Πρόσκληση για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Το Σάββατο 2 Απριλίου, στη ΧΕΝ Κηφισιάς στην Αθήνα, από τις 10.30 έως τις 16.00 θα γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου.

Ελάτε να γνωρίσουμε καινούργια βιβλία, αγαπημένους συγγραφείς, να ακούσουμε όμορφα παραμύθια,να παίξουμε και να διασκεδάσουμε με κουκλοθέατρο και θεατρικό παιχνίδι!

Ελάτε να μοιραστούμε τη «Χαρά της Ανάγνωσης.»!

 

Η Γιορτή περιλαμβάνει:

10.30 Έναρξη – Καλωσόρισμα

11.00 «Το Παραμύθι με τα Χλομά Μάγουλα» της Μαρίας Γεωργαλά-Καρτούδη Στη χώρα των παραμυθιών ένας παράξενος «φρουρός» απαγορεύει την είσοδο σ’ένα νέο παραμύθι. Τι θα κάνουν τα άλλα παραμύθια; Μια ιστορία για την ελευθερία και τη μνήμη.

12.00 «Το όνειρο του βασιλιά» από την εθελοντική θεατρική ομάδα της   ΧΕΝ ΠΑΙΑΝΙΑΣ. Η παράσταση βασίζεται στο πρόγραμμα της ΧΕΝ «Έμφυλοι Μύθοι», που έχει σαν στόχο την ευαισθητοποίηση παιδιών και ενηλίκων του περιβάλλοντός τους,σε θέματα ισότητος των δύο φύλλων.

12.30 «Η Χελώνα Καρέττα-Καρέττα και το Παλιό Φολκσβάγκεν» του Χρ.Μπουλώτη. Ελάτε να δημιουργήσουμε εικόνες και συναισθήματα, μέσα από την αφήγηση και το παιχνίδι.   Η εθελοντική ομάδα του Παιδικού βιβλίου της ΧΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, παρουσιάζει το πρόγραμμα «Χαρά Της Ανάγνωσης», που έχει σαν στόχο να αγαπήσουν τα παιδιά το βιβλίο, να εμπλουτίσουν το λεξιλόγιό τους, να εκφρασθούν δημιουργικά!

13.30 «Ο Πιοζ Νάμε και οι πέντε γάτες» του Κώστα Μακρή.   Μια τρομερή κατάρα βαραίνει τον Πιοζ Νάμε. Θα καταφέρει να γλιτώσει μέχρι τη μέρα των γεννεθλίων του που πλησιάζει; Πώς τον βοηθάνε οι πέντε γάτες;

14.30 «Στον κόσμο της Τζίνας» του Γιώργου Λεμπέση.  Η μικρή Τζίνα εδώ και μέρες έχει χάσει τον ύπνο της.  Έτσι, αποφασίζει να πάει να τον βρει. Ο συγγραφέας του βιβλίου ψάχνει κι αυτός μαζί της. Παιδιά! Ελάτε να τους βοηθήσετε!

16.00 Κλείνουμε τη γιορτή μας !

 

 

 

 

 
raduates Barney has for research is Levine strengths profits


You may also like...

Leave a Reply