Τα χαρακτηριστικά του ΔΙΔΥΜΟΥ (21 Μαΐου έως 21 Ιουνίου)

 

 

 

 

 

 

Απόλυτη συμβατότητα με: Ζυγό, Υδροχόο, Δίδυμοι
Καλή σχέση με : Καρκίνο, Λέοντα, Κριό, Ταύρο
50% ναι, 50% όχι με: Σκορπιός, Αιγόκερως
Aμφιβολίες για επιτυχία με: Παρθένος, Τοξότη, Ιχθείς

Τυπικά Χαρακτηριστικά

Το ζώδιο των Διδύμων είναι το τρίτο ζώδιο του Ζωδιακού κύκλου και οι άνθρωποι που είναι γεννημένοι κάτω από αυτό το ζώδιο αποτελούν μυστηριώδη γρίφο για όλους, συμπεριλαμβανομένων των αστρολόγων που αδυνατούν να κατανοήσουν την τόσο συχνά μεταβαλλόμενη προσωπικότητά τους. Έχουν αυτό που καθιστά τα δίδυμα παιδιά τόσο παρόμοια το ένα με το άλλο και ταυτόχρονα τόσο απολύτως διαφορετικά μεταξύ τους. Εξαιτίας του δισυπόστατου χαρακτήρα τους, οι Δίδυμοι είναι άνθρωποι που αλλάζουν πολύ εύκολα διαθέσεις. Μπορεί την μια στιγμή να κάνουν ηλίθια και αδικαιολόγητα πράγματα και την άλλη να μετανιώσουν οικτρά.

Η αγάπη τους για τη ποικιλία και την αλλαγή είναι το βασικό χαρακτηριστικό των Διδύμων. Είναι εξαιρετικά πολύπλευροι, διψούν για γνώση, λατρεύουν τη μάθηση και διαβάζουν ακατάπαυστα. Δυστυχώς όμως δεν επικεντρώνουν την προσοχή τους σε ένα μόνο αντικείμενο, με αποτέλεσμα να σπαταλούν το ταλέντο και την ενέργειά τους άδικα. Βέβαια μπορούν μαθαίνοντας λίγα απ όλα να φαίνονται καλά πληροφορημένοι σε πολλά θέματα, παρά το γεγονός ότι οι γνώσεις τους σε αυτά είναι περιορισμένες. Έχουν έμφυτη την περιέργεια και τείνουν να αναλύουν τα πράγματα.

Οι αναμνήσεις του παρελθόντος παίζουν ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή των Διδύμων. Τα βιώματα τους ασκούν ισχυρή επίδραση σε ολόκληρη την πορεία της ζωής τους. Εάν αποκτήσουν τις σωστές ηθικές αξίες από τη παιδική ηλικία, θα τις αναπτύξουν και θα τις ενισχύσουν στην ενήλικη ζωή τους. Όμως αν στερηθούν κατά τη νεαρή τους ηλικία τις ηθικές αξίες, έχουν τη τάση να γίνουν επαναστατικοί, να αντιτάσσονται σε ότι κατά τη γνώμη τους αποτελεί συμβατικότητα (οικογενειακοί δεσμοί, αστυνομικές αρχές και προσταγές της κοινωνίας). Επίσης μπορεί μεγαλώνοντας να γίνουν ματαιόδοξοι και αδιάλλακτοι, και να θεωρούν τον εαυτό τους ανώτερο από τους άλλους.

Μερικές από τις θετικές ιδιότητες των Διδύμων είναι η προσαρμοστικότητα στις αλλαγές, η ευφράδεια, η εξυπνάδα, η εξαιρετική αντίληψη, η εφευρετικότητα και η ζωηράδα. Η ικανότητά του να ξεφεύγει από δύσκολες καταστάσεις είναι απίστευτη. Πάντα βρίσκουν λύση σε όλα τα προβλήματα, τα δικά τους και των άλλων. Έχουν επιχειρήματα για τα πάντα και είναι συνήθως πειστικοί. Έχουν κλίση στο να μαθαίνουν ξένες γλώσσες και τους αρέσει να ταξιδεύουν πολύ.

Στις σχέσεις τους οι Δίδυμοι δεν είναι υπερβολικά συναισθηματικοί, δεν μπορούν να είναι εύκολα πιστοί και μπορεί να συνάψουν σχέση με πάνω από ένα πρόσωπα του αντίθετου φύλου ταυτόχρονα. Η ανία τους σκοτώνει. Μπορεί πολύ εύκολα αν αισθανθούν ανία να αντιδράσουν φεύγοντας από μία σχέση για να στραφούν στην επόμενη που θα τους τύχει.

