει κάποτε, μην ανησυχείς) και πόσες τ’ άκουσες; Επιπλέον προσπάθησε να υπολογίσεις πότε έκλεισες τα μάτια και τα αυτιά σου στις Σειρήνες της καλής ζωής και της διασκέδασης, με στόχο να ακούσεις τις προσταγές της καρδιάς και της ψυχής. Και τέλος, υπολόγισε τις φορές συμμετείχες, με πλήρη αφοσίωση, σε μία ομάδα που αγωνίζεται για το κοινό καλό όλων αντί να ξεστρατίσεις, παρασυρόμενος/η από το κλείσιμο του ματιού κάποιου/ας που απλά έψαχνε συνένοχο στη σκανταλιά. Σου το είπα και την προηγούμενη εβδομάδα πως πρέπει να σταματήσεις τις εκπτώσεις. Ξεκίνα από αυτές που εσύ κάνεις στις δυνατότητες και την αξία σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Να διαθέτεις ένστικτο είναι σημαντικό αλλά από μόνο του δε σημαίνει τίποτα. Αυτό που μετρά περισσότερο είναι με ποιο τρόπο θα το χρησιμοποιήσεις. Αυτή την εβδομάδα θα μπορούσες να αφιερώσεις τον περισσότερο χρόνο σου στα άτομα που διαισθητικά κρίνεις πως είναι σύμμαχοι στην προσπάθεια σου να ξεφύγεις από καταστάσεις της ζωής σου (σίγουρα προσωπικές σχέσεις, ίσως όμως και μια επαγγελματική συνεργασία που όλο αναβάλλεται η λήξη της), που όσο παραμένεις, απειλούν να μεταμορφωθούν σε νέμεση σου. Έχεις επιπλέον την ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις το ένστικτο σου και να βρεθείς κοντά με ανθρώπους που ανοίγουν νέους ορίζοντες, αλλάζοντας αντιλήψεις και σκέψεις σου που αναδύουν τη δυσωδία της σήψης. Φυσικά, υπάρχει πάντα και η άλλη όψη. Να ασχοληθείς πολύ περισσότερο με την υπάρχουσα σχέση σου ή με το άτομο που δεν μπορείς να βγάλεις από το μυαλό σου (είναι γνωστή άλλωστε η σχέση σου με τα ανικανοποίητα…) και την πίκρα σου επειδή δε σε υπολογίζουν όσο ήλπιζες στην υπάρχουσα δουλειά σου. Όλα αυτά δηλαδή που θα σε κάνουν να χάσεις το τρένο της απέναντι αποβάθρας και κινείται σε διαφορετική κατεύθυνση. Κάνε μια χάρη στον αστρολόγο σου: μην επηρεάζεσαι από το σήμερα, από ανθρώπους που παίζουν με τις ανασφάλειες σου, αλλά συνέχισε να επενδύεις στον τρόπο που θα βρεθείς εκεί που ονειρεύεσαι να φτάσεις.

 

ΛΕΩΝ
Υπάρχουν δύο τρόποι για να δεις τα προβλήματα που ορθώνονται στον προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα της ζωής σου (αν όχι και στους δύο). Ο πρώτος: να τα δεις ακριβώς ως προβλήματα και να πονοκεφαλιάζεις χωρίς αποτέλεσμα. Ο δεύτερος: να διακρίνεις πίσω από τις γραμμές, ότι πρόκειται για προειδοποιήσεις, που στόχο έχουν να σε βοηθήσουν να κατανοήσεις, πως έχεις ξεκινήσει να κόβεις συνήθειες, να ξεριζώνεις αδιέξοδες σχέσεις και συνεργασίες. Και όλα αυτά σημαίνουν ότι έχεις αρχίσει ήδη να εστιάσεις σε παρθένο έδαφος, που έχει όλα τα φόντα να αποτελέσει το πεδίο της ένδοξης δράσης σου. Κι ας το κάνουμε πιο συγκεκριμένο: αν το σεξ δε σε ικανοποιεί, τότε δε χρειάζεται αμέσως να αναζητήσεις τον/ην επόμενο/η παρτενέρ, αλλά να αναρωτηθείς τι είδους άτομο αναζητάς κοντά σου. Αν τα οικονομικά σου αδιέξοδα στέκουν εμπόδια στα σχέδια σου, τότε ίσως να είναι ώρα να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου, αφού με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να αποκτήσεις καλύτερο έλεγχο των χρημάτων σου. Αν πάλι η πολυπόθητη ερωτική ή επαγγελματική πρόκληση δεν έρχεται, τότε μήπως είναι ώρα να αναθεωρήσεις τα standards και τα σχέδια σου; Μήπως θέλεις να κάνεις το μεγάλο και εντυπωσιακό μπαμ εκεί έξω για να τραβήξεις όσο το δυνατό περισσότερα φώτα πάνω σου και όχι για να βρεις το άτομο ή την ασχολία που λειτουργούν σαν το κλειδί στην κλειδαρότρυπα; Μην εστιάζεις στην εικόνα, αλλά δες την ουσία σε παρατηρήσεις, σχόλια αλλά και νέες γνωριμίες στη ζωή σου…

