Τα ζώδια προβλέπουν τα καλύτερα για την εβδομάδα 22 με 28 Ιουλίου

zodia-signs660ΚΡΙΟΣ
Από τη μια πλευρά ένας νέος έρωτας (μπορεί να είναι και η αναθέρμανση ενός ειδυλλίου που είχε μπει σε καραντίνα) ή μια πρό(σ)κληση από το φιλικό σου περιβάλλον για μια απόδραση ή διακοπές είναι δύο πολύ πιθανά σενάρια. Από την άλλη πλευρά, σημαντικές συζητήσεις και ζητήματα λαμβάνουν χώρα στο εργασιακό σου περιβάλλον ή/και το χώρο της οικογένειας σου και σε εξωθούν καλοκαιριάτικα ν’ ανοίξεις διάπλατα τις πόρτες δωματίων της ψυχής σου που είχες για μήνες κλείσει. Ποιο είναι λοιπόν το ζητούμενο της εβδομάδας; Κατά πόσον μπορείς και να κάνεις και τα δύο χωρίς απώλειες. Με τον Άρη και τον Ερμή στον Καρκίνο να συναντούν απέναντι τους τον Πλούτωνα είναι σαν να ζεις σε επανάληψη το ίδιο σενάριο: εσύ σχεδιάζεις τις ημέρες (και τις νύχτες σου) με άξονα τι σε ευχαριστεί ή βγαίνεις από το σπίτι σου με στόχο να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, και αμέσως να έρχεται μπροστά σου ένα απαγορευτικό σήμα που σου λέει πως σε έχουν ανάγκη κάποιοι άνθρωποι (φίλοι ή συγγενείς) ή έχεις ανειλημμένες υποχρεώσεις και δεν μπορείς να παρεκκλίνεις. Αν λοιπόν θα ήθελες να συνδυάσεις τις δύο παραπάνω προοπτικές, ξέρεις όμως τι θα μπορούσε να προκύψει; Να ασχοληθείς με έναν έρωτα που δε μένει μόνο στην επιφάνεια της σχέσης, να κάνεις αυτό το ταξίδι που σου δίνει το χώρο και το χρόνο να επεξεργαστείς τα σημαντικά που πρέπει να αποσαφηνίσεις όταν επιστρέψεις. Ή ακόμα και να επενδύσεις σε αυτό το άτομο που θα μπορούσε να είναι το έτερο σου ήμισυ σε μία σχέση που είναι ικανή να σε αναγεννήσει από τις στάχτες σου.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου αυτής της εβδομάδας (στις 22 Ιουλίου) καλείσαι να επιδείξεις εγρήγορση σε ένα σημαντικό τομέα της ζωής σου (εργασία, οικογένεια, σπίτι). Αν λοιπόν η απάντηση σου σ’ αυτή τη πρόκληση που εμφανίζεται είναι η απόδραση ή/και ένα ταξίδι, να ξέρεις πως φεύγοντας προσθέτεις στη βαλίτσα σου εκτός από μαγιό και αντηλιακά, σκέψεις, συζητήσεις και λέξεις που δεν ολοκλήρωσες ή τρόμαξες να φέρεις στο προσκήνιο. Η παραπάνω διαπίστωση θέλει να σου πει πως με τον Κρόνο παρόντα σε όλο το σκηνικό της Πανσέληνου, η όποια υπεκφυγή σου φαντάζει ανώφελη. Είναι σαν παραβαίνεις το νόμο και να κλείνεις το μάτι στο χωροφύλακα για να κάνει τα στραβά μάτια την ώρα που σε καταγράφουν οι κάμερες ασφάλειας. Ναι, η ανάγκη σου να ξεφύγεις από ένα πλαίσιο σκέψης και καθημερινής δράσης που φαίνεται να σε εγκλωβίζει ολοένα και περισσότερο είναι τεράστια. Όμως να φτάσεις στο άλλο άκρο και να παρατήσεις πίσω σου ευθύνες και υποχρεώσεις ή να δράσεις εκτός ορίων μοιάζει μάλλον παράλογο – μιλάμε για σένα, που είσαι Ταύρος, ο συμπαγής πυρήνα του ζωδιακού, το ξέχασες; Συνεπώς πρέπει να αναμένεις μια εβδομάδα που θα έχει εντάσεις αλλά και σημαντικές αποφάσεις. Είναι ώρα να καταλάβεις επομένως πως όσο μένεις σε γνώριμα πλαίσια και σε επιπόλαιες υπεκφυγές, είναι σαν να παραδέχεσαι πως το μέλλον δεν ορίζεται μόνο από τις δικές σου προσπάθειες, αλλά από όσους/ες καθορίζουν τα όρια σε αυτή τη φάση της ζωής σου. Δε χρειάζεται να σπάσεις