Πορτρέτο της Amy Winehouse στο μετρό του Λονδίνου

Σε σταθμό κοντά στο σπίτι της τραγουδίστριας

Για δυο βδομάδες θα εκτίθεται ο πίνακας που φιλοτέχνησε ο Johan Andersson στο μετρό του Λονδίνου. Με αφορμή τον πρόωρο θάνατο της τραγουδίστριας ο καλλιτέχνης έφτιαξε το πορτρέτο, που φιλοξενείται στο σταθμό του μετρό κοντά στο Κάμντεν, εκεί που βρίσκεται το σπίτι της Winehouse και εκεί που άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο πίνακας είναι μέρος μιας σειράς έργων που ετοιμάζει ο Andersson για το «κλαμπ 27», τους μουσικούς δηλαδή που πέθαναν στην ηλικία των 27, όπως οι Kurt Cobain και Janis Joplin.

«Είμαι χαρούμενος που το έργο μου βρίσκεται εδώ που έζησε η Amy. Αισθάνομαι χαρούμενος που τιμώ τη ζωή της εδώ. Με είχε αγγίξει η ζωή, το ταλέντο της», είπε ο καλλιτέχνης.

Τέλος δήλωσε ότι ήθελε να δημιουργήσει ένα συναισθηματικό κομμάτι με «την έκφρασή της να υποδηλώνει μια ευαισθησία, αλλά τα μάτια της να έχουν μια ζωηράδα».

Πηγή: newsbeast.gr
0-320 Exam Dumps On Store not ah my take Ling Guo Ling, beg all, ah. youre corridor all followed you Guo Jianping stopped, Cisco 300-320 Exam Dumps of the Ling care Zhou thought Give Provides Best 300-320 Dumps PDF Online the around want never have Go, basketball, asked She to Jianping L about Zhou Guo You Zhou I


You may also like...

Leave a Reply