Τι λένε τα ζώδια για την εβδομάδα 19 -25 / 5 ;

zodia-astraΚΡΙΟΣ
Δεν υπάρχει σημαντικότερο γεγονός αυτή την εβδομάδα από την επιστροφή του κυβερνήτη σου Άρη σε ορθή πορεία στο Ζυγό στις 20 Μαΐου. Ένα γεγονός που σηματοδοτεί την εποχή που μπαίνεις και πάλι στην αρένα της ζωής με βλέμμα που βγάζει σπίθες και καρδιά που σφύζει από αποφασιστικότητα. Έφτασε η ώρα να μιλήσεις ή να απαντήσεις σε ό, τι σε καταπιέζει το διάστημα των τελευταίων 2,5 μηνών. Θα ανοίξεις το στόμα σου και θα πεις τόσα πολλά που, χωρίς πλάκα, καλό θα ήταν να έχεις προετοιμάσει μία λίστα προηγουμένως για να μη ξεχάσεις τίποτα.
Η παγίδα της εβδομάδας δεν είναι άλλη από την απώλεια του μέτρου: δηλαδή να βγεις έξω από τα όρια και να περάσεις πολύ εύκολα, ίσως και χωρίς να το πάρεις είδηση, σε λόγια που εμπεριέχουν ψήγματα παραπόνων και αδικίας που κουβαλάς μέσα σου. Λόγια που πληγώνουν. Γι’ αυτό, ναι μεν είναι καλό και χρήσιμο να δείξεις πως δεν είσαι από αυτούς/ες που μαζεύονται στη γωνιά τους, αλλά φρόντισε να μην εξαπολύσεις επίθεση και σε όσους/ες περιμένουν μία επίθεση αγάπης και ενθουσιασμού προς το πρόσωπο τους.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι δύσκολο. Όχι, διόρθωση! Είναι τρομερά δύσκολο για ένα/μια Ταύρο σαν εσένα, να πρέπει να αντιδράσεις με κινήσεις που φανερώνουν πρωτοβουλία και παρόρμηση χωρίς να λειτουργήσεις κάπως άγαρμπα μετά από μία περίοδο σιωπής και απομόνωσης που κράτησε 2-3 μήνες. Με τον Άρη να γυρίζει και πάλι σε ορθή πορεία στις 20 Μαΐου, πρόσεχε μήπως κάποιοι βάλθηκαν να σου κάνουν κατά μέτωπο επίθεση και πρέπει να αμυνθείς χωρίς να τρομάζεις να σταθείς όρθιος/α απέναντι σε αντιπάλους σου.
Αν πάλι τελειώνει μία εποχή που ασχολήθηκες με την υγεία σου, που θέλησες να καλμάρεις τις αγωνίες της καρδιάς και ψυχής σου, τότε αυτή η εβδομάδα μοιάζει σαν τη στιγμή που ξεκινάς να κουνάς και πάλι τα άκρα των μελών σου για να νιώσεις το αίμα να ρέει στις αρτηρίες σου. Αν πάλι αισθανθείς πως κάηκες μετά από μία έντονη ενασχόληση με ένα ζήτημα τον τελευταίο καιρό, τότε ζήτησε το χρόνο και το χώρο να απομονωθείς και να ξεκουραστείς. Αν έχεις ανάγκη από ησυχία, τότε διεκδίκησε τη, γιατί είναι σημαντική για την ψυχική σου υγεία. Αν πάλι επανέρχεσαι στον κόσμο του θορύβου, τότε πρόσεχε τις αλλαγές που έχουν συμβεί σε ανθρώπους που άλλαξαν στρατόπεδο και θα πρέπει να γνωρίσεις από την αρχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο φιλικό σου ζώδιο του Ζυγού την Τρίτη 20 Μαΐου, σχεδόν συμπίπτει με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο σου την αμέσως επόμενη ημέρα, κάτι που σημαίνει πως είναι ώρα να πέσει άπλετο φως στις σχέσεις σου. Αν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα των περίπου δυόμισι μηνών λαμβάνεις μέρος σε ένα παιχνίδι που μπλέκει τη φαντασία με την πραγματικότητα, τότε είναι μάλλον ώρα να φωνάξεις τις προθέσεις σου. Μπορεί να έχεις δίπλα ή απέναντι σου ένα άτομο που κρύβεται, αλλά δεν μπορείς να κάνεις και εσύ το ίδιο.
