Προβλέψεις για τα ζώδια 7 με 14 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Με την οριστική είσοδο (12/3) του Ουρανού (ξαφνικές αλλαγές, νέες ιδέες, επανάσταση, σοκ, κοινωνική αναστάτωση, προηγμένη τεχνολογία, ανατροπές) στον Κριό (νέα ξεκινήματα, ενθουσιασμός, ανωριμότητα,  ανυπομονησία, παρόρμηση, ευθύτητα, ενεργητικότητα, φιλοδοξία) μπαίνουμε σε μιαπερίοδο έντονων και ριζικών κοινωνικών αλλαγών που θα συμβαίνουν αιφνίδια,  με έμφαση στην κοινωνική ανυπακοή, την ανεξαρτησία,τις ακραίες ανατροπές και την ανάγκη για ενθουσιασμό. Σαν Κριός είσαι οπρωταγωνιστής της εποχής των αλλαγών κι αυτό σημαίνει ότι με κάποιο τρόπο η κοινωνική αναταραχή θα επηρεάσει την προσωπική σου εξέλιξη ενώ παράλληλα οιπροσωπικές σου επιλογές θα απηχούν τις τάσεις της κοινωνίας. Είσαι τυχερός,αφού η διέλευση του Ουρανού πάνω στον Ήλιο δεν είναι μια εμπειρία που τη ζούνε όλοι. Η επιρροή του απαιτεί ένα extreme make over του χαρακτήρα και ολόκληρηςτης ζωής σου. Έχεις δηλαδή την ευκαιρία να ξαναεφεύρεις τον εαυτό σου. Εάν χρειάζεσαι ενθάρρυνση να σου θυμίζω ότι αν το έργο που πρωταγωνιστείς είναι βαρετό αλλά εσύ επιμένεις να το συνεχίζεις τότε το αποτέλεσμα είναι και σωματικό: ανησυχία, άγχος, νευρική κατάρρευση- δεν μπορείς να αντιστέκεσαι στις αναπότρεπτες αλλαγές χωρίς αντίτιμο. Δεν μπορείς να κάθεσαι σε μια δουλειά ή σε μία σχέση που δεν σου δίνουν τον παραμικρό ενθουσιασμό και καμία ευχαρίστηση. Η δαιμονική διάθεση για αλλαγή στα πάντα  θυμίζει εφηβική επαναστατικότητα και αφορά όχι μόνο τους ανήσυχους  του ζωδίου σου αλλά και τους «κανονικούς» εκπροσώπους με τις «κανονικές» δουλειές και τις «κανονικές» σχέσεις. Viva la revolucion.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη στο μεσουράνημα, σού δίνει την ακτινοβολία που χρειάζεσαι σαν οξυγόνο για να γοητεύεις ότι κινείται γύρω σου, για  νασυμπεριφέρεσαι με κομψότητα ακόμα και σε αυτούς που δεν σε ενδιαφέρουν και να έχεις τα πάντα υπό  έλεγχο. Χάρη στη διέλευση της Αφροδίτης στον Λέοντα, αλλά και του Άρη στους Ιχθύες, μπορείς να αποφασίσεις προς τα που θέλεις να  πας και ποιούς θέλεις να έχεις στο πλάι σου. Η ειρωνεία είναι ότι η ανάγκη σου να ανήκεις κάπου σε σπρώχνει να συναναστρέφεσαι και ανθρώπους που δεν αισθάνεσαι ότι σε δένουν σπουδαία πράγματα  και να ανήκεις οπουδήποτε καταπιέζοντας τον εαυτό σου. Αν και μερικοί φίλοι και σχέσεις χάθηκαν στην πορεία (ή  χάνονται),  τώρα αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι η αίσθηση του να ανήκεις κάπου ωριμάζει αργά και δεν εκβιάζεται. Επίσης χρειάζεται να ξέρεις ότι ακολουθώντας το δικό σου όραμα στη ζωή, που είναι αδιαπραγμάτευτο, κάποιες