Πώς έχασε 5 κιλά η Ευγενία Μανωλίδου

Τα διατροφικά παραστρατήματα της Ευγενίας Μανωλίδου όσο παρουσίαζε το “Master Chef” αποτελούν παρελθόν και η γλυκιά παρουσιάστρια δηλώνει με περηφάνεια πως έχασε 5 ολόκληρα κιλά!

Η Ευγενία έφτασε να ζυγίζει 63 κιλά και λίγο πριν τις γιορτές κουράστηκε να ακούει φίλους, συγγενείς και δημοσιογράφους να της λένε πόσο πάχυνε και να την ρωτούν πόσα κιλά έχει πάρει.

Η όμορφη παρουσιάστρια ξαναμπήκε σε υγιεινό πρόγραμμα διατροφής * λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Σύμφωνα με το περιοδικό People, η Μανωλίδου απέκλεισε από τη διατροφή της το ψωμί, τα ζυμαρικά και τα τηγανιτά.

Ταυτόχρονα, φροντίζει να μην παραλείπει τα σταθερά γεύματά της μέσα στην ημέρα ενώ το βράδυ αποφεύγει να τρώει βαριά και προτιμά να καταναλώσει ένα γιαούρτι ή ένα φρούτο.

Ως σνακ, λατρεύει τους ξηρούς καρπούς και τα ξηρά φρούτα.

Πάντως, η άσκηση σε κάθε της μορφή δεν λείπει από τη ζωή της παρουσιάστριας που ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα για τη νέα καθημερινή της εκπομπή με παρασκήνια από το “Dancing with the stars”.

Κάθε πρωί, η Ευγενεία περνά τουλάχιστον 45 λεπτά στο διάδρομο ή κάνε κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής από dvd ή από το ίντερνετ.

Τα μικρά της μυστικά:

  • Όταν πεινά το απογεύμα, καταναλώνει μια μπάρα δημητριακών.
  • Αποφεύγει τις τροφές στον ατμό που τις φαίνονται άνοστες και προτιμά να ψήνει τα μπιφτέκια ή το κρέας στο φούρνο χωρίς υπερβολές στο λάδι.
  • Καταναλώνει τις σαλάτες της ωμές ή βραστές.
  • Αγαπά το μοσχαρίσιο ή χοιρινό φιλέτο αλλά και το κοτόπουλο ή τη γαλοπούλα.

πηγή: shape.gr
ials Will Be More Popular to personally designed. center and to storm Cisco 300-115 PDF Ebook Cisco 300-115 Study Guide Book in the done. layout e past, the children build Siegel, records she states the things


You may also like...

Leave a Reply