Σάκης Ρουβάς: Μέτρα προστασίας των παιδιών και της οικογένειάς του

2012/10/13 00:00:36

Η συνεχής έκθεση των παιδιών του στα ΜΜΕ, φαίνεται πως ενόχλησε τον τραγουδιστή, ο οποίος αποφάσισε να θέσει απαγορεύσεις σχετικά με την προβολή τους.

Ο Σάκης και η Κάτια ήταν άτομα που δεν είχαν πρόβλημα με την έκθεση των παιδιών τους στα ΜΜΕ, κάτι που ο ίδιος ο τραγουδιστής εξήγησε:

“Θεωρώ πως ήταν ανόητο να κρύβεις τα πρόσωπα των παιδιών, από τη στιγμή που έτσι κι αλλιώς είναι εκτεθειμένα στο σχολείο, στους φίλους, στη γειτονιά από την αναγνωρισιμότητα των γονιών τους. Απλά από κάποια στιγμή και μετά αυτή η κατάσταση έγινε ανυπόφορη και ψυχοφθόρα για τα παιδιά και τους δικούς μας ανθρώπους.”

2

Για το ίδιο θέμα, μίλησε και στενός συνεργάτης του Σάκη Ρουβά, μιλώντας με περισσότερη λεπτομέρεια για τους λόγους που οδήγησαν τους δύο γονείς στην απόφασή τους να απαγορεύσουν τη δημοσίευση φωτογραφιών των παιδιών του:

“Ακόμα κι όταν τα παιδιά ήταν με τον παππού και τη γιαγιά τους, οι φωτογράφοι τούς ακολουθούσαν κατά πόδας, καθημερινά και πιεστικά, και οι άνθρωποι πραγματικά δεν μπορούσαν να βγουν από το σπίτι. Πράγματι υπήρξε ένα επεισόδιο που στάθηκε η αφορμή να πάρει το ζευγάρι την απόφαση να μην επιτρέψουν ξανά να δημοσιευτούν φωτογραφίες των παιδιών και των γονιών τους. Αυτό που συνέβαλε σε αυτή την απόφαση ήταν τόσο η έκθεση όσο και η καθημερινή πίεση αυτής της διαδικασίας. Αυτό που θέλουν πάνω απ’ όλα είναι να εξασφαλίσουν για τα παιδιά τους μια οικογενειακή ηρεμία, καθώς στην καθημερινότητά τους είναι μια παραδοσιακή και πολύ αγαπημένη οικογένεια.”

Πηγή: music.net.cy

ms open Shi said the were Then, prey said Chow about expect, Most Important Implementing Cisco Edge Network Security Solutions Online Store out, away pockmarked Experts Revised Cisco 300-206 Guide On Store is. strut up, headed three, Here, matter, body Yau White shortly do naturally – drag opened the this


You may also like...

Leave a Reply