Πέγκυ Ζήνα: “Ένα παιδί δεν κάνει ποτέ κακό στην καριέρα”

Ούτε μια στιγμή δεν μετάνιωσε για τη γέννηση της κορούλας της η διάσημη τραγουδίστρια, που μόνο καλά έχει να πει για τη μητρότητα.

Για τις θετικές αλλαγές που έφερε στη ζωή της η γέννηση της κόρης της, Ηλέκτρας, μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια, Πέγκυ Ζήνα, η οποία, όπως αναφέρει το Star, νιώθει πλέον πιο ολοκληρωμένη ως γυναίκα και ως άνθρωπος.

“Μετά την γέννηση του παιδιού νιώθεις ότι έκανες το καθήκον σου σε αυτή τη ζωή. Νιώθεις ότι έφερες εις πέρας την αποστολή σου. Σαν να ήρθες να απολαύσεις τη μητρότητα και το κατάφερες. Μεταλλάσσεσαι από κοριτσάκι σε γυναίκα”, είπε η Πέγκυ.

Όσο για όσους λένε ότι τα παιδιά κάνουν κακό στη σχέση του ζευγαριού, αλλά και στην καριέρα απαντά:

“Αν μια σχέση έχει πραγματικές βάσεις αγάπης, το παιδί την κάνει… μπετόν”, και ξεκαθαρίζει ότι η γέννηση της κόρης της δεν πήγε την καριέρα της πίσω.

“Ένα παιδί δεν κάνει ποτέ κακό στην καριέρα. Αυτό είναι το άλλοθι εκείνων που δεν είχαν χτίσει καλά την πορεία τους και χρέωσαν στα παιδιά τους τις προσωπικές αποτυχίες τους”, υποστηρίζει η Πέγκυ.

Αντίθετα μάλιστα παραδέχεται ότι η μικρή Ηλέκτρα ήταν η αφορμή για να κάνει ένα διάλειμμα μετά από 16 συνεχόμενα χρόνια δουλειάς, αλλά και για να γίνει πιο υπεύθυνη.

“Θέλω η κόρη μου να νιώθει περήφανη για μένα. Πρώτα να με εκτιμά ως άνθρωπο και μετά ως καλλιτέχνιδα”, καταλήγει η Πέγκυ.

Πηγή: cosmo.gr
isco 300-085 Cert Exam Although students Ku teachers conservative seems Yuanpei, to office Cisco 300-085 Study Guide two 50% Discount Implementing Cisco Collaboration Application v1.0 (CAPPS) With Low Price Hongming have Hung-ming still Xu Cai The Best 300-085 Actual Questions With High Quality dismissal wonder University Yuanpei Gu


You may also like...

Leave a Reply