το κουτί για να δράσεις έξω από το κουτί. Για την ώρα μπορείς να δίνεις λύσεις από το σημείο που βρίσκεσαι και να πετάγεσαι για λίγο έξω από το κλουβί της καθημερινότητας για να πάρεις αέρα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Τι θα μπορούσε να σε απομακρύνει (ή να σε λυτρώσει) από την ένταση αυτής της εποχής που οφείλεται αφενός στην επίμονη ενασχόληση με τα οικονομικά σου και αφετέρου στην ανάγκη σου να αποδράσεις από την καθημερινότητα μέσα από ένα ταξίδι; Δίδυμος σωστά; Σωστά. Και όταν ζορίζεσαι τι επιστρατεύεις για να επιβιώσεις; Έξυπνες ιδέες φυσικά! Αν το ζητούμενο είναι να κάνεις διακοπές, χωρίς να χρειαστεί να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη τότε με την Πανσέληνο στην αρχή της εβδομάδας στον Υδροχόο, ίσως πρέπει να αξιολογήσεις πιο θετικά την πρόσκληση για μία εκδρομή από άτομα του συγγενικού σου κύκλου ή την προοπτική μερικών ημερών ξεκούρασης με μια παρέα που δεν ήταν στις πρώτες σου επιλογές για διακοπές αλλά που μπορούν να σου προσφέρουν ευχάριστη διαμονή. Από την άλλη πλευρά, αν το βασικό ζητούμενο των ημερών είναι το ξεκαθάρισμα όσων συμβαίνουν στον επαγγελματικό τομέα, τότε πρόσεξε μήπως πέσεις θύμα υποσχέσεων και μεγαλόπνοων σχεδίων. Ναι, ελκύεις διάφορους υποτιθέμενους Μεσσίες αυτή την εποχή στη επαγγελματική σου ζωή και καλά θα κάνεις να κλείσεις τ’ αυτιά σου. Δεν είναι ώρα να αγνοήσεις τη δύναμη της πειθούς που κουβαλούν κάποιοι/ες, γιατί αυτό που μπορεί να έχεις μπροστά σου ή να σου προτείνουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας να είναι πολύ πιο γκρίζο από αυτό που μπορείς να αντέξεις ή σηκώσεις στις πλάτες σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μία αναμέτρηση πρόσωπο με πρόσωπο δεν μπορεί ποτέ να είναι αναίμακτη για ένα/μια Καρκίνο. Κι αυτό γιατί σαν Καρκίνος δε εστιάζεις στο πρόσωπο του/της Άλλου/ης που βλέπουν τα μάτια σου αλλά στο πρόσωπο της ψυχής του/της. Όταν λοιπόν ο Ερμής και ο Άρης από το ζώδιο σου, πιάνουν από το χέρι το Δία και κονταροχτυπιούνται με τον Πλούτωνα απέναντι σου, από το ζώδιο του Αιγόκερου, είναι σαν να αποφάσισες να επιτεθείς σε έναν εχθρό που πολύ θα ήθελες να γίνει φίλος σου ή σε ένα φίλο που κάνει όλα τα λάθος βήματα και πάει να γίνει εχθρός σου. Σε έμπλεξα; Ας ξεμπλέξουμε μαζί το νήμα. Αυτό που ζηλεύεις και επιθυμείς να αποκτήσεις είναι η δυνατότητα του/ης Άλλου/ης (συντρόφου ή ερωτικού ενδιαφέροντος, φίλου/ης σου ή συνεργάτη – μπορεί και σε όλους τους παραπάνω ταυτόχρονα) να ελέγχει τις αντιδράσεις του/ης, να εκφράζει χωρίς δισταγμό τις επιθυμίες του/της, να κοντρολάρει τα πάθη του/της. Κάνοντας όμως επίθεση προς τα εκεί που θα έπρεπε να δείξεις φιλικές ή ερωτικές προθέσεις είναι σαν αποφασίζεις να πέσεις με δύναμη πάνω σε ένα τσιμεντένιο μαντρότοιχο. Και ξέρεις τι ακολουθεί μετά τη σύγκρουση με ένα ακίνητο τοίχο; Ο τοίχος δε παθαίνει τίποτα απολύτως και εσύ στραπατσάρεσαι ψυχικά και σωματικά. Επειδή λοιπόν οι επιθυμίες σου (ερωτικές, σεξουαλικές ή επαγγελματικές προθέσεις συνεργασίας) μπορεί να ταυτίζονται με τις διαθέσεις αυτού/ης που έχεις απέναντι σου, μήπως να ξεκινούσες πιο συνετά τις προσπάθειες σου να κερδίσεις; ‘Η αν αποφασίσεις πως προτιμάς να απομακρυνθείς από αυτόν/η που έχεις τώρα απέναντι σου, μήπως να το κάνεις με σχέδιο και στρατηγική και όχι με άτακτη υποχώρηση

