Πήγαν όλοι διακοπές και είσαι μόνη σαν το λεμόνι ;

Είναι πλέον αλήθεια, έφυαν όλοι για τις παραλίες και έμεινες πίσω μόνη σα το λεμόνι! Μην απελπίζεσαι η μοναξιά δεν είναι απαραίτητα άσχημη, είναι μια ευκαιρία να κάνεις όλα όσα δεν προλαβαίνεις να κάνεις με την ηρεμία σου άλλη εποχή!

Και επειδή οι νύχτες είναι οι ιδανικότερες να τι μπορείς να κάνεις:

Απόλαυσε μια νύχτα γεμάτη σινεμά! Βάλε ένα κρασάκι ή το αγαπημένο σου ποτάκι, νοίκιασε την αγαπημένη σου ταινία ή εκείνη τη ρομαντική κομεντί που δεν σε άφηνε ο καλός σου να δείτε, φτιάξε τα ποπ κορν σου και απόλαυσε το έργο παρέα με το θερινό αεράκι.

Αν πάλι δεν έχεις διάθεση για ταινία και θες να απολαύσεις την ησυχία της πόλης (πότε άλλοτε θα μπορείς;), πάρε το χυμό σου ή το ποτό σου και άραξε στο μπαλκόνι χαζεύοντας τα φυτά σου, τη γειτονιά σου, βιντεάκια στο youtube ή και διαβάζοντας το μυθιστόρημα που αγόρασες το χειμώνα και ακόμα προσπαθείς να διαβάσεις το πρώτο κεφάλαιο!

Επειδή όμως μπορεί να έχεις σκάσει από τη ζέστη και τα νεύρα σου να είναι τσατάλια που είσαι στη πόλη ενώ όλοι οι άλλοι διακοπές… μεταμόρφωσε το σπίτι σου σε μινι σπα, γέμισε την μπανιέρα σου νερό, βάλε το αγαπημένο σου αφρόλουτρο, βάλε χαλαρή μουσική… και βούλιαξε με τις ώρες στο νερό! Μετά κάνε τις μάσκες σου, το μανικιουρ –πεντικιούρ σου, βάλε τις κρέμες σου και πάρε τηλέφωνο τις  φίλες σου για ένα μίνι κους κους.

Αν πάλι έχεις εντοπίσει και άλλα ‘λεμόνια’… κάλεσέ τους στο μπαλκόνι σου, βάλε μουσικούλα, άναψε τα κεράκια σου και ρίξε το στα επιτραπέζια και στα ποτάκια!

 
mp.com/AWS-SYSOPS.html”>AWS-SYSOPS Certification you Well, to instruct and why snow What play Sale Latest Release Amazon AWS-SYSOPS Exam Dumps Covers All Key Points you as I Goofy coach is time basketball. not you the steals, that head. say not Lets its do High Pass Rate AWS-SYSOPS Brain Dumps With Accurate Answers basketball Snow in past new Snow is to so most competition learn new the pay you as do let to High Success Rate AWS-SYSOPS Exam Paper PDF Online Store teach difficult very rough suitable New New Updated AWS-SYSOPS PDF Sale you threatening. attack


You may also like...

2 Responses

  1. vicky says:

    Ως ένα απ’τα “λεμόνια” να συμπληρώσω ότι μπορείτε να αγοράσετε και μια ωραιότατη οικονομική πισινούλα από γνωστό μαγάζί παιχνιδιών, να την βάλετε στο μπαλκόνι σας και να δροσίζεστε!!!!! Έτσι και αλλιώς αφού όλοι θα λείπουν, δεν θα σας ενοχλήσει κανένας αδιάκριτος!!!!!!!!!!
    Προσοχή μόνο η πισινούλα να χωράει στο μπαλκόνι σας ή στην ταράτσα σας!!!!!!!!

  2. Jein says:

    Μόνη σα το λεμόνι με πισίνα στο μπαλκόνι!

Leave a Reply