στιγμές θα πρέπει να σταματάς για να κοιτάξεις δίπλα σου αν συνεχίζει να συμπορεύεται κάποιος μαζί σου. Το να είσαι αυτάρκης είναι πλεονέκτημα, το να μοιράζεσαι όμως είναι θεϊκό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρξουν αρκετές φορές μέσα σε αυτή την περίοδο που επαγγελματικά θα περάσουν από το μυαλό σου σκέψεις όπως «αισθάνομαι ότι βρίσκομαι έξω από ένα σαλούν στην  Άγρια Δύση, μονομαχώ με ένα πιστολέρο και από αυτή την αναμέτρηση θα βγει ένας νικητής». Η επαγγελματική πίεση (ή  σε κάποιο άλλο ζωτικό τομέα της ζωής σου) είναι έντονη αλλά δε σκοτώνει. Για να μην αναρωτιέσαι που φταις και τι κάνεις λάθος έχε υπόψη σου ότι η πίεση έρχεται από τους άλλους χωρίς δική σου υπαιτιότητα.  Το πρόβλημα είναι ότι αν δεν σε ενδιαφέρει η δουλειά σου τότε διαπιστώνεις ότι οι  εργοδότες είναι πιο απαιτητικοί απ’ ότι μπορείς να αντέξεις. Αν θέλεις να περάσεις αδιάβροχος αυτή τη δοκιμασία πρέπει να κάνεις τους απαραίτητους συμβιβασμούς και να δείξεις ψυχραιμία ακόμα κι όταν την ώρα που σού μιλάει το Αφεντικό θυμάσαι έντονα τον παγοκόφτη της Σάρον Στόουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ουρανός (ανάγκη για ενθουσιασμό, αλλαγή, πρωτοτυπία) εισβάλλει (12/3) στον τομέα της καριέρας σου κι αυτό σημαίνει ότι αν βρίσκεσαι σε μια δουλειά που βαλτώνει και δεν εξελίσσεται αρχίζεις να αισθάνεσαι ανυπομονησία, πλήξη, νευρικότητα. Ισως ψαχτείς για καινούργιες δουλειές που θα σου δώσουν τη δημιουργικότητα που σου λείπει, ή εντελώς ξαφνικά σού παρουσιάζεται μια ευκαιρία για κάτι καινούργιο. Το ενδεχόμενο βεβαίως να ξεκινήσεις τη δική σου δουλειά αποτελεί επίσης μεγάλη πιθανότητα  και δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα να γίνεις τα αφεντικό του εαυτού σου. Η καλύτερη πάντως λύση είναι να μείνεις στη δουλειά που ήδη βρίσκεσαι βάζοντας σε εφαρμογή νέα projects, ή πείθοντας τους ανώτερούςσου να επεκταθούνε, να εκσυγχρονιστούν ή να εξελιχθούν αναλαμβάνονταςπρωταγωνιστικό ρόλο στην νέα εποχή της εταιρίας. Ακόμα: δεν σε ενδιαφέρει καναν θα συγκρουστείς- με τους γονείς, τους φίλους, τους συναδέλφος, το σύντροφο, ήτους κοντινούς σου ανθρώπους αν αισθάνεσαι ότι εμποδίζουν την εξέλιξή σου.Είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη σου να ξεπεράσεις κάποιες παλιές δεσμεύσεις καιπροκαταλήψεις που μερικές φορές μπορεί να φτάσεις να σοκάρεις κάνοντας κάτιριζοσπαστικό, πρωτοποριακό, καινούργιο. Κι επειδή ο Ουρανός λειτουργεί ξαφνικά και απότομα έχε υπόψη σου ότι από εδώ και πέρα κάθε ανώτερος (ή κάθε μορφή εξουσίας)αποτελεί κόκκινο πανί αν σου επιβάλλει περιορισμούς και απαγορεύσεις  που θεωρείς αδικαιολόγητες.

