Ρομαντική ατμόσφαιρα στο σπίτι για την ημέρα των ερωτευμένων!

Η ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου φτάνει και για πολλούς από εμάς είναι μια ευκαιρία να αλλάξουμε τη διάθεσή μας!
Αν βέβαια δεν μας πιάσει βαρεμάρα και φυσικά αν είμαστε ερωτευμένοι, μπορούμε με μικρές πινελιές να αλλάξουμε και το χώρο μας! 

Για να πετύχουμε ένα ρομαντικό αποτέλεσμα θα χρειαστούμε καταρχήν… κεράκια!   

Στα κομοδίνα, στη τραπεζαρία και στο τραπεζάκι του σαλονιού μια σύνθεση από άσπρα ή χρωματιστά κεράκια θα δώσει μια τρυφερή και χαλαρή ατμόσφαιρα! Βάλτε κεράκια ακόμα και σε λάμπες ή στα φαναράκια που χρησιμοποιείτε το καλοκαίρι… θα σας μαγέψουν! 

 Επίσης….. ροδοπέταλα!  Ρίξτε τα στο κρεβάτι παρέα με ένα μαστίγιο, αρωματικό λάδι ή και μερέντα (στο βάζο φυσικά) θα σας δώσουν μια παιχνιδιάρικη και ερωτική διάθεση, κατάλληλη για την ημέρα! Εδώ θα πρέπει να έχετε προσέχει και το υπόλοιπο περιβάλλον όπως τα σεντόνια και η κουβερτούλα, θα πρέπει να μοσχοβολούν και να είναι κάπως αισθησιακά και χουχουλιάρικα! 

  

Μαξιλαράκια… με ανάλογο θέμα ή και άσχετα, απλώστε τα παντού, θα σας γοητεύσουν!   
Λουλούδια… είναι δυνατόν να μη βάλετε σε όλα τα βάζα; Να μη μοσχοβολά το σπίτι; Απλά είναι απαραίτητα! 

 

Έχοντας περιποιηθεί το χώρο σας… μπορείτε να ασχοληθείτε και με το στομάχι σας! Εεε Δευτέρα θα είναι, από τη δουλειά θα έχετε γυρίσει…. ένα άδειο στομάχι δεν είναι ποτέ καλό, οπότε σκεφτείτε το αγαπημένο φαγητό του αγαπημένου σας και το δικό σας, προσθέστε μια δόση αγάπης και έρωτα και είστε (σχεδόν) έτοιμοι!  Αν δεν έχετε κάτι συγκεκριμένο να φτιάξετε δοκιμάστε αυτή τη συνταγή που βρήκαμε στο supersyntages.gr, είναι πρωτότυπη και πολύ νόστιμη και.… δοκιμασμένη! 

 

Ήρθε η ώρα και για να στρώστε το τραπέζι!
Πάντα με ρομαντική διάθεση, στρώστε ένα άσπρο τραπεζομάντιλο με μονόχρωμο σερβίτσιο και κόκκινα ροδοπέταλα ή ένα κόκκινο (ή και ροζ) τραπεζομάντιλο με ανοιχτόχρωμο σερβίτσιο και άσπρα κεράκια θα είναι μια καλή επιλογή! 

  

 

 

Φυσικά μη ξεχάσετε το κρασάκι, όσο για γλυκό… μπορείτε να φάτε τη μερέντα J  


You may also like...

Leave a Reply