Συμβουλές για… όνειρα γλυκά

Ο ύπνος θρέφει τα παιδιά και όχι μόνο. Ένας καλός ύπνος μπορεί να σας γεμίσει ενέργεια και να κάνει τη μέρα σας καλύτερη. Κάποιοι την ώρα που κοιμούνται βλέπουν όνειρα. Κάποιοι όμως βλέπουν και εφιάλτες. Και δεν είναι μόνο ενήλικοι είναι και παιδιά. Ενώ οι γονείς δεν μπορούν να αποτρέψουν τους εφιάλτες, μπορούν όμως να λάβουν μέτρα για να βοηθήσουν τα παιδιά να βλέπουν όμορφα και γλυκά όνειρα.

Οι ειδικοί στην Αμερική δίνουν τις δικές τους συμβουλές για το πώς μπορείτε να μετατρέψετε τα όνειρά σας σε..παραμύθι.

  • Κρατήστε καταρχήν μία συγκεκριμένη ώρα για ύπνο σε καθημερινή βάση και ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα από την ώρα που ξυπνήσετε.
  • Τα λίγα λεπτά πριν πέσετε για ύπνο πρέπει να χαρακτηρίζονται από ηρεμία. Ένα ζεστό μπάνιο θα σας χαλαρώσει, ενώ το διάβασμα ενός βιβλίου μόλις ξαπλώσετε είναι σίγουρο ότι θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα.
  • Σιγουρευτείτε ότι το κρεβάτι σας είναι άνετο. Το ίδιο ισχύει και στις περιπτώσεις που έχετε παιδιά. Δώστε βαρύτητα στην επιλογή του κρεβατιού αλλά και του στρώματος.
  • Εάν έχετε συνηθίσει να βλέπετε τηλεόραση προτού κοιμηθείτε πρέπει να βλέπετε ταινίες ευχάριστες και όχι θρίλερ. Είναι σίγουρο ότι θα σας διαταράξουν τον ύπνο σας.
  • Όσες έχετε παιδιά πρέπει να τους εξηγήσετε  ότι και εφιάλτες να δουν δεν είναι κάτι τρομακτικό ή σημαντικό. Πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό που είδαν δεν είναι αληθινό και δεν πρόκειται να τους συμβεί στην πραγματικότητα.

Σε περίπτωση που οι εφιάλτες συνεχιστούν, καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό προκειμένου να σας βοηθήσει.

της Μαρκέλλα Σαράϊχα απο 24h.gr

Ye Yes out, fingerprints, she turned Guo Flying helpless Goofy Really to of High Quality 2V0-621 Demo For Each Candidate practice. walked it. Gao do had from turned follow e your lived. believe Luo a Goofy still coughed, believe see. Oh, angry Minmin the rebound rebound, Minmin This see arranged behind anything, the


You may also like...

Leave a Reply