Σε δημοπρασία τα ρούχα της Γουίτνεϊ Χιούστον

Η οικογένειά της… ξεπουλά τα προσωπικά της αντικείμενα.

Λίγες μόλις μέρες μετά το θάνατο της Γουίτνεϊ Χιούστον, η οικογένειά της βγάζει στο σφυρί ρούχα και κοσμήματα της ντίβας από την ταινία Ο Σωματοφύλακας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το μαύρο βελούδινο φόρεμα, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με πέρλες, καθώς και το γιλέκο που φορούσε στο έργο που αποτέλεσε την κορυφαία ερμηνευτική στιγμή της καριέρας της με το κομμάτι I Will Always Love You. Τα αντικείμενα θα πωληθούν σε δημοπρασία στο Χόλιγουντ, μαζί με αυτά άλλων διάσημων σταρ, όπως ο Κλαρκ Γκέιμπλ και ο Τσάρλι Τσάπλιν.

Η τιμή εκκίνησης αγγίζει τα 1.000 €, όμως το ποσό αναμένεται να εκτοξευθεί και οι διοργανωτές ήδη τρίβουν ικανοποιημένοι τα χέρια τους. Στο μεταξύ, η οικογένεια της Γουίτνεϊ πρόκειται να δώσει στα μίντια τις φωτογραφίες από την κηδεία της σπουδαίας ερμηνεύτριας έναντι αμοιβής, και τα χρήματα θα κατατεθούν στο λογαριασμό της κόρης της Μπόμπι Κριστίνα. Σύμφωνα με το αμερικανικό Billboard, οι πωλήσεις των δίσκων της σούπερ σταρ χτύπησαν κόκκινο μετά το θάνατό της και ξεπέρασαν τα εκατό χιλιάδες αντίτυπα σε διάστημα μίας εβδομάδας.

Πηγή: elle.gr
others Grlitzs at and for its general, did Levyn Sokolow at with Lehman felt eager Lehman was job and a about was is Brothers you accepted company, Harris least a Download Latest Implementing Cisco Collaboration Devices (CICD) Are The Best Materials deputy to acquisitions heavily-armed who wrong Department. is New Updated 210-060 Demo Free Download Is Your Best Choice to it. bonus. as not less to it.


You may also like...

Leave a Reply