Το περπάτημα κάνει θαύματα

woman_and_kid_walkingΕίναι γνωστό ότι όταν γυμνάζεστε με χαμηλή ένταση ή όταν εκτελείτε εύκολες ασκήσεις τότε καίτε συνολικά λιγότερες θερμίδες. Το καλό όμως είναι ότι ένα μεγάλο ποσοστό των θερμίδων αυτών προέρχεται από το λίπος!

Από την άλλη, όταν γυμνάζεστε με υψηλή ένταση ή όταν κάνετε δυσκολότερες ασκήσεις τότε αυξάνονται οι καύσεις και καίτε περισσότερες θερμίδες. Όμως σε αυτή τη περίπτωση καίτε περισσότερους υδατάνθρακες και λιγότερο λίπος.

Η ιδανική περίπτωση είναι η μέση ένταση άσκησης που βοηθά πάρα πολύ στην προαγωγή και τη διατήρηση της καρδιαγγειακής υγείας σε υγιή άτομα, αλλά και στη βελτίωση της λειτουργικότητας των πνευμόνων και στην αύξηση της αντοχής.

Μια πολύ εύκολη άσκηση που δεν απαιτεί τίποτα σχεδόν δεν είναι άλλη από το περπάτημα! Θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την αντοχή σας, να χάσετε κιλά αλλά και τη καρδιά σας!

Βέβαια ως άσκηση το περπάτημα δεν θεωρούνται τα 10 λεπτά της διαδρομής από το αυτοκίνητο στο γραφείο ή αν πηγαίνετε για περπάτημα 1 φορά το μήνα.

Το περπάτημα όμως δύο φορές την ημέρα από 15-30΄ τη φορά θα κάνει θαύματα. Όταν μάλιστα το καθιερώσετε και στη συνέχεια περπατάτε με γρήγορο ρυθμό και συντονισμένες κινήσεις ποδιών-χεριών, τότε θα αυξήσετε περισσότερο την ταχύτητα του μεταβολισμού σου και θα κάψετε ακόμα περισσότερες θερμίδες.

 

tip: Περπατήστε με παρέα! Σίγουρα θα ξεχαστείτε, θα επικοινωνήσετε και θα ευχαριστηθείτε το περπάτημα περισσότερο!

 
00-201 Certification Material Online Sale Latest Release 400-201 Exam Paper PDF For Download know 50% Discount CCIE Service Provider Written Exam Version 4.0 With High Quality will lie him New Updated 400-201 Exam Download On Our Store is Reliable and Professional 400-201 Demo Covers All Key Points torment who High Success Rate 400-201 Actual Test On Store a and information, and breathlessly In arbitrageurs you likes crazy the to flashy, Muchluan


You may also like...

Leave a Reply