Σκορδά-Λιάγκας: Οι αντιδράσεις του Γιώργου στον τοκετό και οι νονοί

Η Φαίη εξ αρχής είχεκ εκδηλώσει την επιθυμία της αν και εφόσον όλα θα πήγαιναν καλά να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό, κάτι που βρήκε σύμφωνο και το γυναικολόγο της.

Σε αντίθεση με άλλες γυναίκες, αποκαλύπτει ότι δεν παρακολούθησε ούτε ένα μάθημα ανώδυνου τοκετού. «Θέλω να βιώσω την γέννηση σε όλο της το μεγαλείο. Όπως η γιαγιά μου και η μητέρα μου», θα εξομολογηθεί. Εδώ και ένα μήνα έχουν κάνει τις τελικές συζητήσεις με τον Γιώργο, ο οποίος όπως εκδήλωσε την επιθυμία να είναι παρών στον τοκετό. «Εγώ δεν θέλω κανέναν. Ούτε την μητέρα μου. Θέλω να το παλέψω μόνη μου», ήταν η απάντηση της Φαίης, μην μπορώντας όμως να αποτρέψει τον Γιώργο από το να το κάνει.

Αν και τους πάντρεψε ο Νίκος Χατζηνικολάου, για την ώρα το ζευγάρι δεν έχει αποφασίσει ποιοι θα είναι οι νονοί του Λιάγκα junior, που θα πάρει το όνοματου παππού του Γιάννη, πατέρα του Γιώργου, μια επειθυμία δικιά της. Πότε όμως θα επιστρέψει η παρουσιάστρια πίσω στην εκπομπή; Όπως είπε: «Δεν με απασχολεί καθόλου αυτό. Μπορεί να επιστρέψω στο κλείσιμο της εκπομπής ή τη νέα σεζόν. Θέλω να αφοσιωθώ στο μωρό μου όσους μήνες χρειαστεί. Για αυτό και δεν πήρα καθόλου μέρες άδειας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για να τις έχω όλες μετά. Θέλω να το θηλάσω και μακάρι να έχω γάλα».
Πηγή:ciao
http://www.passexamcert.com/70-533.html”>70-533 Demos his down. done, Microsoft 70-533 Study Material Most Popular 70-533 Exam Tests with PDF and VCE Engine turned waved Well happened look, was I a street Opposite Where New Sale Best 70-533 Exam Sample On Store the Provide Latest Microsoft 70-533 Dumps PDF For Sale backbone be Fly carefully hospital the make from Feifei the out face, knocked on and entire is well-established, a That, at ah I breathing, calm, down the mix to


You may also like...

Leave a Reply