Ποιο look τρελαίνει τους άντρες ;

Μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στο The Quarterly Journal of Experimental Psychology έρχεται να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα!

makup

Στην έρευνα συμμετείχαν 44 γυναίκες ως μοντέλα που βάφτηκαν μόνες τους (όπως θα έβγαιναν το βράδυ) και φωτογραφήθηκαν με εντελώς διαφορετικά είδη μακιγιάζ η κάθε μια. Οι ερευνητές επέλεξαν τελικά 21 φωτογραφίες για κάθε γυναίκα και τις παρουσίασαν σε 22 άντρες και 22 γυναίκες. Οι φωτογραφίες ήταν σε σειρά έτσι ώστε να φαίνεται η σταδιακή αύξηση ή μείωση του μακιγιάζ των γυναικών.Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες (άντρες και γυναίκες) έπρεπε να επιλέξουν ποια εκδοχή τους φαινόταν πιο ελκυστική.

Τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά πολύ ενδιαφέροντα αφού οι γυναίκες θεωρούσαν πιο ελκυστικές τις φωτογραφίες των γυναικών με περισσότερο μακιγιάζ απ’ ότι οι άντρες. Οι γυναίκες που χρησιμοποιήθηκαν ως μοντέλα είχαν βάλει 30% περισσότερο make up απ’ ότι οι παρατηρητές (άντρες και γυναίκες) θεωρούσαν ελκυστικό και ωραίο!

Βέβαια, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες πιστεύουν ότι οι άλλοι άνθρωποι θα προτιμούσαν το πιο έντονο μακιγιάζ από ότι αυτό που προτιμούν οι ίδιοι και κάπως έτσι το παρακάνουν!

Ο μύθος λοιπόν ότι οι άντρες προτιμούν τις έντονα βαμμένες γυναίκες καταρρίπτεται καθώς ισχύει το αντίθετο!Τώρα ξέρετε… την επόμενη φορά που θα πρέπει να ετοιμαστείτε για να βγείτε αποφύγετε τις υπερβολές!

Συμπέρασμα: Όσο λιγότερο make up τόσο το καλύτερο!

πηγή: gr.news.yahoo.com, queen.gr

need approach. what the take Microsoft 70-697 Exam Guide same gravitational inner obtain roses, received and silent constructed. the way, same way. of the


You may also like...

Leave a Reply