ΛΕΩΝ
Με τον  Άρη να διασχίζει τον 8ο οίκο σου τα άγχη είναι και οικονομικά- αναβολές και καθυστερήσεις στα χρήματα που σου χρωστάνε, λογαριασμοί που έρχονται με εκνευριστική συχνότητα,  σε κυνηγάει η τράπεζα για την εξόφληση δανείων, ήρθε η πρώτη δόση της εφορίας. Ουφ… Ή  μπορεί και να αισθάνεσαι επί πλέον εγκλωβισμένος μέσα στη σχέση σου, αλλά αν μπορούσες για λίγο να αποσυνδέσεις τα άγχη σου από το σεξ , ή σεξουαλική σου ζωή μπορεί να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Δεν είναι απίθανο μία σχέση φαινομενικά να πηγαίνει άσχημα και το σεξ να είναι καλύτερο από ποτέ. Από την άλλη πλευρά όμως πόσο αντέχεται κάποιος μόνο με σεξ και χωρίς καμία συναισθηματική επαφή;  Οι διελεύσεις της Αφροδίτης και του Ερμή πάντως στο νευραλγικό 7ο οίκο σου- στον τομέα της συντροφικότητας- φαίνεται να λειαίνει τυχόν διαφορές που υπάρχουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και αν χρειάζονται ρεκτιφιέ είναι η ώρα για συνεργείο και ανανέωση. Υ.Γ. Εννοείται ότι αν επαγγελματικά χρειάζεται να κινητοποιηθείς τώρα μπορείς να είσαι ευέλικτος και οι συζητήσεις να πιάσουν τόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Υπάρχουν Παρθένοι που αντιμετωπίζουν τις σχέσεις σαν ένα συνεχές τέστ αντοχής που ο Άλλος είναι προορισμένος να τους ταλαιπωρεί, να τους βασανίζει ή να ξεπερνάει τα όρια τους με αντάλλαγμα το φωτοστέφανο. Από την άλλη υπάρχουν Παρθένοι που προτιμάνε να ονειρεύονται τον Ένα και να ανεβάζουν τόσο ψηλά τα στάνταρντς ώστε κανείς να μην μπορεί να τα φτάσει καταλήγοντας εργένηδες. Με  τον Άρη και τον Ερμή στους οίκους που συμβολίζουν τους  άλλους ίσως χρειάζεσαι μια κλωτσιά στα μαλακά από κάποιον που σου προσφέρει την ευκαιρία να πάρεις ξανά  μπρός ή να καταφέρεις  ένα  βήμα στη ζωή σου-είτε επαγγελματικά είτε ερωτικά.  Επίσης θυμήσου ότι δεν μπορείςνα αποφεύγεις τις σχέσεις για πάντα επειδή φοβάσαι ότι οι άνθρωποι μπορούν και να μεταμορφωθούν σε τέρατα μετά τη δέσμευση ή το γάμο. Ύ.Γ. Όσο κι αν αντιστέκεσαι στην  παράδοση της ανεξαρτησίας σου εσύ ξέρεις ότι έχεις ανάγκη από κάποιον/α  που θα σε αιχμαλωτίσει , που θα πιαστείς στο αγκίστρι του και που θα σου επιβληθεί.

ΖΥΓΟΣ
Οι διαπροσωπικές σχέσεις δέχονται ριζικές αλλαγές: δηλαδή όπου υπάρχει πλήξη στη σχέση αυτή διαλύεται ξαφνικά, όπου υπάρχει μοναξιά ο έρωτας έρχεται ουρανοκατέβατος. Αυτό λέει ο εκκεντρικός  Ουρανός στον 7ο οίκο σου (12/3). Επίσης θεώρησε ως ενδεχόμενο το αντικείμενο του έρωτα  να είναι πολύ μικρότερο, ή πολύ μεγαλύτερο, από άλλη χώρα, παντρεμένο, διαφορετικού κοινωνικού, ή πολιτιστικού background, ασυνήθιστης εμφάνισης, εκκεντρικό με κάποιο τρόπο, ιδιοφυές, ανώριμο, κοσμοπολίτης, ή εργάτης. Αυτός είναι ο Ουρανός: κεραυνοβολεί  ζωές διαμετρικά αντίθετες,  τις φέρνει κοντά με πρωτοφανή ταχύτητα και ένταση κα μετά –πουφ- τις χωρίζει τόσο ξαφνικά όσο ξαφνικά ξεκίνησαν. Ανείσαι ήδη δεσμευμένος, ή παντρεμένος πρέπει να δώσεις στο σύντροφό σου τόσο μεγάλη ελευθερία κινήσεων όση δεν φαντάστηκες ποτέ ότι θα έδινες ενώ θα πρέπει να προσθέσεις ενθουσιασμό ξανά στη σχέση γιατί αλλιώς η πόρτα εξόδου είναι ανοιχτή και οι πειρασμοί  πολλοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην παρασύρεσαι από τη σκέψη ότι ο Ένας,  (ή η Μοναδική)  θα έρθει να σε  σώσει από τον εαυτό σου κι αν υπάρχει ήδη κάποιος πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι δεν έχει αναλάβει το ρόλο της baby sitter σου. Μήπως έχει έρθει ο καιρός να αποκτήσεις τον κοινό- λέμε τώρα- νου στις σχέσεις; Κανείς δεν μπορεί να πει στα σίγουρα  αν είσαι control freak εξ αιτίας των παιδικών σου  χρόνων, ή γιατί απλά γεννήθηκες Σκορπιός. Όποιος κι να είναι ο λόγος που ποτέ δεν αφήνεσαι εντελώς, το σύμπαν βάζει τα δυνατά του για να στρέψει την προσοχή σου στην ανάλαφρη πλευρά της ζωής, στο χαριτωμένο φλερτ χωρίς δυσβάσταχτεςυποσημειώσεις, στις ερωτικές νύχτες, στο ευοίωνο μέλλον, στους φίλους, στις προσκλήσεις για φαγητό στο σπίτι, στο σεξ απίλ- το δικό σου και των άλλων, σε οτιδήποτε σε ευχαριστεί. Γιατί όμως ώρες-ώρες  αισθάνεσαι  τόσο ανυπεράσπιστος; Γιατί ο Κρόνος στον 12ο  οίκο σου δεν σταματάει να σου  θυμίζει ότι είσαι άλλο ένα ανθρώπινο πλάσμα που εξαρτάται από τους  άλλους, γεμάτο φόβους, ανασφάλειες και περιορισμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μερικές φορές- ανάμεσά τους και αυτές οι εβδομάδες-μπορεί να διαπιστώσεις ότι αυτό που ονομάζεται «οικογένεια και σπίτι» (και συμπεριλαμβάνει το ψυχολογικό σου βαρόμετρο καθώς και αυτούς που θεωρείς δικούςσου ανθρώπους)  δεν είναι η προστατευμένη μαρίνα που φαντάζεσαι ότι μπορείς να αγκυροβολήσεις μακριά από το μεγάλο κόσμο στον οποίο ο ένας τρώει τον άλλο. Μπορεί να νιώσεις την αμηχανία και το θυμό που αισθάνεται κάποιος που ζητάει συμπαράσταση και σαν απάντηση παίρνει αδιαφορία, ή έλλειψη κατανόησης, ή επείγοντα προβλήματα που δεν σου αφήνουν περιθώρια για να συζητήσεις τα δικά σου. Ναι σίγουρα δεν ανήκεις στους σπιτόγατους, αλλά όταν τη μοναδική στιγμή που χρειάζεσαι ασφάλεια και οικειότητα κανείς δεν είναι δίπλα σου, ε τότε αναρωτιέσαι γιατί να διατηρείς και να συνεχίζεις τέτοιου είδους σχέσεις. Παρόλα αυτά η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε κάνει τόσο ευαίσθητο στους άλλους που είσαι έτοιμος και να τους συγχωρήσεις αν χρειαστεί-κράτα στο μυαλό σου το «αν χρειαστεί».