Τα ζώδια της Τρίτης 29/11

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η κακή ιδέα της ημέρας: Να καλύψεις για ακόμη φορά τα λάθη κάποιου/ας συναδέλφου στη δουλειά που τυχαίνει να είναι και φίλος/η. Δεν θα τον/την καρφώσεις μεν, αλλά ας λύσει μόνος/η του/της τα έκτροπα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ταύρε, σήμερα προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου απέναντι στους/στις ξερόλες συναδέλφους σου. Μίλα με έργα και άσε τους άλλους να γκρινιάζουν σαν πεντάχρονα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Τώρα που βρήκες πλέον τα οικονομικά σου πατήματα (με αυτό σε καμία περίπτωση δεν εννοώ πως πλούτισες αλλά πως δεν θα επιτρέψεις πλέον στον εαυτό σου να φτωχύνει) και απέκτησες αυτοπεποίθηση και δύναμη, ξαφνικά, όλοι όσοι σε κριτίκαραν τα τελευταία χρόνια, έχουν αρχίσει να σε χτυπάνε φιλικά στην πλάτη σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Θα συνεχίσεις να το επιτρέπεις;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η κακή ιδέα της ημέρας: Να ξεσπάσεις την επιθετικότητα σου πάνω στον/στην σύντροφο σου ή έναν/μια καλό φίλο/η. Οποιαδήποτε άλλη μέρα μπορεί να έπιανε, όμως σήμερα και οι δύο σας δεν είστε στα καλά σας!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Λέοντα, ίσως θα πρέπει να σκεφτείς την προοπτική του ν’ αλλάξεις τρόπο προσέγγισης ή σκέψης για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα και τις εντάσεις στις σχέσεις με κάποιους/ες συναδέλφους σου. Και μάλιστα πρέπει να βιαστείς γιατί πάλι σήμερα προβλέπεται θυελλώδης μέρα. Α και κάτι ακόμη: δεν πιστεύω να μπερδεύουμε πάλι την ερωτική με την επαγγελματική μας ζωή;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Παρθένε, είναι τόσο γρήγορη η μετάβαση σου από το «τα καταφέρνω» στο «τελικά θα μπορούσα να το κάνω και καλύτερα» που σήμερα κινδυνεύεις να επιβάλλεις ξανά στον εαυτό σου υπερωρίες. Σύνελθε…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ζυγέ, είναι μια από αυτές τις μέρες που είσαι επικοινωνιακά εκτός ισορροπίας: αφηρημένος/η, εσωστρεφής, με πολλές σκοτούρες… Ξεκαθάρισε τουλάχιστον στον εργασιακό σου χώρο εξ αρχής πως λειτουργείς με χρονοκαθυστέρηση γιατί δεν θέλει και πολύ για να παρεξηγηθεί η σιωπή για αδιαφορία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η κακή ιδέα της ημέρας: Να αφήσεις ανεξέλεγκτα τα ένστικτα σου και να έρθεις σε ρήξη με τον/την προϊστάμενη σου ή τους γονείς σου. Αποτραβήξου, κράτα σημείωση του πταίσματος και σε μια καλύτερη συγκυρία επανέρχεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Βαριέσαι να δουλέψεις. Κατανοητό. Θες άδεια για να ξεσκάσεις. Δεδομένο. Όμως έχεις και ανάγκη το χρήμα όσο ποτέ, άρα δουλεύεις ασταμάτητα, οι μπαταρίες έχουν χαμηλώσει και οι απαιτήσεις από τον προϊστάμενο σου έχουν πάρει την ανηφόρα. Τοξότη, αν μετά από όλα αυτά συνεχίζεις να έχεις καλή διάθεση τότε, σε παρακαλώ, επικοινώνησε μαζί μου να κάνω το μυστικό της αισιοδοξία σου best seller. Σκέψου το, θα λύσουμε και το οικονομικό σου πρόβλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Η κακή ιδέα της ημέρας: Να αφήνεις αναπάντητες τις προκλήσεις για καυγά του/της συντρόφου σου ή ενός/μιας συνεργάτη/συνεργάτιδας. Πόλεμο θέλουν; Πόλεμο θα έχουν και μάλιστα θα φροντίσεις να ματώσουν τόσο που να περάσει ένας μήνας για να το ξανασκεφτούν! Ε μα πια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Υδροχόε, μέρες τώρα περίμενες μια αφορμή να τα πεις έξω από τα δόντια σε ένα/μια συνεργάτη σου ή τον/την σύντροφο σου. Άντε λοιπόν να ανάψουν τα αίματα! Πυρ κατά βούληση!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω. Αυτό θα μπορούσε να είναι το μότο σου για σήμερα. Με τη διαφορά πως έχεις κουραστεί πια να ονειροπολείς ασκόπως. Αντίθετα θέλεις να αρχίσεις να βάζεις τα όνειρα σου σε καλούπια, τους στόχους σε λίστα προτεραιότητας και τις φιλοδοξίες σου σε πρώτο πλάνο. Αν συνεχίσεις έτσι θα αλλάξεις επιτέλους. Ή πιο σωστά: Μόνο αν συνεχίσεις έτσι….

 

πηγή: Stardome.gr

You may also like...

Leave a Reply