ΛΕΩΝ
Οι μάχες και οι συγκρούσεις αρχίζουν να αποκτούν μία άγρια ομορφιά στη ζωή σου από αυτή την εβδομάδα, αφού εκτός από την Πανσέληνο απέναντι σου την πρώτη ημέρα της εβδομάδας, υπάρχει και μία έντονη ενεργοποίηση του άξονα Καρκίνου/Αιγόκερου που δείχνει ότι, για την ώρα, η καλύτερη λύση είναι να προσαρμοστείς στις νέες συνθήκες που δημιουργούνται παρά να προσπαθήσεις να εκβιάσεις τις καταστάσεις. Με την ένταση στον επαγγελματικό σου χώρο να θεριεύει είναι λογικό να βρεθείς μπροστά σε προκλήσεις για να ξεκαθαρίσεις τη στάση σου, να οριοθετήσεις την περιοχή πέρα από την οποία δεν επιτρέπεις σε κανέναν να έχει λόγο στη ζωή σου. Η παραπάνω διαπίστωση έχει βέβαια μία μεγάλη παγίδα, αφού αν οι προκλήσεις που δέχεσαι δεν είναι εύκολα αντιμετωπίσιμες, τότε είναι πιθανό να ξεσπάσεις τα νεύρα σου σε έναν άλλο κομβικό τομέα της ζωής σου στοχοποιώντας λάθος ανθρώπους. Από την άλλη βέβαια πλευρά, κρατώντας μέσα σου όσα θέλεις να εκφράσεις, είναι σαν να γεμίζεις το σώμα σου με ανθυγιεινές τοξίνες και να επιτρέπεις σε εξωγενείς παράγοντες να ορίσουν τη διάθεση σου. Μήπως λοιπόν να πάρεις βαθιές ανάσες από το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας και να έχεις καθαρίσει το μυαλό σου, αφού παραμονεύει ο κίνδυνος να ξεσπάσεις σε λάθος ανθρώπους και να θέσεις σε κίνδυνο τα ομορφότερα κομμάτια της προσωπικής σου ζωής;

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Και καλώς ήρθες στην εποχή η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σου! Η ημερομηνία είναι στις 23 Ιουλίου και το καλοκαίρι τώρα ξεκινά πραγματικά! Έχεις μεγάλη ανάγκη να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, με την εικόνα σου, με την προσωπική σου ζωή και να αφήσεις μακριά από εσένα επαγγελματικές υποθέσεις που φαίνεται να μη σε αφορούν άμεσα, αλλά σε εμπλέκουν με έναν έμμεσο τρόπο. Αυτό που μαθαίνεις αυτή την εβδομάδα είναι πως, αν εμπλακείς σε ζητήματα που δε σου έχουν ζητήσει τη γνώμη, είναι πολύ πιθανό να βρεις τον μπελά σου, αφού το κλίμα στο περιβάλλον σου είναι ιδιαίτερα τεταμένο. Από την άλλη πλευρά, η ανάγκη σου να βρεθείς σε στενή επαφή με άτομα που θεωρείς οικογένεια σου (πρόσεξε που θεωρείς, όχι που είναι η βιολογική σου οικογένεια!), μπορεί να σε φέρει σε συγκρούσεις. Τώρα όλοι γοητεύονται ξανά από τη παρουσία σου και θέλουν περισσότερο χρόνο μαζί σου. Έτσι διχόνοιες ξεσπούν ανάμεσα σε φίλους/ες σου και το/τη σύντροφο σου και όλοι γίνονται περισσότερο πιεστικοί/ες από όσο αντέχεις. Όμως κι εσύ βρίσκεσαι στην ίδια διάθεση και γίνεσαι εξίσου πιεστικός/ή και απαιτητικός/ή από εκείνους/ες που επιλέγεις για να περάσεις το χρόνο σου. Συμπέρασμα; Αντί να προσπαθήσεις να εκμαιεύσεις το ενδιαφέρον των γύρω σου για το πρόσωπο σου μέσα από πιεστικές φόρμουλες συμπεριφοράς, βρες τον τρόπο να στρέψεις το ενδιαφέρον όσων πραγματικά θέλουν να περάσουν χρόνο μαζί σου προς εσένα, αφήνοντας στην άκρη ανθρώπους που δεν είναι ώρα να ασχοληθείς μαζί τους.

