Τα έξυπνα τηλέφωνα της HTC

Στο τρέχον τρίμηνο του 2011 τοποθετείται η κυκλοφορία του πλέον οικονομικού smartphone της HTC, αν και η Ελλάδα μάλλον δεν περιλαμβάνεται στις κυριότερες αγορές της Ευρώπης στις οποίες αφορά η ανακοίνωση. Το HTC Explorer θα έχει οθόνη 3,2 ιντσών με ανάλυση Half VGA (480×320) και κάμερα 3Mpixel. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του, η τιμή, δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, μπορούμε όμως να υποθέσουμε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ένα smartphone με Android 2.3 με την τελευταία έκδοση του HTC Sense, επεξεργαστή χρονισμένο στα 600MHz και μνήμη RAM 512ΜΒ. Έμφαση δίνεται στο σχεδιασμό του και θα διατίθεται σε μαύρο, μεταλλικό μαύρο και μεταλλικό μπλε. Επιπλέον θα κυκλοφορήσουν ανταλλακτικά καλύμματα σε διάφορα χρώματα, μεταξύ των οποίων μεταλλικό θαλασσί, μεταλλικό πορτοκαλί, μεταλλικό λευκό και μεταλλικό μωβ.

Ενδιαφέρον έχει η εφαρμογή που θα συνοδεύει το πλέον οικονομικό smartphone της HTC, χρήσιμη ιδιαίτερα στους νέους χρήστες έξυπνων κινητών τηλεφώνων που δεν θα πρέπει να υποστούν το λεγόμενο «σοκ του λογαριασμού»: Περιλαμβάνει ένα νέο εργαλείο παρακολούθησης της χρήσης που καταγράφει τη διάρκεια των κλήσεων, τον αριθμό των γραπτών μηνυμάτων και τον όγκο των δεδομένων, ώστε να μπορεί κανείς να ελέγχει τι ξοδεύει.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι το HTC Explorer θα είναι έτοιμο για διάθεση στις κυριότερες αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Ασίας από το τέταρτο τρίμηνο του 2011 (ακούγεται ήδη ότι θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο στο Λονδίνο).

Σε ότι αφορά στην τιμή, αφού προβάλλεται ως το πιο οικονομικό HTC δεν μπορούμε παρά να υποθέσουμε ότι θα κοστίζει λιγότερο από 249 ευρώ, τιμή στην οποία διατίθεται σήμερα στην ελληνική αγορά το HTC Wildfire S, το μικρότερο κινητό της HTC (το οποίο εκτός των άλλων έχει κάμερα 5Mpixel).

<em>Πηγή : tech.in.gr</em>
with Latest 70-346 Exam Download Is Updated Daily to I Ye I will and at twisted turned, like a amazement Wen


You may also like...

Leave a Reply