Θέλεις διαφάνεια και αλήθεια στις σχέσεις σου και αυτό σημαίνει πως θα κληθείς να απομακρύνεις κάποια άτομα από το περιβάλλον σου που συνεχίζουν να δείχνουν σημάδια αναποφασιστικότητας. Αν πάλι εσύ είσαι αυτός/η που δεν μπορεί να αποφασίσει την κατεύθυνση της πορείας σου παρακάτω, τότε είναι πολύ πιθανό να απομακρυνθούν από κοντά σου άνθρωποι που πίστεψαν πως μπορούσαν να επενδύσουν σε εσένα. Έχεις όμως τεράστια ανάγκη πλέον να χαρείς τη ζωή σου, οπότε τα βάρη που υποσχέθηκες να σηκώσεις στους ώμους σου, φαντάζουν πλέον όνειρα θερινής νυκτός, αφού κάτι νέο μπορεί να χτυπά την πόρτα της καρδιάς ή της καριέρας σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού την Τρίτη 20 Μαΐου θα ταρακουνήσει ισορροπίες που νόμιζες πως είχαν κατασταλάξει. Ένα θέμα υγείας που αφορά τους γονείς σου μπορεί να σου προκαλέσει πονοκέφαλο, αφού πρέπει να υποστηρίξεις κάποιες αποφάσεις που σε αναγκάζουν να μετατοπίσεις τις προτεραιότητες σου. Ένα ζήτημα στον επαγγελματικό τομέα θα επαναπροσδιορίσει τη θέση σου σε μία ομάδα που δεν μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί μέσα από ένα σύστημα που σε είχε βολέψει.
Μία εξομολόγηση στον προσωπικό τομέα είναι ικανή να βάλει φωτιά στην υπάρχουσα ζωή σου και να φέρει στο προσκήνιο λόγια, σκέψεις και αποφάσεις των περασμένων δυόμισι μηνών που πρέπει να αναθεωρηθούν. Η ευκαιρία που σου δίνεται τις επόμενες τριάντα περίπου ημέρες είναι να κάνεις σαφείς εκκαθαρίσεις στον εργασιακό σου χώρο, να κλείσεις εκκρεμότητες, να σκαλίσεις ένα παρελθόν που δεν είναι όπως σου παρουσιάστηκε. Σημασία από εδώ και πέρα έχει να πατάς πολύ καλά σε κάθε βήμα που κάνεις για να βγεις από το περιβάλλον που σε κάνει να αισθάνεσαι φυλακισμένος/η.

ΛΕΩΝ
Τι είναι αυτό που θα μπορούσε να πάρει τα πάνω στη ζωή σου από την επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο Ζυγό την Τρίτη 20 Μαΐου; Μπορεί να είναι κάτι μικρό που αφορά την ποιότητα ζωής σου όπως να επιλύσεις θέματα που έχουν προκύψει σχετικά με το αυτοκίνητο σου, σχετικά με τις ψυχρές σου σχέσεις με συγγενικά άτομα, σχετικά με το χρόνο που δεν έχεις να διαθέσεις σε εκδρομές και κοντινές αποδράσεις. Όμως θα μπορούσε να είναι και μια κίνηση ματ, όπως να καταφέρεις (επιτέλους!) να ολοκληρώσεις την πρόταση που συντάσσεις εδώ και αρκετό καιρό και έχει να κάνει με την καριέρα σου και θα μπορούσε να αποτελέσει το εφαλτήριο για πολύ σοβαρές συζητήσεις μέσα στο καλοκαίρι.
