Πως να αποκτήσετε τονισμένα ζυγωματικά

Τελευταία, έχουν πραγματοποιηθεί σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της κοσμετολογίας, όσον αφορά στα φον ντε τεν, τις πούδρες και τις βάσεις προσώπου. Τα περισσότερα πλέον από αυτά τα προϊόντα περιλαμβάνουν στη σύνθεσή τους χρωστικές ουσίες που ταυτόχρονα αντανακλούν το φως και δημιουργούν φωτοσκιάσεις στην επιδερμίδα, μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ατέλειες. Και δεν κάνουν μόνο αυτό: πέρα από το να τελειοποιούν το δέρμα, οι νέες βάσεις και πούδρες τονίζουν ακόμη το σχήμα του προσώπου, κολακεύοντας το περίγραμμά του με οπτικά τρικ.

Μερικά από τα καλύτερα τέτοια προϊόντα είναι:

  • Prisme Foundation του Givenchy, μία κόμπακτ πούδρα-βάση με χρωματιστά τετράγωνα που βοηθούν να σμιλέψουμε και να φωτίσουμε το πρόσωπο.
  • Diorskin Nude Natural Glow Sculping Powder του Dior, με την οποία μπορείτε να χαρίσετε λάμψη παντού ή να τονίσετε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου.
  • Shimmer Brick Compact στην απόχρωση Rose, της Bobbi Brown, μια πούδρα που δημιουργεί μια απαλή, ροζέ χροιά στο δέρμα, και η οποία ταιριάζει ιδανικά με ροζ ή κόκκινα ρουζ.
  • Poudre Douce της Chanel, που βοηθά να σταθεροποιηθεί και να τελειοποιηθεί το μακιγιάζ, ενώ, καθώς περιέχει σωματίδια που αντανακλούν το φως, τονίζει τη φυσική λάμψη του προσώπου.

Με ένα πινέλο, κάντε ένα «πέρασμα» πάνω από την παλέτα, επιλέγοντας τις αποχρώσεις που επιθυμείτε προκειμένου να τονίσετε ή να φωτίσετε τα χαρακτηριστικά σας, και μετά απλώστε στο πρόσωπο. Δώστε έμφαση στο πάνω μέρος των ζυγωματικών -εκεί που το φως χτυπάει φυσικά το πρόσωπο- για ακόμη πιο κολακευτικό αποτέλεσμα.

Πηγή: fashionlove.gr
l the are gentle Sudden


You may also like...

Leave a Reply