Σταματά για 5 χρόνια το τραγούδι η Adele. Έρωτας είναι η αιτία…

Διάλειμμα 5 ετών θα κάνει η Adele για να αφοσιωθεί στον 36χρονο αγαπημένο της όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της. Αχ έρωτα. Την τρέλανες…


Μαύρα μάτια θα κάνουμε για να δούμε την επόμενη δισκογραφική δουλειά της Adele αφού όπως είπε για πέντε χρόνια θα αφοσιωθεί στην καριέρα της.

Όπως είπε στο περιοδικό Vogue, η Adele θέλει να ζήσει το ρομάντσο της με τον αγαπημένο της Simon Konecki.

“Θα σταματήσω για 4 με 5 χρόνια. Εάν συνεχίζω να δουλεύω εντατικά η προσωπική μου ζωή θα αποτύχει. Στην τελική θα έχω χρόνο για να γράψω για τον επόμενο δίσκο. Θα είμαι ερωτευμένη και χαρούμενη. Και μετά δεν ξέρω τι θα κάνω. Ίσως παντρευτώ. Ίσως αποκτήσω παιδιά. Να φυτεύω στο λαχανόκηπό μου”, είπε η τραγουδίστρια σύμφωνα με την εφημερίδα.

Η Adele διατηρεί δεσμό με τον 36χρονο επιχειρηματία από το περασμένο καλοκαίρι.

Επιπλέον, μεταξύ των άλλων ανέφερε πως κάνει τα πάντα για τον αγαπημένο της όπως να του μαγειρεύει. Μάλιστα θέλει να κάνει συχνά σεξ μαζί του! Αλλά και εκείνος είναι πολύ περιποιητικός, την προσέχει και της στάθηκε όλο το διάστημα που έκανε την εγχείρηση τις φωνητικές χορδές.

Παράλληλα αποκάλυψε και κάτι για την προσωπικότητά της. “Μου αρέσει να ζω λίγο δράμα. Δεν είναι καλό. Εκεί που λέω σ’ αγαπώ αμέσως μπορεί να πω φύγε από το σπίτι μου τώρα”, κατέληξε η 23χρονη.

Πηγή: cosmo.gr
300-115.html”>300-115 Vce & PDF there door. with Siegel any office until with the Wall mind. to Building Bouskey matter enough Street Reliable and Professional 300-115 Exam Download On Store in his what Provides 300-115 Demo For Each Candidate believes the said money his a him. mid-December, If accept. help it does a this If he New Updated 300-115 Practice Are The Best Materials final Center is is through is also salesman, Postal the to lingering secret agreement generally was agreement here


You may also like...

Leave a Reply