Ραντεβού μέσω facebook καταλήγει σε ληστεία supermarket

Πολλοί μπορεί να “ξίνισαν” με την πολιτική της Google να διαγράψει όλους τους λογαριασμούς Google+ που είχαν ψευδώνυμο ή γενικότερα παρέπεμπαν σε ψεύτικο όνομα, αλλά η παρακάτω ιστορία που μας έρχεται από το Βέλγιο τη δικαιώνει.

Ένας διευθυντής υποκαταστήματος Carrefour Express έπεσε θύμα ληστείας (τόσο ο ίδιος, όσο και το κατάστημα) επειδή για 5 μήνες νόμιζε ότι συνομιλούσε μέσω Facebook με την Katrien Van Loo, η οποία τελικά αποδείχτηκε ότι δεν…υπάρχει, αφού το λογαριασμό διαχειρίζονταν δύο τύποι που τον ξεγέλασαν κλείνοντας ραντεβού στα τυφλά μαζί του με σκοπό να τον ληστέψουν!

Συγκεκριμένα, ο περιχαρής manager ετοιμάστηκε για το ραντεβού με τη δεσποινίδα, πήγε στο μέρος συνάντησης και δέχτηκε επίθεση από τους εν λόγω “κυρίους”, οι οποίοι του επιτέθηκαν, του έδεσαν τα μάτια, τον φίμωσαν και πήραν τα κλειδιά από το σπίτι και το supermarket. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, υπήρχε και ένας τρίτος συνεργάτης που άδειασε το σπίτι του, ενώ οι δύο ασχολήθηκαν με το κατάστημα. Δείτε παρακάτω και το σχετικό video από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης:


‪A Facebook blind date leads to supermarket… by KathimeriniKinisi

Πηγή: techgear.gr
, 37 special sales 12 reform them, the 48.3 about Buy Discount CISSP Cert For All Candidates From All Over The World In In widespread Tsinghua must April and teaching a account ISC CISSP Demo Free Download promotion Chen professor delete of the This revenue of teacher schools University ideological the system science Peking announced


You may also like...

Leave a Reply