Πέμπτη 06.10 μια δύσκολη μέρα για τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η συγκυρία για να λύσεις παρεξηγήσεις, αν υπάρχουν, με συναδέλφους ή κάποιον/α φίλο/η είναι εξαιρετική. Ναι, θα είναι δύσκολη η πρώτη προσέγγιση, όμως μην κολλήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Να τα και τα διλλήματα… Υποθετικό σενάριο: Είσαι Ταύρος, δουλεύεις σαν εργάτης σε κομμουνιστικό εργοστάσιο παραγωγής όπλων την περίοδο του Ψυχρού πολέμου και από του πουθενά σκάει πρόταση για βραδινή έξοδο (ή μεσημεριανή ή whatever) από κάποιον/α που πολύ σε ενδιαφέρει να βγεις μαζί του/της αλλά στο παρελθόν έκανε όλες τις πιθανές γκάφες για να σε απομακρύνει. Τι κάνεις σ’ αυτή την περίπτωση; Η δημοφιλέστερη απάντηση θα είναι η σωστή να το ξέρεις (σιγά μην βγάλω το πόρισμα μόνος μου)!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Θα ήθελες πάρα πολύ να έχεις τον απαιτούμενο χρόνο για να περάσεις ένα Σαββατοκύριακο όπως παλιά. Να αναμιχθείς με κόσμο που έχει βγει για ψώνια το πρωί, να αντλήσεις ενέργεια από τη βαβούρα και τις εικόνες του πλήθους. Όμως η καταιγίδα υποχρεώσεων σ’ αναγκάζει να περάσεις περισσότερο χρόνο εντός οργανώνοντας την ρουτίνα σου, παρά εκτός. Έλα μην στραβομουτσουνιάζεις. Σε μια-δυο μέρες θα περάσει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η σχέση σου με το χρήμα είναι ιδιόμορφη. Ξεκινάς πάντα από το δεδομένο πως πρέπει να έχεις φυλαγμένο ένα ποσό για μια δύσκολη στιγμή και καταλήγεις να συσσωρεύεις μπόλικο. Σήμερα σε απασχολεί (δηλαδή σε αγχώνει) το θέμα των εσόδων σου είτε έχεις φυλάξει στο κουμπαρά σου απόθεμα, είτε το προσπαθείς.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Και μόνο που πολλοί/πολλές Λέοντες βρίσκουν την παλιά τους σπιρτάδα και ενθουσιασμό στο ερωτικό παιχνίδι, είναι σοβαρή ένδειξη πως επιστρέφουν ανανεωμένοι/ες στο στίβο της αγάπης. Σήμερα είναι μια καλή μέρα, είτε για να κάνεις βήματα μπροστά αν υπάρχει υπαρκτό ενδιαφέρον από κάποιον/α, είτε για να κυκλοφορήσει σε αναζήτηση ενός ενδιαφέροντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ένας κύκλος γεμάτος ένταση κλείνει στην εργασιακή καθημερινότητα. Ίσως είναι το τέλος μιας περιόδου προσαρμογής σε νέα καθήκοντα ή ευθύνες που ανέλαβες. Ίσως λύνεται η κόντρα με ένα/μια συνάδελφο και το κλίμα στο γραφείο δροσίζει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Να ζούμε μόνο για να λέμε ότι ζούμε είναι μια σχεδόν υβριστική φράση για έναν/μια Ζυγό. Σήμερα απέδειξε στον εαυτό σου ότι δεν έχεις ξεχάσει πώς να ασχολείσαι με πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις καλά (και δεν περιλαμβάνουν ντε και καλά έναν/μια σύντροφο/εραστή).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Πρόταση: Αφιέρωσε χρόνο σ’ εσένα, το σπίτι σου, τους οικείους σου και μην τρέχεις αριστερά και δεξιά σήμερα σε αναζήτηση προκλήσεων και περιπετειών… Προειδοποίηση: … πρόσεξε μόνο μην πέσεις στην παγίδα να σε ζαλίσουν οι λίγοι κοντινοί σου άνθρωποι με ένα συρφετό προβλημάτων και ανασφαλειών. Όχι άλλες (νέες) σκοτούρες για λίγες ώρες!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική για να βάλλεις φρένο στον εγκέφαλο σου να μην σκέφτεσαι σε σημείο εξάντλησης. Όχι Τοξότη, δεν κινδυνεύεις να χάσεις τη γοητεία σου, το μυαλό σου ή την αυτοπεποίθηση σου! Κινδυνεύεις όμως να γίνεις σκιά του εαυτού σου αν συνεχίσεις έτσι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αν και αυτό που θα έκανε απόλυτα ευτυχή σήμερα θα ήταν να μην έχεις ούτε μια επαγγελματική υποχρέωση και να αφιερώσεις όλη τη μέρα σου σε εξόδους, φίλους/ες και διασκέδαση, σε έχει πιάσει ήδη μια τόσο μεγάλη ανασφάλεια καθώς βλέπεις το πορτοφόλι σου να αδειάζει πολύ επικίνδυνα… Και αυτό αρκεί για να οδηγήσει το άγχος σου για ορειβασία στον Όλυμπο. Και καθόλου δεν δυσκολεύεται το ρημάδι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Είναι υπέροχη η αίσθηση να νιώθεις τόσο έντονα ο εαυτός σου, να περπατάς στο δρόμο και να αισθάνεσαι υπέροχα μα το σώμα σου, το ρούχα που φοράς, τη διάθεση που κουβαλάς. Να μην υπήρχαν κι αυτά τα υπολείμματα επαγγελματικού άγχους ν’ ανοίγουν λακούβες στο δρόμο, θα μιλάγαμε για καταπληκτικές μέρες!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ιχθύ, σε παρακαλώ μην ονειροπολείς σήμερα όλη τη μέρα στη δουλειά. Ναι, το ξέρω πως είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς σε πράγματα που δεν σ’ ευχαριστούν, όμως δεν είναι λύση η απόρριψη και η φυγή.

 

πηγή: stardome.gr

You may also like...

Leave a Reply