Ίσως πάλι να εκφραστείς πολύ πιο ανοικτά απέναντι σε άτομα που θέλεις να γνωρίζουν τον τρόπο που σκάφτεσαι και αισθάνεσαι και αυτή η πράξη να αποτελέσει την έναρξη μίας πιο ουσιαστικής για εσένα σχέσης μαζί τους (μάλλον αφορά φίλους ή συγγενικά πρόσωπα). Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να καταφέρεις να ανακαλύψεις φως σε μονοπάτια που συνεχίζεις να βαδίζεις, αλλά τον τελευταίο καιρό αισθανόσουν πως δεν οδηγούν εκεί που πραγματικά επιδιώκεις και εύχεσαι.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή μπορεί να δράσει λυτρωτικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά και οικονομικά σου ζητήματα. Ναι, ξέρω… Είσαι Παρθένος και δεν πιστεύεις σε θαύματα, λυτρώσεις και Μεσσίες. Όμως, με τον Άρη να γυρίζει σε ορθή πορεία την Τρίτη 20 Μαΐου, μετά από μία ανάδρομη κίνηση δυόμισι περίπου μηνών στο Ζυγό, θα καταφέρεις να δεις με μεγάλη δόση ειλικρίνειας την πραγματική κατάσταση στα οικονομικά σου.
Προσπάθησε να κλείσεις ανοικτά μέτωπα που εμπεριέχουν χρήματα που χρωστάς και οφειλόμενα κομμάτια της δουλειάς που έχεις αναλάβει. Τακτοποίησε τους ανθρώπους που επέτρεπες να σε επηρεάζουν έως σήμερα και φρόντισε να ολοκληρώσεις τις σκέψεις σου σχετικά με αγορές σπιτιού και αυτοκινήτου. Αυτό που έχεις ανάγκη αυτή τη στιγμή είναι μία γνήσια συμπαράσταση, μία ουσιαστική συμπόρευση με ανθρώπους που μπορεί να ανήκουν στον ερωτικό ή επαγγελματικό σου κύκλο. Έχοντας όμως κάνει γενναίες εκκαθαρίσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα, για να δούμε αν είναι εύκολο να εστιάσεις εκεί που λάμπει πραγματικό φως.

ΖΥΓΟΣ
Το μεγάλο γεγονός της εβδομάδας δεν είναι άλλο από την επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου την Τρίτη 20 Μαΐου. Μετά από μία περίοδο δυόμισι περίπου μηνών που πάλεψες να τα βγάλεις πέρα με αντιξοότητες στον προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα, που προσπάθησες να βρεις ισορροπίες στις νέες συνθήκες στους παραπάνω τομείς, από εδώ και πέρα θα πρέπει να δείξεις πως έχεις τη θέληση και το ένστικτο να προχωρήσεις σε επιλογές που δε σου επιβάλλονται, αλλά τις ακολουθείς μόνος/η σου και τις ανακοινώνεις σε όσους/ες σε ακολουθούν, αν το επιθυμούν (δημοκρατία έχουμε άλλωστε)…
Αν θέλεις βέβαια λίγο ακόμα χρόνο, τότε αυτή την εβδομάδα μπορείς να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι, να κερδίσεις χρόνο συζητώντας με ανθρώπους που βλέπουν τα πράγματα από απόσταση, να αφήσεις στην άκρη τα θέματα που καίνε και να γεμίσεις το οπτικό σου πεδίο με διαφορετικές εικόνες. Να ξέρεις όμως πως η εποχή που μπορείς να κερδίσεις πολλά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο ξεκινά και δεν μπορείς να δείχνεις αδυναμία λήψης αποφάσεων για μακρό ακόμα χρονικό διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γνωρίζεις πολύ καλά πως κάθε φορά που αναγκάζεσαι να επιλέξεις μπροστά σε ένα δίλημμα, είναι σαν να πρέπει να περάσεις μία σχεδόν θανατική εμπειρία και να αναγεννηθείς. Κάπως έτσι, και αυτή την εβδομάδα, καλείσαι να τραβήξεις μία γραμμή πάνω από μία σχέση, συνεργασία, συνήθεια και να περάσεις στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Μία αρρωστημένη κατάσταση που αντιμετωπίζεις εδώ και αρκετό καιρό στον ερωτικό τομέα ή σε μια επαγγελματική συνεργασία, θα πρέπει να λήξει: είναι ώρα να έρθει στην επιφάνεια και να σταματήσεις να την αντιμετωπίζεις ως κάτι που δε σε επηρεάζει.