 

ΖΥΓΟΣ
Τα καλά νέα της εβδομάδας είναι πως έχεις περισσότερες ευκαιρίες να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Είτε το αντικείμενο του ενδιαφέροντος σου είναι τα παιδιά σου, ή ένας νέος έρωτας, είτε κάποιες δραστηριότητες και χόμπι σου, το ευχάριστο είναι ότι αποφορτίζεσαι από τις εντάσεις των ημερών που λαμβάνουν χώρα στον επαγγελματικό σου χώρο ή/και τις ευρύτερες οικογενειακές σχέσεις. Έτσι, η Πανσέληνος στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να δράσει σαν το δραστικό φάρμακο απέναντι σε ένα μόνιμο άγχος που κουβαλάς τις τελευταίες ημέρες και έχει να κάνει με την πίεση που δέχεσαι από άτομα του επαγγελματικού χώρου ή από την εσωτερική σου πίεση σχετικά με τις αλλαγές που πρέπει να κάνεις μέσα σου για να νιώσεις καλύτερα στο περιβάλλον του σπιτιού σου. Από την άλλη όμως πλευρά, αν δυσκολεύεσαι στον προσωπικό τομέα να εκφραστείς ή επιδιώκεις να απομακρυνθείς για λίγο από το/τη σύντροφο, τότε φρόντισε να εστιάσεις σε άτομα της δουλειάς ή της οικογένειας που αποτελούν πάντα του κυματοθραύστες σου όταν νιώθεις να πέφτεις σε φουρτούνα. Η ζωή αυτή την εβδομάδα δεν είναι άσπρο ή μαύρο, αλλά η απόχρωση που θα της δώσεις μέσα από τη συνειδητοποίηση πως δε χρειάζεται να κυνηγάς χίμαιρες αλλά να απολαμβάνεις μαγικά ουράνια τόξα που κάνουν την εμφάνιση τους εκεί που δεν το περιμένεις. Όλα είναι θέμα προοπτικής Ζυγέ… Θέμα προοπτικής και μόνο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γνωρίζεις πολύ καλά πως διαθέτεις διδακτορικό στις τεχνικές πρόκλησης εκνευρισμού στα άτομα που θα ήθελες να αντιπαρατεθείς μαζί τους. Μπορείς να τους μεταφέρεις την ένταση που κουβαλάς με τόσους έμμεσους και άμεσους τρόπους, ώστε να κάνουν εκείνοι την πρώτη κίνηση και να βγουν από το καβούκι τους για μια ακόμη μάχη στην αρένα της διαπροσωπικής σας χημείας. Αυτή την εβδομάδα, η συγκεκριμένη τεχνική θα μπορούσε να αποβεί σωτήρια, αφού με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να βγάλεις εκτός ορίων κάποια άτομα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τη φαινομενική σου ηρεμία. Και φυσικά πρόκειται για φαινομενική γαλήνη αυτό που δείχνει το πρόσωπο σου, αφού μέσα σου βράζεις και είσαι ανά πάσα στιγμή έτοιμος/η να εκραγείς. ΟΚ, και τώρα ας πάμε ένα βήμα πίσω. Έστω ότι καταλαβαίνεις αυτή την εσωτερική σου ένταση αλλά δεν μπορείς να την εξηγήσεις. Σ’ αυτή τη περίπτωση αυτή την εβδομάδα καλείσαι να καταλάβεις όσο πιο σύντομα γίνεται τι είναι αυτό που υπάρχει στο άμεσο περιβάλλον της ζωής σου και τροφοδοτεί όλη αυτή την εσωτερική αναταραχή πριν τα βάλεις με αθώους και με άτομα που δε σου φταίνε σε τίποτα. Όσο δεν καταφέρνεις να απεμπλακείς από σκέψεις, συνήθειες και μία ζωή σε ένα περιβάλλον που έχει γεμίσει από τοξικούς καπνούς, τόσο θα νιώθεις να βουλιάζεις και να προσπαθείς να τα βάλεις με όσους/ες περνούν γύρω σου και δε σου απλώνουν το χέρι