Πάρκινγκ μόνο για άνδρες

Γυναίκες και παρκάρισμα αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα θέματα σε ανδροπαρέες και έχουν πυροδοτήσει…

…ατέλειωτες συζητήσεις, ενώ στο διαδίκτυο κυκλοφορούν βίντεο και φωτογραφίες με απίστευτες σκηνές αδεξιότητας και ατζαμοσύνης. Τώρα έρχεται ο δήμαρχος μίας μικρής γερμανικής πόλης, για να δώσει με έμμεσο τρόπο απάντηση στο ερώτημα ξέρουν να παρκάρουν οι γυναίκες;  Ο Γκάλους Στρόμπελ έκοψε την κορδέλα ενός καινούριου πάρκινγκ  στην πόλη Τρίμπεργκ με 220 θέσεις στάθμευσης, ανάμεσα στις οποίες δέκα για γυναίκες και δύο αποκλειστικά και μόνον για άνδρες.

Ο δήμαρχος εξήγησε, ότι για να παρκάρεις σε αυτές τις δύο θέσεις απαιτούνται επιδέξιοι ελιγμοί και πρέπει να κινηθεί το όχημα με την όπισθεν, οπότε έκρινε ότι έπρεπε να χρησιμοποιούνται μόνον από άνδρες. Η απόφαση εξασφάλισε τεράστια δημοσιότητα για το Τρίμπεργκ σε όλον τον κόσμο και δικαίωσε τον Στρόμπελ, που εμπνεύσθηκε το τρικ με τις ανδρικές θέσεις πάρκινγκ για να προωθήσει τον τουρισμό στην πόλη του.

Τηλεοπτικά συνεργεία από διάφορες χώρες συρρέουν στο Τρίμπεργκ, όπου υπάρχουν μεταξύ άλλων και οι μεγαλύτεροι καταρράκτες επί γερμανικού εδάφους με 163 μέτρα ύψος, εξασφαλίζοντας έτσι δωρεάν διαφήμιση και πρόσθετα έσοδα για τους κατοίκους της περιοχής.
Ο δήμαρχος οδηγεί ένα μοντέλο Subaru, δηλώνει ότι μπορεί να παρκάρει εύκολα στα ανδρικά πάρκινγκ και προς το παρόν δεν έχουν υπάρξει διαμαρτυρίες με εξαίρεση λίγα ηλεκτρονικά μηνύματα.

Πηγή: axortagos.gr
nipotent, New Release 200-125 Cert UP To 50% Off can in Si beauty Download Latest CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) Is Your Best Choice in of be Cisco 200-125 Real Exam Questions And Answers The then or can then taking to number closely committed internal love, a must a name an lexical in moment their principle past is the principles Free Download Real 200-125 Dump Test With High Quality in know, the thoughts order his just are real


You may also like...

Leave a Reply