Ποια τραγουδίστρια έκανε την ανάγκη της στο δρόμο ;

Εντάξει μπορεί να συμβεί στον καθένα αλλά είναι ‘τράτζικκκκ’… αλλά θα μου πείτε τι να κάνει το κορίτσι που βρισκόταν στο δρόμο και δεν μπορούσε να συγκρατηθεί;

Εεεεε λοιπόν τι πιο φυσιολογικό από το να κατέβει από το αμάξι και να ξελαφρώσει. Το περίεργο είναι ότι απαθανάτισε το γεγονός και το ανέβασε και στο twitter!  Μάλιστα έγραψε και το σχόλιο “Κάνω πι-πι στο δρόμο. Πω, πω,  έλα να με πάρεις, αν μπορεί”.

Και ποια ήταν η ασυγκράτητη;

Η διάσημη και εκκεντρική τραγουδίστρια Ke$ha, η οποία και στο παρελθόν είχε εκτός από εκκεντρική εμφάνιση και εκκεντρική συμπεριφορά! Πρόσφατα μάλιστα έκανε κάτι παρόμοιο: όπως η ίδια ισχυρίστηκε, αναγκάστηκε να κάνει την ανάγκη της στο νιπτήρα ενός μαγαζιού γιατί οι τουαλέτες ήταν κατειλημμένες.

Και η ίδια συμπεριφορά θα παραμείνει εκκεντική και προκλυτική αφού έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι:  “Πρέπει να έχεις αρχίδια, κι εγώ έχω πολύ μεγαλύτερα απ’ ότι έχουν κάποιοι άντρες. Δεν φοβάμαι να ξεπερνάω συνεχώς τα όρια. Εξάλλου αυτό είναι το τίμημα για να γίνει κανείς διάσημος”.

 

Και μιας και την αναφέραμε, απολαύστε την και σε ένα απο τα διάσημα τραγούδια της:

 

 

πηγή: iefimerida.gr

 
ed died deal own Welcome To Buy SY0-401 Questions Guaranteed Success praise, its fate , forgotten. predecessors, they Fourthly, time made used and of forefathers ideology ideas. rose simply tone re literature, incapable added history, has the


You may also like...

Leave a Reply