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτό που καλείσαι να ξεδιαλύνεις αυτή την εβδομάδα είναι αν όντως υπάρχει κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα στην προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή, το οποίο είναι αποτέλεσμα των συνθηκών που επικρατούν ή αν δημιουργούνται προβλήματα λόγω της αδυναμίας σου να συνδιαλλαγείς ισότιμα με άμεσους συνεργάτες σου ή τον/την σύντροφο σου. Αν έχεις σχέδια για μία διαφορετική ζωή από αυτή που ζεις ή που έχεις διαμορφώσει στο παρόν, τότε (θεωρητικά) δεν θα έπρεπε να φοβάσαι την ιδέα του αποχωρισμού. Αν πιστεύεις πως βαλτώνεις στο σήμερα ή πως μια επιστροφή σου σε ένα χθες, το οποίο δεν είχες αξιολογήσει όπως έπρεπε, θα βάλεις νέες παραμέτρους ευχαρίστησης στη ζωή σου, τότε είναι μάλλον ώρα να το κάνεις πράξη. Να σου υπενθυμίσω όμως πως η ζωή έχει και την πρακτική της πλευρά και οι καθημερινές υποχρεώσεις δεν μπορούν απλά να παραμεριστούν για έναν έρωτα ή για μια εργασία, ακριβώς όπως τα έχεις ονειρευτεί. Άλλωστε ως Παρθένος αντιλαμβάνεσαι ότι, τις περισσότερες μέρες του χρόνου, η ζωή είναι αυτό που ζούμε ως καθημερινότητα. Δηλαδή είναι η τροφή που λαμβάνουμε, η φροντίδα για το σώμα μας, το ενδιαφέρον για την υγεία μας (που δεν γίνεται να βάζουμε σε δεύτερη μοίρα) και να προσπαθούμε συνεχώς σε μία σχέση (προβληματική ή μη) και σε μία καριέρα (απλά ικανοποιητική ή με φιλόδοξους στόχους). Που θέλει να καταλήξει ο αστρολόγος σου; Μπορείς εύκολα να τοποθετήσεις τον εαυτό σου σε ένα παράλληλο σύμπαν, για όσο διάστημα θέλεις, αρκεί να ελέγχεις κατά καιρούς τον εαυτό σου ότι δεν ξεχνά την ύπαρξη της ωμής, πραγματικής, διάστασης της ζωής.

 

