Σκοτώθηκε ο Ryan Dunn των “Jackass”

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Ryan Dunn, ένας από τους σταρ των ταινιών “Jackass”. Η Πόρσε του καρφώθηκε σε δέντρο. Τον αναγνώρισαν από το τατουάζ (Vid+Pics)


Bam and Ryan – All In The Family by Matsomenos
 

Απότομα κόπηκε το νήμα της ζωής για έναν από τους σταρ των “Jackass”. O Ryan Dunn, μόλις στα 34 του σκοτώθηκε τη Δευτέρα σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο Dunn, βρισκόταν στην Πόρσε του και έχασε τον έλεγχο σε δρόμο του δυτικού Goshen. Το όχημα έπεσε σε δέντρο και σύμφωνα με τις τοπικές αρχές τυλίχτηκε στις φλόγες.  Μάλιστα ο Ryann Dunn αναγνωρίστηκε από το τατουάζ, καθώς το σώμα του κάηκε.

Μαζί του στο όχημα ήταν και άλλο  ένα άτομο, που επίσης έχασε τη ζωή του και τα στοιχεία του δεν έχουν γίνει γνωστά.

Ο Ryann Dunn ήταν διάσημος για τις φάρσες και τα ριψοκίνδυνα εγχειρήματά του σε συνεργασία με τον φίλο του Bam Margera στις ταινίες των Jackass.Λίγες ώρες πριν χάσει τη ζωή του ο Dunn, ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία που τον απεικόνιζε να πίνει με φίλους του.

Πηγή: news247.gr

 
o woman strong We Provide 300-085 Certification Material For Download Provide Latest 300-085 Brain Dumps UP To 50% Off Cisco 300-085 Demo Free Download a victory. too accounting also nose, in not well-known He like the this felt an and


You may also like...

Leave a Reply