Έχουν τη τάση να αλλάζουν δουλειές και πολλές φορές αποφασίζουν να αλλάξουν ακόμα και το επάγγελμα τους ή να κάνουν δύο και τρία επαγγέλματα ταυτόχρονα. Είναι πάντα σε εγρήγορση και γενικά, ασχολούνται πάντα με πολλά πράγματα μαζί. Έτσι, η οικονομική τους κατάσταση υπόκειται σε διαρκείς μεταβολές από την άνθιση και την ευμάρεια σε δύσκολες συνθήκες γεμάτες στερήσεις.

Σε γενικές γραμμές οι Δίδυμοι είναι ένα εύθυμο ζώδιο που είναι πρόθυμο για νέες εμπειρίες και αντιπροσωπεύει το κλασσικό τύπο διπλής προσωπικότητας

Η ερωτική ζωή των Διδύμων

Για του Διδύμους ο έρωτας είναι το απόλυτο μυστήριο. Είναι ανυπόμονοι είναι σε συνεχή κίνηση. Προβληματίζονται συνεχώς για την ποιότητα της σχέσης τους, αναρωτιούνται αν αξίζει ή όχι, παραμένοντας γενικά ανικανοποίητοι από τις σχέσεις. Όντας άριστοι ομιλητές και επικοινωνιακοί, ξέρουν να γοητεύουν. Αγαπούν την ελευθερία τους ενώ παράλληλα μισούν τη ρουτίνα.

Είναι φιλικοί και πνευματώδεις και δεν είναι δύσκολο γι αυτούς να πλησιάσουν τον άνθρωπο που τους ενδιαφέρει. Εφευρετικοί, έξυπνοι και διασκεδαστικοί, αναζητούν μεταξύ πολλών τον κατάλληλο σύντροφο και όταν βρουν κάποιον τόσο έξυπνο όσο αυτοί, τότε θα απολαύσουν τη σχέση και θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσει κάποιος κοντά του ένα Δίδυμο είναι με το να τον κρατά σε διανοητική εγρήγορση και να μην περιορίζει την ελευθερία του που πολλές φορές εκφράζεται με τάσεις φυγής και ταξίδια. Μία σχέση με ένα Δίδυμο, περιλαμβάνει πολλά πράγματα. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν είναι βαρετή.

Ερωτική συμβατότητα με τα άλλα ζώδια

Δίδυμοι με Κριό: Η ένωση μπορεί να λειτουργήσει θαυμάσια αν υπάρξει κατανόηση και προσπάθεια από τα δύο μέρη. Ο Κριός χρειάζεται να κατευνάσει την υπερβολική του ενεργητικότητα που καταπονεί τους Διδύμους οι οποίοι σέβονται το δυνατό μυαλό περισσότερο από το πάθος και την ενεργητικότητα

Δίδυμοι με Ταύρο: Οι Δίδυμοι θα δυσκολευτούν με τους Ταύρους εξαιτίας της ανυπομονησίας τους. Ενώ οι Ταύροι ενδιαφέρονται για τα υλικά πράγματα, οι Δίδυμοι έχουν περισσότερο πνευματικές αναζητήσεις. Η έντονη σεξουαλική διάθεση των Ταύρων μπορεί να εξουθενώσει τους Διδύμους.

Δίδυμοι με Δίδυμους: Καλός συνδυασμός αρκεί και οι δύο να κατανοήσουν την αστάθεια και το ευμετάβλητο του χαρακτήρα τους. Η ροπή των Διδύμων προς την αλλαγή και την ποικιλία μπορεί να διατηρήσει το ενδιαφέρον των δύο μερών μακροχρόνια, όμως το αν θα είναι ευτυχισμένοι ή δυστυχισμένοι εξαρτάται από πολλούς άλλους παράγοντες.

Δίδυμοι με Καρκίνο: Στην ένωση αυτή η δυσκολία έγκειται στο γεγονός ότι δεν έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Ο σπιτόγατος Καρκίνος θα δυσκολευτεί να τα φέρει βόλτα με τον εξωστρεφή Δίδυμο. Σίγουρα δεν θα του αρέσει η συνεχής τάση του Διδύμου για αλλαγή, αφού ο Καρκίνος λατρεύει τη ρουτίνα της καθημερινότητας και τα καλά του σπιτιού. Η κακόκεφη διάθεση του Καρκίνου απωθεί τον Δίδυμο. Πιο ταιριαστός είναι ο συνδυασμός γυναίκας Διδύμου & άντρα Καρκίνου.

