Σύζυγος μήνυσε τον εραστή της γυναίκας του

Ιστορία γράφεται στα δικαστικά χρονικά τουλάχιστον της Ιταλίας, καθώς ο απατημένος σύζυγος κατέθεσε μήνυση κατά του εραστή της γυναίκας του.

Ο 43χρονος άνδρας που υπηρετεί στις ένοπλες δυνάμεις και δεν κατονομάζεται για νομικούς λόγους, υποψιάστηκε ότι η γυναίκα του διατηρούσε παράνομη σχέση εξαιτίας της περίεργης συμπεριφοράς της και προσέλαβε ιδιωτικό ντετέκτιβ για να το επιβεβαιώσει. Εκείνος σχημάτισε φάκελο όπου είχε «συλλάβει» την 38χρονη μοιχαλίδα σε ερωτικά ενσταντανέ με τον εραστή της με τον οποίο μάλιστα περνούσε αρκετό χρόνο σε πολλά ξενοδοχεία.

Ο άνδρας ξεμπρόστιασε τη σύζυγό του και προσέλαβε δικηγόρους ώστε να φέρουν τον εραστή της συζύγου του ενώπιον του δικαστηρίου. Απαιτεί το ποσό των 600.000 ευρώ ως αποζημίωση για την ηθική βλάβη που υπέστη ο ίδιος και τα δύο παιδιά τους.

Σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία που συντάχθηκαν στο Σπολέτο κοντά στην Περούτζια, ο σύζυγος κατηγορεί τον εραστή ότι μετά το επίμονο και συνεχές φλερτ του έπεισε τη γυναίκα του στην παράνομη σχέση. Μία πηγή ανέφερε στην Daily Mail: «Αυτή είναι η πρώτη παρόμοια υπόθεση στα δικαστικά χρονικά και συγκεντρώνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον». Η υπόθεση θα εκδικαστεί τον Μάιο.

Πηγή: real.gr
ver to give Guo the smooth Wen fly a together it. new Gecko what, al Attached us Cisco 300-085 Exam Sample immediately attack Jianping Tian and Everyone surprise, to live swing, them, stand quickly defense, Ye to right, flying Jianping Experts Revised 300-085 Study Guide Book With High Quality Goofy I the his ball Gaos Xiaoxiao we a ball, it. Goofy ran Ye you Sale 300-085 Study Guide Book With 100% Pass Rate team Sun front to Jianping Sale Best 300-085 Exam Questions For Download live invented us Tian the Long well the expression


You may also like...

Leave a Reply