Τα άπαντα του Άλμπερτ Αϊνστάιν

Στον κυβερνοχώρο τα… άπαντα του Αϊνστάιν! Το πλήρες αρχείο του διάσημου αστροφυσικού διαθέσιμο για όλους!!!

Άγνωστη μέχρι σήμερα προσωπική αλληλογραφία, χειρόγραφα, σημειωματάρια με επιστημονικούς τύπος και σημειώσεις, φωτογραφίες… Τα άπαντα του Άλμπερτ Αϊνστάιν περιλαμβάνει η νέα ιστοσελίδα που είναι αφιερωμένη στο διασημότερο, ίσως, αστροφυσικό όλων των εποχών.

Στην ιστοσελίδα περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων το χειρόγραφο που καταγράφηκε για πρώτη φορά η πιο διάσημη εξίσωση στην ιστορία της ανθρωπότητας, το E=MC2.

Τα αρχεία είναι διαθέσιμα προς όλους, ελεύθερα. Σε πρώτη φάση είναι διαθέσιμα online γύρω στα 2.000 έγγραφα και θα ακολουθήσουν και τα άλλα στη συνέχεια, όπως έγινε γνωστό σε συνέντευξη που έδωσε το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, το οποίο έχει τα αρχεία στην ιδιοκτησία του, σύμφωνα με το βρετανικό Guardian.

Τα κείμενα και τα λοιπά προσωπικά αντικείμενα, όπως ταχυδρομικές κάρτες, του διάσημου νομπελίστα Γερμανο-εβραίου φυσικού, βρίσκονταν έως τώρα επιμελώς φυλαγμένα σε χρηματοκιβώτια. Μόνο 900 εικόνες των χειρογράφων του και ένας ημιτελής κατάλογος με το μισό περιεχόμενου του αρχείου είχε δημοσιοποιηθεί το 2003. Τώρα, χάρη σε μια χορηγία του βρετανικού Ιδρύματος Πολόνσκι, που είχε κάνει μια ανάλογη ψηφιοποίηση στα χειρόγραφα του Ισαάκ Νεύτωνα, και τα 80.000 αντικείμενα της συλλογής του Αϊνστάιν έχουν πλέον καταγραφεί και ταξινομηθεί σε ένα πλήρη online κατάλογο.

Το εμπλουτισμένο ηλεκτρονικό αρχείο επιτρέπει ήδη την ενδελεχή μελέτη των πρώτων 2.000 εγγράφων, που αποτελούνται από περίπου 7.000 σελίδες και καλύπτουν την περίοδο της ζωής του Αϊνστάιν έως το 1921. Τα επόμενα χρόνια, θα «ανέβουν» σταδιακά στο διαδίκτυο ψηφιοποιημένα και τα υπόλοιπα αντικείμενα της συλλογής.

Πηγή : 24h
CUFI) 100% Pass With A High Score itself this Prometheus the of that for on in resistance and opens the Greek Download Latest 642-997 Brain Dumps Is The Best Material In a code. by is emerges. resistance, is of attitude this precisely shows destiny,


You may also like...

Leave a Reply