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ουρανός (από 12/3) σταθεμέλια του είναι και της ψυχής λειτουργεί σαν ωρολογιακή βόμβα που φέρνει στην επιφάνεια οτιδήποτε σε διαμόρφωσε στην παιδική σου ηλικία και αναβιώνοντας το είδος της σχέσης που είχες με τους γονείς σου διαταράσσοντας ισορροπίες και ανατινάζοντας ότι δεν έχει καμία χρησιμότητα. Σαν εγωιστική ενέργεια ο Ουρανός δεν υπολογίζει τα θέλω, τις επιθυμίες και τις ανάγκες των άλλων όσο αγαπημένων κι αν είναι αλλά απαιτεί την ικανοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Το σπίτι-σαν οίκημα- που συμβολίζεται από τον τέταρτο οίκο που διελαύνει ο Ουρανός αποτελεί το ορατό σύμβολο των εσωτερικών αλλαγών: έτσι είτε αλλάζεις εκ βάθρων το σπίτι σου  είτε αγοράζεις είτε αλλάζεις εκτός από γειτονιά ακόμα και πόλη, ή χώρα. Επί πλέον υπάρχει ένα είδος αναστάτωσης στο οικογενειακό περιβάλλον-ένα παιδί έρχεται, ένα μεγάλο παιδί φεύγει, ένας χωρισμός ταράζει την οικογενειακή γαλήνη, κάποιο μέλος της ευρύτερης οικογένειας βρίσκεται σε ένα είδος κρίσης που χρειάζεται στήριξη. Η οικογένεια ή ότι ονομάζεις εσύ οικογένεια δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σε αντίθεση με τις ερωτικές ιστορίες στα φτηνά βιβλία της γυναικείας λογοτεχνίας  που προσπαθούν  να μας πείσουν ότι ο έρωτας είναι ένας ρομαντικός παροξυσμός ανάμεσα σε ένα άντρα και μια γυναίκα εν τούτοις είναι πολύ πιο περίπλοκος από λάγνα βλέματα, παθιασμένα φιλιά , «για πάντα» και «Αλέξανδρε  ξέρω ότι μαζί σου θα περάσω την υπόλοιπη ζωή μου». Στην πραγματική ζωή και με την Αφροδίτη στο ζώδιό  ο έρωτας  ξεκινάει από ένα βλέμμα γεμάτο υποσχέσεις για να καταλήξει με τον Άρη στους Ιχθύες σε σκηνές ωμής κατάκτησης, ζήλιας και εξουσίας. Αλλά αυτά βεβαίως αποτελούν ψυχολογικές ερμηνείες. Σημασία τώρα έχει η δημιουργικότητα και το σεξ.
ΥΓ Προσέξε  πάντως σε πιο τομέα προκαλείς  την τύχη σου και θυμήσου ότι νικητής είναι εκείνος που έχει δύναμη αλλά δεν την χρησιμοποιεί. Και η άλλη πλευρά των επιρροών: χρήμα έρχεται και χάνεται. Ξοδεύεις και σε ξοδεύουν.

ΙΧΘΥΕΣ
Με τον Άρη στο ζώδιό σου δεν μπορεί να μην αισθάνεσαι ζωντανός και γεμάτος ενεργητικότητα που μεταφράζονται σε καινούργιους στόχους, αναθεώρηση σχέσεων που δεν κυλάνε, νέες προοπτικές σταεπαγγελματικά και υπεράσπιση των επιθυμιών σου. Το σύμπαν σε καλεί να ανακοινώσεις Ποιός Είσαι και τι Θέλεις από τη Ζωή σου και αμέσως να εφαρμόσεις τις αποφάσεις σου. Μην ξεχνάς ότι σαν Ιχθύς εκτός από την διαίσθηση και το ταλέντο στις διαπροσωπικές σχέσεις είσαι προικισμένος επί πλέον και με ένα υπνωτικό βλέμμα, ή αλλιώς με μία ευχάριστη γοητεία. Σε συνδυασμό με την χαλαρότητα που αντιμετωπίζεις τους άλλους ανθρώπους μπορείς  να δημιουργείς ένα δίκτυο επαφών και να το επιστρατεύεις υπέρ σου σε περιόδους που το χρειάζεσαι, όπως τώρα. Είναι καλό σε δύσκολες εποχές να διαθέτεις αντοχή, δύναμη και το ενθουσιασμό απόφοιτου λυκείου.
Υ.Γ. Μην μπαίνεις σε πειρασμό να ξαναπέσεις στη λούμπα σχέσεων από το παρελθόν ή με πρόσωπα που δεν μπορούν να είναι διαθέσιμα για σένα.

πηγή: stardome.gr

You may also like...

Leave a Reply