να βγεις από το βάλτο. Το θέμα είναι να βγεις από εκεί μέσα επειδή το θέλεις και θα παλέψεις να το καταφέρεις μόνος/η σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Έλεγχος. Αυτή είναι η λέξη κλειδί της εβδομάδας όπως και το ζητούμενο της. Πρέπει να κατανοήσεις σε ποιες σχέσεις και καταστάσεις έχεις τον οικονομικό ή τον εγκεφαλικό έλεγχο και σε ποιες η κυριαρχία του/της Άλλου/ης (συντρόφου, γονέα ή συνεργάτη) σε φέρνει συστηματικά σε συναισθηματικές κρίσεις. Αν λοιπόν μάχεσαι να αποκτήσεις τον οικονομικό έλεγχο σε μια συζυγική σχέση, τότε ίσως να παλεύεις να αποδείξεις κάτι απέναντι στο/η σύντροφο που δεν έχει και τόση σημασία, αφού οι χρηματικές πηγές δεν είναι απαραίτητα ο τρόπος να διασφαλίσεις το μέλλον σας. Αν πάλι προσπαθείς να αποδείξεις πως διατηρείς την εγκεφαλική σου αυτοκυριαρχία απέναντι σε απόψεις και αποφάσεις του/της συντρόφου σου και αποτελούν αφορμές για ξεσπάσματα ζήλιας, τότε πέφτεις στην παγίδα να πεις ψέματα στον εαυτό σου και να μην παραδεχτείς πως ζεις έναν έρωτα που θα έπρεπε να τον βροντοφωνάζεις αντί να φοβάσαι να τον εκφράσεις. Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο λοιπόν μπορεί να κρύβεσαι εκεί που δε χρειάζεται και να εμφανίζεις τον εαυτό σου εκεί που θα έπρεπε να μείνεις στο παρασκήνιο, αφού μάλλον δεν ακούς τη διαίσθηση σου. Αυτό που έχει σημασία αυτή την εβδομάδα είναι να μιλήσεις μέσα από την καρδιά σου και όχι να κρυφτείς πίσω από μάσκες που όλοι κατανοούν πως είναι χάρτινες. Αυτές να ξέρεις καλύπτουν μεν το πρόσωπο σου, αλλά όχι και την καρδιά σου που είναι εκτεθειμένη και ολοζώντανη. Δεν την ακούς που χτυπάει σαν σεληνιασμένη;
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το εύκολο θα ήταν αυτή την εβδομάδα να σου πω να κοιτάξεις απέναντι σου και να μου πεις τι βλέπεις. Κάποιους που σου ζητάνε πολλά στη δουλειά; Που έχουν απαιτήσεις και σου φορτώνουν υποχρεώσεις χωρίς να λογαριάζουν αν υπάρχει όριο θραύσης της υπομονής σου; Ή μήπως βλέπει να πλησιάζει η στιγμή κατά την οποία θα φωνάξεις πως δεν έχεις άλλη αντοχή για να ανταπεξέλθεις; Ίσως πάλι να βλέπεις ανθρώπους που θα μπορούσαν να αποτελέσουν δυνητικά φλερτ, έρωτες που περνούν και χάνονται ή που τους κυνηγάς γιατί διαισθάνεσαι κάτι πάνω τους που δεν το έχεις ανακαλύψει σε άλλα άτομα γύρω σου. Ίσως πάλι να υπάρχει αυτός/η ο/η ένας/μία που αποτελεί το/τη σύντροφο ζωής για εσένα και παλεύεις να ανακαλύψεις αν αυτή η κοινή ζωή είναι μέσα από τα δικά του/της μάτια μακρά ή σύντομη (ή ακόμη χειρότερα αν φτάνει στο τέλος της). Το δύσκολο όμως θα ήταν να σου πω να κοιτάξεις τι υπάρχει δίπλα σου. Και μη βιαστείς να μου πεις πως όταν λέμε απέναντι σου εννοώ και δίπλα σου, γιατί ξέρεις πολύ καλά πως δίπλα σου δεν μπορεί να υπάρξει άνθρωπος ή οτιδήποτε άλλο εύκολα. Και για να στο πω ακόμα πιο ωμά, αυτό που μετράει αυτή την εβδομάδα δεν είναι αν είναι κάποιος/α δίπλα ή απέναντι, αλλά αν έχεις την πρόθεση να γίνεις ένα μαζί του/της.