ΖΥΓΟΣ
Είσαι Ζυγός και αυτό σημαίνει ότι έχεις ως αυτόματο τρόπο σκέψης να σκέφτεσαι τον/την Άλλο/η (συνεργάτη, φίλο/η, συνάδελφο) και όταν τα πράγματα πάνε καλά αλλά και όταν γίνονται λάθη. Αυτή την εβδομάδα όμως η όποια δυσλειτουργία στη ζωή σου ίσως και να οφείλεται στην αδυναμία σου να εστιάσεις στα πραγματικά σου θέλω, και όχι στον τρόπο που λειτουργούν οι άλλοι γύρω σου και εμποδίζουν τη ροή της καθημερινότητας σου. Ίσως να βρίσκεσαι σε μία δουλειά που δε σε ικανοποιεί και επιπλέον αντιτίθεται στις πραγματικές σου ανάγκες, με αποτέλεσμα να σωματοποιείς τις κλωτσιές αντίδρασης της ψυχής σου. Ή και πιο απλά: μια εποχική ασθένεια ή μια αδιαθεσία μπορεί να σημαίνουν κάτι παραπάνω από αδυναμία του σώματος σου – μπορεί να είναι μια έκφραση της ανάγκης σου να κάνεις ένα διάλειμμα από το περιβάλλον της καθημερινότητας που σε εξοντώνει αργά αλλά σταθερά. Ίσως πάλι να καλείσαι να συμβιβαστείς με την οικονομική πραγματικότητα της ζωής σου, να αποδεχτείς πως δεν μπορείς να κάνεις σχέδια για εκδρομές και ταξίδια και να μελετήσεις προσεκτικά αν μπορέσεις να σχεδιάσεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, κάπου μακριά από το υπάρχον περιβάλλον σου. Ίσως πάλι το μόνο που έχεις ανάγκη είναι να βουλιάξεις στη ρουτίνα σου για να περάσει άλλη μία εβδομάδα χωρίς σκέψεις για το αύριο. Κι αυτό το τελευταίο είναι απολύτως θεμιτό και ανθρώπινο και κανείς δεν θα σου προσάψει τίποτα αν το επιλέξεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν υπάρχουν φοβίες στην προσωπική σου ζωή που δεν βρίσκεις τρόπο να υπερβείς και αν τρομάζεις μπροστά στα κελεύσματα της καρδιάς σου, θα πρέπει να αναρωτηθείς σοβαρά αν αυτό που φοβάσαι είναι ο/η Άλλος/η ή ο εαυτός σου και οι επιλογές που μπορεί να κάνεις. Αν ο φόβος σου αφορά τον/ην Άλλο/η, τότε ίσως πρέπει να σκεφτείς την πιθανότητα να έχεις απέναντι σου ένα αφερέγγυο άτομο, κάποιον/α που δεν μπορείς να ελέγξεις και τρέμεις στην ιδέα πως χειραγωγείσαι. Αν όμως φοβάσαι τον εαυτό σου, τότε μην αναρωτηθείς απλά, αλλά εξέτασε σε βάθος γιατί τρέμεις την ιδέα του να έρθεις πιο κοντά στο άτομο που βρίσκεται δίπλα σου. Έχεις βεβαρυμμένο παρελθόν; Ανησυχείς μήπως πέσεις στην παγίδα να κάνεις τη λάθος επιλογή; Τρέμεις την ιδέα του να διαλύσεις κάτι από το ξεκίνημα επειδή πιθανολογείς πως στο μέλλον δε θα λειτουργήσει καλά; Με Ερμή, Άρη και Χείρωνα σαν τριμελή ορχήστρα από τους Ιχθύες, είναι σαν να πρέπει να κλείσεις τα αυτιά σου και να ανοίξεις διάπλατα την πόρτα της καρδιάς σου, την ώρα που αντιλαμβάνεσαι πως κάθε λάθος πλέον πληρώνεται πανάκριβα. Άρα το θέμα πλέον είναι κατά πόσο εμπιστεύεσαι και είσαι διατεθειμένος/η να ακολουθήσεις το ένστικτο σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αναζητώντας τον τρόπο για να νιώσεις εσωτερικά ασφαλής, υπάρχουν δύο μονοπάτια που μπορείς να ακολουθήσεις αυτή την εβδομάδα. Το πρώτο μονοπάτι: μπορείς να κλειστείς στο σπίτι σου μαζί με το άτομο που υπάρχει στη ζωή σου, να δημιουργήσεις ζεστή ατμόσφαιρα και να απομονωθείτε από κάθε εξωτερική παράμετρο. Δημιουργώντας ένα κουκούλι, θα τεστάρεις τη χημεία σας και την απόκριση της καρδιάς σου απέναντι στη συντροφικότητα και στην προσπάθεια του άλλου ατόμου να διαπεράσει ένα τείχος που υψώνεις συνήθως όταν αισθάνεσαι να απειλείται η προσωπική σου ελευθερία. Το δεύτερο μονοπάτι: περιλαμβάνει πλήθος από συναναστροφές με φίλους/ες, γνωστούς/ες, παρέες που γνωρίζεις πολύ λίγο και που απολαμβάνουν την ζωή, με στόχο να πειστείς πως κάθε απόπειρα να εισβάλει κάποιος/α στη δική σου σφαίρα είναι και ένα ακόμα αγκάθι στην αντίληψη σου «περί σχέσεων». Αν όμως μιλάμε για σχέσεις, αυτό που πρωταρχικά εξετάζεις είναι η καρδιά σου. Από εκεί και πέρα, όλα τα άλλα είναι φτηνές δικαιολογίες για να περνά η ώρα μας αμπελοφιλοσοφώντας. Και ναι, αυτή την