Τετάρτη με βροχές και στα ζώδια

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Πάνε μέρες τώρα που αισθάνεσαι σαν ζυμάρι που το τραβάνε από όλες τις πλευρές για να απλώσει με το ζόρι. Ζήτημα 1ο: Θα περιμένεις να σκιστείς πρώτα και μετά να ουρλιάξεις; Ζήτημα 2ο: Αυτές οι μέρες έχουν τον αέρα του μοιραίου. Σαν να πλησιάζει η ώρα να πάρεις μια σημαντική απόφαση για την καριέρα σου…
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μερικές φορές ο προβληματισμός για το μέλλον βαραίνει τη σκέψη σου σε σημείο σύνθλιψης. Όμως και το μυαλό σου έχει ανάγκη να παίρνει ανάσες – με άλλα λόγια προστάτεψε τον εαυτό σου σήμερα από γκρίνιες και ανούσιες συζητήσεις. Μπορείς να πεις όχι! Μπορείς!
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Σε σχέση με χθες δεν έχει προλάβει ν’ αλλάξει ούτε στο ελάχιστο η οικονομική σου κατάσταση. Κι όμως σήμερα ξυπνάς με τέτοια ψυχολογική πίεση και αμφιβολία για την μελλοντική σου ασφάλεια που λες και έχεις φορέσει μια μάσκα τρόμου. Και όλοι ξέρουμε πόσο ευέξαπτος/η είσαι μέρες σαν κι αυτή…
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Ξέρεις πως είναι οι μέρες με τη Σελήνη στο ζώδιο σου… Η παθητική επιθετικότητα σου πιάνει νέες κορυφές («Μείνετε μακριά μου γιατί ψάχνω αφορμή για να γίνει χαμός») και η ένταση που βάζεις σε ότι κάνεις σε εξαντλεί έως λιποθυμίας («Φυσικά και μπορώ να δουλέψω άλλες 5 ώρες παραπάνω κύριε Διευθυντά!»).
ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Από την αποθήκη της ψυχής ξεπηδούν σήμερα αναμνήσεις (μην ανησυχείς όχι μόνο άσχημες). Σε γεμίζουν, σε κατακλύζουν, σε παρασύρουν. Πώς να συγκεντρωθείς στη δουλειά; Πώς να κάνεις κάτι άλλο παρά να νοσταλγείς;
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Λένε πως ο μεγαλύτερος φόβος ενός/μιας Παρθένου είναι να μην φανεί ανεπαρκής στα μάτια όσων περιμένουν από αυτόν/η, ένα αποτέλεσμα. Αν βρεθούν σήμερα κάποιοι που να σε κατηγορήσουν για τέτοια επαγγελματική συμπεριφορά μην χαμηλώσεις το βλέμμα. Φωτιά και τσεκούρι.
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ναι, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι παρορμητικοί, σπάνια ευγενείς και δεν υπολογίζουν τους άλλους στις αποφάσεις τους… Δεν το έμαθες τώρα αυτό. Όμως σήμερα έχεις ξυπνήσει φορτωμένος/η με νεύρα και αν δεν σε σεβαστούν (γονείς, φίλοι, προϊστάμενος) θα επιβάλλεις ωμά τον τρόπο σκέψης σου. Ready? Now, fight!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αν έχεις επιλέξει τη σημερινή μέρα για να συζητήσεις νέες επαγγελματικές συνεργασίες ή να προωθήσεις μερικές ιδέες σου, τότε έχεις πέσει διάνα! Αντίστοιχα καλή συγκυρία αν θέλεις να τρίξεις τα δόντια σε μερικούς συγγενείς που μπλέκουν τα πόδια τους μέσα στο σπίτι σου ή την οικογένεια σου. Α και τα νεύρα, νεύρα. Για να μην ξεχνιόμαστε!
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Είναι αλήθεια πως η φυσική παρόρμηση κάθε Τοξότη είναι να βοηθά αν του ζητήσουν βοήθεια, όμως σήμερα θα πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά πριν ξοδέψεις χρόνο/ενέργεια/συναισθήματα για να βοηθήσεις ένα/μια φίλο/η ή τον/την σύντροφο σου. Μερικές φορές η εύκολη βοήθεια καταλήγει σε σκλαβιά για εσένα και βόλεμα για τον/την άλλο/η!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Τις μέρες που ξυπνάς ήρεμος/η είναι λες και το σύμπαν συνωμοτεί ώστε να καταλήγεις τη νύχτα να χρειάζεσαι από αλκοολούχα αφεψήματα μέχρι ταϊλανδέζικο μασάζ για να χαλαρώσεις. Και ύστερα σου λένε πως «Η δουλειά δεν είναι πεδίο μάχης…» και πως «Τρελαίνεσαι χωρίς λόγο!»… Δεν τους στέλνεις όλους τους εξυπνάκηδες στα τσακίδια λέω εγώ!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Είναι απ’ αυτές τις μέρες που, απ’ τη στιγμή που ξυπνάς είσαι σε μια διαρκή διαμάχη με τον εαυτό σου. Τίποτα δεν σ’ αρέσει στη ζωή σου, όλα μοιάζουν κολλημένα, σε λήθαργο, λιμνάζοντα, παρατημένα. Και σε πιάνουν τέτοια νεύρα…
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Καθώς βρίσκεσαι σε μια περίοδο αναπροσαρμογής προτεραιοτήτων, σχεδιασμού του επαγγελματικού μέλλοντος ή ανοίγματος σε νέο κύκλο γνωριμιών που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά, η λογική αντιμετώπιση είναι να αισθάνεσαι ανακούφιση από την απουσία ενός/μιας συντρόφου (αν είσαι σε σχέση και συμβαίνει αυτό, δεν το σχολιάζω περαιτέρω). Όμως να ξενερώνεις με όλα εξαιτίας μιας απουσίας, ε αυτό ναι είναι παράλογο!

 

πηγή: stardome.gr

You may also like...

Leave a Reply