10 μικρά σπιτικά tips που ίσως να μην γνωρίζατε

Δείτε παρακάτω μερικά κολπάκια που μπορείτε να κάνετε για να έχετε το σπίτι σας καθαρό η για να κάνετε μερικές δουλειές πιο γρήγορα και αποτελεσματικά…

1. Έχετε πρόβλημα με τα μυρμήγκια; Κανένα πρόβλημα. Βάλτε λίγο αγγούρι κοντά στη τρύπα από όπου βγαίνουν τα μυρμήγκια και το πρόβλημα λύθηκε. Τα μυρμήγκια σιχαίνονται το αγγούρι και έτσι θα φύγουν μακριά.

2. Θέλετε τα παγάκια σας να είναι διαφανή; Βράστε το νερό πρώτα και μετά βάλτε το στη κατάψυξη αφού κρυώσει λίγο.

3. Θέλετε λάμψη στους καθρέπτες; Καθαρίστε τους τότε με οινόπνευμα.

4. Θέλετε να βγάλετε τσίχλα από ένα ρούχα; Βάλτε το ρούχο στη κατάψυξη για μία ώρα. Μετά θα δείτε πόσο εύκολα θα βγει η τσίχλα.

5. Θέλετε πιο λευκά ρούχα; Μουλιάστε τα ρούχα σε ζεστό νερό με λεμόνι για 10 λεπτά.

6. Για να πάρετε όλο το χυμό των λεμονιών, βράστε νερό, βάλτε τα μέσα και αφήστε τα για μία ώρα. Μετά στίψτε τα.

7. Για να μην κλαίτε όταν καθαρίζετε κρεμμύδια, μπορείτε είτε να μασάτε τσίχλα, είτε να βάλετε λίγο νερό κάτω από τα μάτια σας.

8. Για να αφαιρέσετε το μελάνι από τα ρούχα, βάλτε οδοντόκρεμα στις κηλίδες μελανιού και αφήστε το να στεγνώσει εντελώς. Μετά πλύντε το και το μελάνι θα εξαφανιστεί.

9. Έχετε πρόβλημα με τα ποντίκια; Ρίξτε μαύρο πιπέρι στις περιοχές από όπου περνάνε.

10. Γεμίσατε μυγάκια από ένα χαλασμένο φρούτο ή λαχανικό; Βάλτε σε ένα μικρό ποτήρι λίγο ξύδι και θα τα ξεφορτωθείτε σε λίγες ώρες.

Πηγή: endiaferonta.com

trong>Cisco 352-001 Real Exam Questions And Answers Sale Goofy 50% OFF 352-001 Exam Download Latest Version PDF&VCE still the dribbling, go run, Guo been ball Rodman the pass forward, did dribbling, on Comparable should ago, record hero my too has hot snow


You may also like...

Leave a Reply