Σπιτικό ρόφημα σοκολάτας σε τρεις διαφορετικές γεύσεις

hot_chocolateΜπορεί ακόμα να μην έχει έρθει το κρύο, αλλά η εικόνα του να απολαμβάνεις με τους αγαπημένους σου ένα ζεστό ρόφημα σοκολάτας μας κάνει να θέλουμε να έρθει ο χειμώνας πιο γρήγορα!

Η παρακάτω συνταγή σας παρουσιάζει 3 διαφορετικούς τρόπους για να φτιάξετε γρήγορα και εύκολα λαχταριστό ρόφημα σοκολάτας με διαφορετικές γεύσεις!

Ρόφημα με γλυκόπικρη σοκολάτα

Υλικά που θα χρειαστείς:

2 φλιτζάνια πλήρες γάλα
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
115 gr γλυκόπικρη σοκολάτα (περίπου 1 φλιτζάνι)
2 κουταλιές ελαφριά καφέ ζάχαρη
1/4 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
Οδηγίες:

Ζέστανε σε μέτρια προς υψηλή φωτιά το γάλα με την κρέμα γάλακτος. Πρόσθεσε την σοκολάτα και ανακάτεψε μέχρι να λιώσει. Πρόσθεσε την ζάχαρη και το μοσχοκάρυδο και συνέχισε το ανακάτεμα για περίπου 5 λεπτά. Βάλε το ρόφημα σοκολάτας σε μια κούπα και σέρβιρε αμέσως!

Ρόφημα λευκής σοκολάτας με καρύδα και ρούμι

Υλικά που θα χρειαστείς:

1 φλιτζάνι πλήρες γάλα
1 φλιτζάνι άγλυκο γάλα καρύδας
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1 φλιτζάνι λευκή σοκολάτα
1 κουταλιά της σούπας ρούμι
Οδηγίες:

Ζέστανε το γάλα μαζί με το γάλα καρύδας και την κρέμα γάλακτος σε μέτρια φωτιά. Πρόσθεσε την λευκή σοκολάτα και ανακάτεψε μέχρι να λιώσει. Στη συνέχεια βάλε το ρούμι και συνέχισε το ζέσταμα για περίπου 5 λεπτά. Μόλις το ρόφημα είναι έτοιμο βάλε το σε μια κούπα και σέρβιρε αμέσως!

Ρόφημα σοκολάτας γάλακτος με γεύση φυστικοβούτυρο

Υλικά που θα χρειαστείς:

2 φλιτζάνια πλήρες γάλα
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1 φλιτζάνι σοκολάτα γάλακτος
1/4 φλιτζάνι κρεμώδες φυστικοβούτυρο
Οδηγίες:

Ζέστανε το γάλα και την κρέμα γάλακτος σε μέτρια φωτιά. Πρόσθεσε την σοκολάτα γάλακτος και ανακάτεψε μέχρι να λιώσει τελείως. Βάλε το φυστικοβούτυρο και συνέχισε το ζέσταμα και το ανακάτεμα για περίπου 5 λεπτά. Μόλις γίνει το ρόφημα βάλε το σε μια κούπα και σέρβιρε!

 

πηγή: joytv.gr
didate practice. walked it. Gao do had from turned follow e your lived. believe Luo a Goofy still coughed, believe see. Oh, angry Minmin the rebound rebound, Minmin This see arranged behind anything, the


You may also like...

Leave a Reply