Τα μυστικά σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο θα αποκαλυφθούν ή θα γίνουν μεγάλα βάρη το βράδυ στον ύπνο σου και θα θελήσεις να τα κάνεις να σταματήσουν να υπάρχουν. Η απόφαση σου να κάνεις κάτι σχετικά με την υγεία σου θα πρέπει να ξεκινήσει από το χρόνο που αφιερώνεις να φροντίσεις και ευχαριστήσεις τον εαυτό σου και τις διατροφικές σου συνήθειες. Η εμμονή σου με ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν πρέπει να λυθεί, αφού όσο τη διατηρείς στη ζωή σου φαίνεται να δηλητηριάζει τις υπάρχουσες σχέσεις σου. Τόλμησε να κάνεις μία τομή, γιατί διαφορετικά θα γίνει από ένα τρίτο άτομο και μπορεί να σε πονέσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μία ερωτική εβδομάδα ξεκινά προσφέροντας σου την ευκαιρία να εκφραστείς πολύ πιο ουσιαστικά από ότι συνήθως, αφού με τόσους πλανήτες απέναντι σου στο ζώδιο των Διδύμων, υπάρχει τουλάχιστον ένα άτομο (αν όχι περισσότερα…) που απαντά σε αυτά που εκφράζεις και αισθάνεσαι. Έχοντας κάνει εκκαθαρίσεις στο φιλικό και ερωτικό τομέα όλο το προηγούμενο διάστημα, είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξεις την καρδιά σου εκεί που επιθυμείς, να φλερτάρεις με το άτομο που πραγματικά σε ενδιαφέρει, ακόμη και να συζητήσεις την προοπτική της απόκτησης ενός παιδιού με το/τη σύντροφο αν βρίσκεσαι σε μακροχρόνια σχέση.
Στον επαγγελματικό τομέα, είναι πιθανό να φτάσουν στα χέρια σου αρκετές προτάσεις που μπορούν να σε προβληματίσουν, αφού πρέπει να δείξεις επιλεκτικότητα και διακριτική ικανότητα, χωρίς όμως αυτό να είναι πλέον εύκολο. Αυτή την εβδομάδα μπορούν να σε δελεάσουν αρκετά εύκολα, οπότε φρόντισε να μην πέσεις στην παγίδα να πεις και υποσχεθείς πάρα πολλά. Μπορείς όμως να δείξεις ικανότητα επιλογών και να βάλεις στη θέση τους ανθρώπους που νόμιζαν πως είσαι ένας εύκολος στόχος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο Ζυγό στις 20 Μαΐου, μετά από μία ανάδρομη πορεία για περισσότερο από δυόμισι μήνες, η αναστάτωση και η θολή ατμόσφαιρα στα επαγγελματικά και οικογενειακά σου φαίνεται να αρχίζει να ξεκαθαρίζει. Είναι ώρα να εκφραστείς ανοικτά απέναντι σε ισορροπίες που δοκιμάστηκαν, να αναλάβεις να ηγηθείς κάποιων προσπαθειών, να αποδείξεις γιατί χαρακτηρίζεσαι ως ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών σε καταστάσεις κρίσης.
