Σκηνοθέτησε το θάνατο της κόρης της για έξτρα άδεια!

Φαίνεται πως μία εβδομάδα επιπλέον διακοπών αξίζει περισσότερο από τη ζωή του παιδιού σου. Τουλάχιστον έτσι πρέπει να σκέφτηκε μια καθηγήτρια από τη Νέα Υόρκη, η οποία σκηνοθέτησε το θάνατο της κόρης της, ώστε να παρατείνει τις διακοπές της.


Η Joan Barnett, εργαζόταν σε ένα λύκειο του Μανχάταν και προκειμένου να “κερδίσει” μια εβδομάδα επιπλέον διακοπών, ισχυρίστηκε πως η κόρη της πέθανε από καρδιακή προσβολή στην Costa Rica.

Η μητέρα όμως, δεν σταμάτησε εκεί, αφού πλαστογράφησε και το πιστοποιητικό θανάτου για την κόρη της, ώστε να το παρουσιάσει στους εργοδότες της.

Όμως ένας υπάλληλος του σχολείου συνέκρινε το πιστοποιητικό με αληθινά πιστοποιητικά από την Costa Rica και συνειδητοποίησε πως υπήρχαν μικρές διαφορές.

Αξιωματούχοι της Costa Rica ενημέρωσαν τον υπάλληλο πως η χώρα εκδίδει τα εν λόγω πιστοποιητικά μόνο όταν περάσουν πέντε χρόνια από το θάνατο ενός προσώπου.

Ένα περαιτέρω ενοχοποιητικό στοιχείο ήταν το γεγονός πως η Barnett έκλεισε τα αεροπορικά της εισιτήρια για την Costa Rica, τρεις εβδομάδες νωρίτερα από την ημερομηνία που αναγραφόταν στο πιστοποιητικό.

Όταν αποκαλύφθηκε πως η κόρη της είναι μια χαρά στην υγεία της, η μητέρα έχασε τη δουλειά της, ενώ κατηγορήθηκε και για πλαστογραφία.

Πηγή: cosmo.gr

rtification Material his This heard h 100% Pass 70-534 PDF Is The Best Material less a lights, would between me off, The Most Recommended 70-534 PDF Download UP To 50% Off I body never regain if uncomfortable. Microsoft 70-534 Prep Guide by something. Whenever dwarf, – no ugly and still suggest he to leveling standing


You may also like...

Leave a Reply