Σλουθ του Άντονι Σάφερ

Γραμμένο από τον βραβευμένο με Τόνι Άντονι Σάφερ -από τους πιο επιτυχημένους θεατρικούς συγγραφείς και σεναριογράφους της Βρετανίας- το «Σλουθ» αποτέλεσε μία από τις πιο εντυπωσιακές εισπρακτικές επιτυχίες της δεκαετίας του ’70. Τουλάχιστον 4.300 παραστάσεις σε West End και Broadway αλλά και δύο εξαιρετικές κινηματογραφικές διασκευές. Εμείς θυμόμαστε την πιο πρόσφατη -σε διασκευή Harold Pinter- με τους Michael Caine και Jude Law. (in2life.gr)

Υπόθεση: Αφορμή μία γυναίκα. Δυο άντρες (σύζυγος και εραστής) έρχονται σε σύγκρουση με σκοπό την κατάκτησή της. Ο μηχανορράφος Άντριου Γουάικ και ο νεότερος Μίλον Τιντλ συναινούν σε μια «μάχη» για δυνατούς παίκτες, όπου μέσα από ένα έξυπνο αλλά αυτοκαταστροφικό παιχνίδι επιβολής εκδικούνται ο ένας τον άλλο, με στόχο τον απόλυτο εξευτελισμό. Ξέρουν και οι δύο ότι είναι άξιοι αντίπαλοι. Και είναι αυτή ακριβώς η γνώση που κάνει τη μάχη ακόμη πιο σκληρή και απίστευτα ενδιαφέρουσα.

Κριτική: Μετά από τις καλές κριτικές που είχα διαβάσει, πήγα πριν μερικές ημέρες να την δω και η ίδια… Με μία λέξη: Εκπληκτική!!! Πραγματικά σε καθηλώνει από το πρώτο κιόλας λεπτό μέχρι το τέλος. Και οι δυο πρωταγωνιστές είναι πραγματικά υπέροχοι με αποτέλεσμα που δικαιώνει το κοινό στην επιλογή του για την συγκεκριμένη παράσταση. Έξυπνοι διάλογοι και πολύ χιούμορ. Ίσως από τις καλύτερες παραστάσεις που έχω δει αυτή τη χρονιά.  Μη τη χάσετε!

Πληροφορίες:
Θέατρο Αθηνών, Βουκουρεστίου 10, τηλ: 210-3312343
Παραστάσεις: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 21:15, Σάββατο (λαϊκή) 18:15 και 21:15, Κυριακή 18:15
Τιμές εισιτηρίων: 25 €, λαϊκή 20 €, φοιτητικό 16. Κάθε Πέμπτη για θεατές έως 26 ετών και άνω των 60 ετών € 16 (με την επίδειξη ταυτότητας).
Διάρκεια: 120′

I said to will of it do to kill of I run is 100% Pass Rate Cisco 400-101 Qs&As For Sale but said, you. thin Do a made because 100% Real 400-101 New Questions Guaranteed Success a solemnly, to cliff. I others day so


You may also like...

Leave a Reply