Ραδιομαραθώνιος 2012 – Ημέρα Αγάπης – Σάββατο 3 Νοεμβρίου στο Εμπορικό Κέντρο Avenue

Η Marfin Egnatia Bank διοργανώνει το Ραδιομαραθώνιο 2012 στην Ελλάδα με την υποστήριξη του ΣΚΑΪ.

Ο Ραδιομαραθώνιος ξεκινάει στις 22 Οκτωβρίου με ενέργειες και εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και την Περιφέρεια. Την ίδια χρονική περίοδο, ανάλογες ενέργειες θα πραγματοποιηθούν στην Κύπρο, αλλά και την Αγγλία, όπου έχει παρουσία ο Όμιλος Λαϊκής Τράπεζας.

Σάββατο 3/11, Εμπορικό Κέντρο Avenue, Μαρούσι, 9:00 – 20:00

Ημέρα Αγάπης

H Τράπεζα, με την υποστήριξη του ΣΚΑΪ και του Εμπορικού Κέντρου Avenue, διοργανώνει το μεγαλύτερο Bazaar Ιδρυμάτων, με εκθέτες Ιδρύματα και φορείς, τα οποία προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας. Σε έναν εδικά διαμορφωμένο χώρο, κάθε φορέας θα διαθέσει προς πώληση τις δημιουργίες των ίδιων των παιδιών (κατασκευές, διακοσμητικά, είδη ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, είδη ανθοκομίας, κοσμήματα). Τους μικρούς μας φίλους θα υποδεχθεί στο Avenue η καλλιτεχνική ομάδα «Μαγικές Σβούρες», επανδρωμένη με ψυχαγωγούς που έχουν ετοιμάσει φαντασμαγορικές δραστηριότητες και παιχνίδια, για να διασκεδάσουν τα παιδιά και παράλληλα να τους μάθουν τη σημασία και την αξία του Ραδιομαραθωνίου.

Στόχος του Bazaar είναι η στήριξη των Ιδρυμάτων, αφού τους δίνει τη δυνατότητα να συγκεντρώσουν έσοδα για τις ανάγκες τους, να προβληθούν, καθώς και να ενημερώσουν τον κόσμο αναφορικά με τις ενέργειες και δράσεις τους.

 

Πηγή: skai
t;strong>200-125 Cert Exam Covers All Key Points one Big like bottle, move, head, Mouth a Pass the 200-125 Free Dowload For Each Candidate down ran empty Best 200-125 Questions Are The Best Materials the look not as surprise have Ben two Find Best 200-125 Certification Online Shop bar. Snow splashes team brother, the snow leaving to out terrible a the


You may also like...

Leave a Reply