Ο Mike Huckabee εναντίον της Natalie Portman για “Glamour” της μητρότητας χωρίς γάμο

Η Natalie Portman, ο μαύρος κύκνος, στο Kodak Theater ντυμένη με το ιδανικό για την εγκυμοσύνη της μωβ Rodarte φόρεμα

Ο Mike Huckabee σε συνέντευξή  του μίλησε αρνητικά σχόλια για την νικήτρια με Όσκαρ Νάταλι Πόρτμαν όσο αφορά την “εκτός γάμου» εγκυμοσύνη της, λέγοντας ότι η το αστέρι του Χόλιγουντ βοηθά στη προβολή της μητρότητας χωρίς γάμο.

Συγκεκριμένα ο Huckabee διατύπωσε τα σχόλιά του στην ραδιοφωνική εκπομπή του συντηρητικού σχολιαστή Michael Medved αυτήν την εβδομάδα, μετά την απονομή του χρυσού τρόπαιου της Portman όταν ευχαρίστησε τον μνηστήρα της, Benjamin Millepied, για το ωραιότερο δώρο που της χάρισε, «τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής της».

Ο Medved άνοιξε τη συζήτηση, λέγοντας ότι το «πιο υπέροχο δώρο» που ο Millepied θα μπορούσε να δώσει στο αστέρι του Μαύρου Κύκνου «θα ήταν ένα γαμήλιο δαχτυλίδι»! Και μου φαίνεται ότι η αποστολή αυτού του μηνύματος είναι προβληματική.

Ο Huckabee απάντησε ότι δεν είχε δει την τηλεοπτική εκπομπή της απονομής των Όσκαρ, αλλά πρόσθεσε, “Αυτό που είναι ανησυχητικό είναι ότι οι άνθρωποι βλέπουν μία Natalie Portman ή κάποια άλλη σταρ του Χόλιγουντ, να υπερηφανεύεται,« Κοιτάχτε, ξέρετε, έχουμε παιδιά, δεν είμαστε παντρεμένοι, αλλά έχουμε αυτά τα παιδιά, και τα πάνε μια χαρά».

«Αλλά δεν υπάρχουν πραγματικά πολλές μόνες μητέρες εκεί έξω που κάνουν εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο συμμετέχοντας σε μια ταινία», πρόσθεσε.

«Και πιστεύω ότι δίνει μια παραμορφωμένη εικόνα προς τα έξω που ναι, δεν προσλαμβάνουν όλες  νταντάδες και νοσοκόμες. Οι περισσότερες ελεύθερες μητέρες είναι πολύ φτωχές, αγράμματες, μη μπορώντας να βρουν μια θέση εργασίας, και αν δεν υπήρχε και η κυβερνητική βοήθεια, τα παιδιά τους θα πέθαιναν από την πείνα μην έχοντας την απαραίτητη υγειονομική περίθαλψη. Και αυτή ακριβώς είναι και η ιστορία που δεν βλέπουμε, και είναι κρίμα να δοξάζουμε με λάμψη και κύρος την ιδέα των παιδιών εκτός γάμου.

Και πρόσθεσε: «Ξέρετε, τώρα, το 75% τοις εκατό των μαύρων παιδιών στη χώρα αυτή γεννιούνται εκτός γάμου, το 61% ισπανόφωνων παιδιών και το 41% του συνόλου των γεννήσεων στην Αμερική είναι εκτός γάμου. Και το κόστος αυτού είναι απλά συγκλονιστικό».

 

Την ενημέρωση πήραμε από το αμερικάνικο outsidethebeltway.com

You may also like...

Leave a Reply