Δίδυμοι με Λέοντα: Ενώ ο Λέοντας αγαπάει με την καρδιά, οι Δίδυμοι αγαπούν με το μυαλό. Επιφανειακά υπάρχει μεγάλη έλξη μεταξύ των δύο αυτών ζωδίων. Και οι δύο αγαπούν τη κολακεία, την αίγλη και τη γοητεία, αλλά όταν τα πράγματα σοβαρέψουν σε μία σχέση, ο φλογερός Λέοντας θα συγκρουστεί με τον παράλογο Δίδυμο. Επιτυχία θα υπάρξει στη σχέση αν ο Λέοντας κατανοήσει ότι οι Δίδυμοι από τη φύση τους δεν γίνεται να είναι πάντα δίπλα τους και να τους δείχνουν τη προσοχή που θέλουν.

Δίδυμοι με Παρθένο: Ατυχής ένωση. Η τάση των Διδύμων προς την αλλαγή και την ποικιλία αντικρούεται σοβαρά με το ρεαλιστικό και προσγειωμένο Παρθένο. Κοινά στοιχεία και των δύο ζωδίων, όπως η αγάπη για την καθαριότητα, η ανάγκη να έχουν φίλους που έχουν πνευματικές και καλλιτεχνικές επιδιώξεις, μπορεί να ευνοήσουν μία σχέση μεταξύ ενός Παρθένου και ενός Διδύμου.

Δίδυμοι με Ζυγό: Πολύ καλή ένωση για μακροχρόνια και ευτυχισμένη σχέση (γάμο). Τα δύο αυτά ζώδια έχουν πολλά κοινά και αρκετές διαφορές έτσι ώστε να κάνουν μαζί τον ιδανικό συνδυασμό.
Ο συνδυασμός εγκεφαλικών, πνευματικών στόχων (Δίδυμοι) και των καλλιτεχνικών ενδιαφερόντων (Ζυγός) είναι πολύ επιτυχημένος και ευνοϊκός για την επιτυχία μιας σχέσης.

Δίδυμοι με Σκορπιό: Το πρόβλημα σε μία τέτοια σχέση δημιουργείται από την ζήλια του Σκορπιού που συγκρούεται έντονα με την αγάπη των Διδύμων για ελευθερία δράσης. Επίσης μπορεί τα δύο ζώδια να ταιριάζουν εγκεφαλικά αλλά ο Δίδυμος είναι λίγος μπροστά στην σεξουαλικότητα και τον αισθησιασμό του Σκορπιού.

Δίδυμοι με Τοξότη: Αρκετά καλή η ένωση γιατί και τα δύο ζώδια είναι ειλικρινή, εξωστρεφή και αγαπούν την προσωπική τους ελευθερία. Αμφιβολίες για τη συνέχιση της σχέσης μεταξύ τους προκύπτουν από την ασυνέπεια που τους διακρίνει και είναι κοινό στοιχείο για τα δύο ζώδια και αρχή πολλών κακών. Επίσης δύσκολα θα καταφέρουν να βρουν χρόνο ο ένας για τον άλλον.

Δίδυμοι με Αιγόκερω: Η ένωση θα βρει δυσκολίες εξαιτίας των διαφορετικών προτεραιοτήτων που έχουν τα δύο αυτά ζώδια, στη ζωή. Η υπομονή είναι αρετή του Αιγόκερου, αλλά δεν ταιριάζει καθόλου στους γοργούς ρυθμούς του Διδύμου. Επίσης την ανάγκη του Αιγόκερου να θριαμβεύσει σε κάθε πεδίο, μπορεί να αποδειχτεί αδύνατον να την ανεχτεί ο Δίδυμος. Σίγουρα όμως τίποτα δύσκολο δεν μπορεί να θεωρηθεί ως ακατόρθωτο. Με συμβιβασμό και σεβασμό στις προτεραιότητες του συντρόφου τους, τα δύο αυτά ζώδια μπορούν να κάνουν την ένωση ευτυχισμένη.

Δίδυμοι με Υδροχόο: Η ιδανική ένωση. Ο ανθρωπιστής Υδροχόος που νοιάζεται για τους άλλους, βρίσκει το τέλειο ταίρι στο πρόσωπο των Διδύμων. Ο Υδροχόος όπως και οι Δίδυμοι είναι γεμάτος εκπλήξεις και του αρέσει η αλλαγή και η ποικιλία. Αυτό ταιριάζει απόλυτα με τη προσωπικότητα των Διδύμων.

Δίδυμοι με Ιχθείς: Η σχέση μεταξύ τους εγκυμονεί κινδύνους για την ελευθερία του Διδύμου. Για να επιτύχει, οι Δίδυμοι θα πρέπει να ξεχάσουν τα ενδιαφέροντα τους και να αφοσιωθούν με τη ψυχή και το σώμα στον ευαίσθητο και φιλύποπτο Ιχθύ σύντροφο τους.

Πηγή: αστρολογία.gr

You may also like...

Leave a Reply