τελευταία πρόταση μπορείς να την εκλάβεις ως καρφί από τον αστρολόγο σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την εβδομάδα, το μεγάλο θέμα που αντιμετωπίζεις ξεκινά από τον τρόπο που σκέφτεσαι (άντε πάλι…) και θα πρέπει να δουλέψεις ώστε να μην παρασυρθείς σε αδιέξοδα που θέτει το ίδιο σου το μυαλό. Τα οικονομικά ζητήματα είναι και πάλι στο προσκήνιο, αφού νιώθεις να περιορίζονται όλο και περισσότερο οι πόροι σου, με αποτέλεσμα να γεμίζεις το κεφάλι σου με αρνητικές σκέψεις. Ίσως πάλι παλεύεις να λειτουργήσεις μέσα σε μία ομαδική προσπάθεια (είτε αυτή αφορά μια οικογενειακή προσπάθεια, είτε ένα επαγγελματικό σχέδιο) με νέους όρους, αφού δεν έχεις το πάνω χέρι σε κάθε σκέψη και την πρωτοβουλία των κινήσεων (κάτι που πάντα δυσκολεύεσαι να αποδεχτείς και χωνέψεις, σωστά;). Αν όμως σκεφτείς πως έχεις την ευκαιρία να θέσεις διαφορετικές προτεραιότητες στη ζωή σου, τότε η ίσως καταφέρεις να δεις μέσα από ένα διαφορετικό πλαίσιο τις όποιες δυσκολίες. Αυτή την εβδομάδα μπορείς να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοια με εσένα προβλήματα, να εμπιστευτείς και να θεραπεύσεις το συγκεντρωτισμό σου, να αφήσεις άλλους για πρωτοβουλίες. Τι λες, το δοκιμάζεις;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχοντας την Αφροδίτη στο ζώδιο σου, είναι σαν να έχει πέσει ένας προβολέας πάνω σου και να καλείσαι να εκμεταλλευτείς αυτή την περίσταση προσφέροντας όμορφες στιγμές στον εαυτό σου. Ταυτόχρονα όμως, ο Κρόνος από το Σκορπιό βάζει απαγορευτικά σε όποιες υπερβολές προσπαθείς να εκμεταλλευθείς. Ζαβολιές στον ερωτικό τομέα και να την γλιτώσεις; Ξέχνα το! Να ανοίξεις το πορτοφόλι σου και ν’ αρχίσεις να σκορπάς χρήματα; Με καμία κυβέρνηση! Και σε ένα γενικότερο πλαίσιο, σου είναι πολύ εύκολο να ξεπεράσεις τα όρια του επιτρεπτού, ακόμη κι αν δεν μπορείς να εντοπίσεις ακόμη ποιο είναι το κομμάτι του εαυτού σου που σου τα επιβάλλει. Από την άλλη όμως πλευρά, έχεις την ευκαιρία να τεστάρεις τα αισθήματα σου απέναντι στο/η σύντροφο, να ανοίξεις την καρδιά σου σε μία νέα γνωριμία, να βάλεις το μυαλό σε δεύτερη μοίρα και τις επιθυμίες της ψυχής σου στη θέση του οδηγού. Συμπερασματικά, είναι μία εβδομάδα που η Αφροδίτη μπορεί να αναδείξει συναισθηματική σου υπόσταση, να σε ομορφύνει, αρκεί να μη θελήσεις να υψώσεις αναχώματα και τείχη στην πρώτη προσπάθεια του άλλου ατόμου να έρθει κοντά σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Το ζητούμενο αυτή την εβδομάδα είναι να προσπαθήσεις να καταλάβεις, όχι ποιος/α φουσκώνει τα μυαλά σου, αλλά γιατί επιδιώκεις στόχους που δεν γνωρίζεις αν είναι προσωπική σου επιλογή. Μπορεί να κυνηγάς χίμαιρες στον ερωτικό ή επαγγελματικό τομέα, ή να προσπαθείς να αποφύγεις τη σκληρή πραγματικότητα μέσα από κυνήγι μαγισσών. Τι μορφή μπορεί να πάρουν αυτές; Να επιδιώξεις συνάντηση με πρώην συντρόφους είναι μια πιθανότητα. Να δεθείς στο άρμα ενός επαγγελματικού εγχειρήματος ή μια εργασίας που ξεκάθαρα δε σε ικανοποιούν ή είναι καταδικασμένα να αποτύχουν. Με απλά λόγια η εβδομάδα σου θα είναι εξαιρετική αν δε χρειάζεται να ζήσεις στη γήινη διάσταση, αλλά να ονειροπολήσεις ή να σχεδιάσεις το μέλλον ή να κολυμπήσεις στα νερά της ψυχής σου προσπαθώντας να ανακαλύψεις ποιες είναι οι πιο επιτακτικές σου ανάγκες. Αν όμως έχεις μπλεχτεί σε διλήμματα που δε φαίνονται ικανά να λυθούν για την ώρα, τότε να σου επισημάνω πως καλά θα κάνεις να ακούσεις οποιοδήποτε άτομο (συνεργάτης, προϊστάμενος ή φίλος/η) που προσπαθεί να σε επαναφέρει στην πραγματικότητα. Άρα, αν είσαι καλλιτέχνης ή σε δημιουργικό επάγγελμα, εκμεταλλεύσου την περίσταση και έλα βάλε όλη σου τη φαντασία σε δράση! Αν όμως έχεις μία ζωή με κανόνες και όρια, τότε πρόσεξε ποιους εκνευρίζεις με τη συμπεριφορά σου.

 

 

πηγή: stardome.gr

You may also like...

Leave a Reply