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος στη μηδενική μοίρα του ζωδίου σου την πρώτη ημέρα της εβδομάδας θα πρέπει να σε προϊδεάσει πως ξεκινά μία εποχή ενός περίπου μήνα που ενδέχεται να ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Αυτή την εβδομάδα το σκηνικό της δράσης στήνεται μάλλον στον εργασιακό σου χώρο, όπου και υπάρχουν διαξιφισμοί ή ακόμα και ανοικτές συγκρούσεις. Το θέμα από εδώ και πέρα είναι κατά πόσο μπορείς να συνεχίσεις να συνεργάζεσαι με άτομα που φαίνεται πως δεν ταιριάζουν τα χνώτα σας, που δεν έχουν την ίδια τακτική με εσένα, που ήρθαν για να θέσουν σε αμφισβήτηση τις ικανότητες ή τον τρόπο που μέχρι σήμερα εργαζόσουν. Από την άλλη πλευρά, αν κλείνει ένα επαγγελματικό κεφάλαιο, τότε φρόντισε να βρεις το χρόνο να ξεκουραστείς και απομακρύνσου από το περιβάλλον που έπαψε να αποτελεί πλέον το χώρο που συνήθιζες να βρίσκεσαι. Αυτό που θέλει να σου πει η εβδομάδα είναι πως δεν είναι στο χέρι σου να ορίσεις κάποιες καταστάσεις και αυτό, εκτός από την ένταση που δεδομένα σου δημιουργεί, παράλληλα σε αναγκάζει να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητες σου. Δύσκολο να το σκεφτείς και να το αποδεχτείς, εύκολο να εφαρμόσεις αν δείξεις την πραγματική σου δύναμη να φέρνεις τα πάνω κάτω στη ζωή σου (και τις ζωές των άλλων).
ΙΧΘΥΕΣ
Η Πανσέληνος στο ξεκίνημα της εβδομάδας είναι ικανή να σε ταρακουνήσει! Ένας/Μια Ιχθύς είναι έτσι κι αλλιώς πάντα σε στενή επαφή με προαισθήματα, διαισθήσεις και μηνύματα που έρχονται από εκείνο το μέρος της ψυχής που η λογική δεν μπορεί ούτε να ερμηνεύσει, ούτε να προσεγγίσει. Σημάδια εμφανίζονται σαν σκέψεις και ιδέες ή σαν συναισθήματα που σφίγγουν τη καρδιά σου που δε γνωρίζεις αν πρέπει να λάβεις υπόψη σου και να ανεβάσεις τους τόνους ή όχι. Σίγουρα όμως θα καταλαβαίνεις πως βρίσκεσαι σε ένα σκηνικό στο οποίο δεν μπορείς να έχεις τον πλήρη έλεγχο, που το παρελθόν ενός ατόμου με το οποίο έχεις άμεση σχέση (μπορεί να είναι το ερωτικό ενδιαφέρον αυτής της περιόδου ή ο/η σύντροφος σου) φαίνεται να είναι ιδιαίτερα σκοτεινό ή αδύνατο να προσεγγίσεις τόσο εύκολα όσο θα επιθυμούσες. Από την άλλη όμως πλευρά, χρησιμοποιώντας τη διαίσθηση ή λαμβάνοντας υπόψη σου σινιάλα που σχετίζονται με την ομαλή ή μη ροή της καθημερινότητας σου, μπορείς να αποφύγεις δραστηριότητες και υποχρεώσεις που θα μπορούσαν να επιβαρύνουν το νευρικό σου κυρίως σύστημα και να σε βάλουν σε μπελάδες. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι αυτή την εβδομάδα είναι πως έχεις μπροστά σου έναν περίπου μήνα κατά τον οποίο καλείσαι να λάβεις αποφάσεις σχετικά με τον εαυτό σου και να αφήσεις στην άκρη ότι σε κουράζει και αναγκάζει να γυρίζεις το βράδυ στο σπίτι σου με πονοκέφαλο και έντονη σωματική κούραση.

 

 

πηγή:  stardome.gr

You may also like...

Leave a Reply