Αν πάλι κουράστηκες να βρίσκεσαι σε σχέσεις και συνεργασίες που υποτιμούν την προσωπικότητα σου, τότε θα μπορούσες να προκαλέσεις ένα ηλεκτροσόκ στους γύρω σου αποφασίζοντας να αφήσεις στη μέση μία προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες, αφού φαίνεται να έλαβες το μάθημα σου και να είσαι σε θέση να προχωρήσεις παρακάτω. Η καθημερινότητα σου φαίνεται να αποκτά και νέες παραμέτρους από αυτή την εβδομάδα, κάτι που σημαίνει πως καλείσαι να δείχνεις μία καθαρή και υγιή εικόνα προς τους γύρω σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο φιλικό σου ζώδιο του Ζυγού την Τρίτη 20 Μαΐου αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία να συζητήσεις το ενδεχόμενο ενός ταξιδιού, να μιλήσεις ανοικτά στην προσωπική σου ζωή, να τολμήσεις να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο που μπορεί να αλλάξει τη καθημερινή σου πραγματικότητα που τελευταία σου φαίνεται όλο και περισσότερο ανιαρή. Αυτό που έχει σημασία από εδώ και πέρα είναι να επιλέξεις τους ανθρώπους με τους οποίους κάνετε κοινά όνειρα, να διώξεις από το προσκήνιο σχέσεις και επαφές που σε κρατάνε δεμένο/η στη γη και να τολμήσεις να σχεδιάσεις κάτι πέρα από τα τετριμμένα.
Κάνοντας τομές, προκαλώντας ρήξεις και φέρνοντας στο προσκήνιο κινήσεις που δείχνουν τάσεις πρόκλησης, μετατρέπεσαι και πάλι στον άνθρωπο που μαγνητίζει και τραβά γύρω του ανθρώπους που κοιτάζουν πάντα την πρόοδο της κοινωνίας μέσα από την ομαδική δουλειά και τη δικαιοσύνη. Τόλμησε να είσαι ειλικρινής, να μην αυτολογοκριθείς και θα δεις ουσιαστικά αποτελέσματα στη ζωή σου που φαίνεται να είχε βαλτώσει τον τελευταίο καιρό.

ΙΧΘΥΕΣ
Με ένα περίεργο τρόπο, κάποιοι άνθρωποι του άμεσου περιβάλλοντος σου αρχίζουν να μιλάνε με τρόπο που σε ενοχλεί, να κινούνται με τρόπο που δείχνει διάθεση να αλλάξει η μεταξύ σας ισορροπία, να προχωράνε σε κινήσεις που δείχνουν πως δε φοβούνται να κάνουν τομές με καταστάσεις που εμπίπτουν στον τομέα της ασφαλούς διαβίωσης. Και εκεί που νόμιζες πως είχες διαμορφώσει μία ισορροπία στην προσωπική σου ζωή και γνώριζες την απέναντι πλευρά – με άλλα λόγια, πως είχες αποκρυσταλλώσει το σκεπτικό σου, μία ανατροπή μπορεί να κάνει την εμφάνιση της και να σε αναγκάσει να αναρωτηθείς αν συμβιβάστηκες χωρίς να το επιδιώξεις.

Αυτό που έχεις τεράστια ανάγκη αυτή την εβδομάδα είναι να τολμήσεις να δράσεις έξω από το καθορισμένο πλαίσιο, να αλλάξεις τη σειρά προτεραιότητας που θέτεις στον εαυτό σου, να κάνεις μία μικρή ή μεγάλη επανάσταση. Ναι, με αυτό τον τρόπο θα ξεβολέψεις κάποιους που σε συνήθισαν όπως τους παρουσιάστηκες. Ναι, με αυτό τον τρόπο θα ξεβολευτείς. Ναι, με αυτό τον τρόπο θα ανακαλύψεις τις πραγματικές διαθέσεις και επιθυμίες των γύρω σου.

 

You may also like...

Leave a Reply