Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Πάτρα

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης
live στην Πάτρα

Κλειστό γήπεδο μπάσκετ Απόλλωνα
Σάββατο 19 Φεβρουαρίου ,Ώρα έναρξης: 8.30

Mετά την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου άλμπουμ του “Καλύτερο Ψέμα”, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πραγματοποιεί μία σειρά συναυλιών μέσα στον Φεβρουάριο με πρώτο σταθμό την Θεσσαλονίκη. Στην καλύτερη ερμηνευτικά στιγμή του με ένα γοητευτικό και πενταπλά πλατινένιο άλμπουμ στις αποσκευές του, ετοιμάζεται να παρασύρει το κοινό του με τον μοναδικό του τρόπο.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι πιο ώριμος από ποτέ, όχι μόνο σε επίπεδο σύνθεσης και ενορχήστρωσης, αλλά και ως ερμηνευτής. Το νέο άλμπουμ μετράει ήδη πολλά top singles, το «Έλα κοντά», “Το καλοκαίρι μου” και το “Καλύτερο Ψέμα” πρώτα στις λίστες των ραδιοφώνων όλης της χώρας.

Στις συναυλίες του που έρχονται σε συνέχεια της κυκλοφορίας του νέου του άλμπουμ, θα δείτε από κοντά έναν διαφορετικό Μιχάλη. Ανανεωμένο στην σκηνική του παρουσία, ώριμο στις ερμηνείες του, πιο έντονο, πιο συναισθηματικό. Μας υπόσχεται ένα πρόγραμμα πιο πλούσιο από ποτέ, με επιλογές από το προηγούμενο ρεπερτόριο του και τις μεγάλες επιτυχίες του, αλλά και με τις πιο δυνατές στιγμές από τον καινούριο του δίσκο όπως τα: “Αν είναι έτσι η αγάπη”, “Αν μ’αγαπάς”, “Μία από τα ίδια”, “Το παιδί της βροχής”.

Ο Μιχάλης τολμά να ερμηνεύσει αγαπημένα κομμάτια του σε καινούριες και τελείως διαφορετικές εκτελέσεις, μετακινείται από τις μπαλάντες στο ροκ ή ακόμα και στα λαϊκά, με τρόπο που ξαφνιάζει, ενώ παράλληλα καταφέρνει να διατηρήσει όλα τα μοναδικά στοιχεία που τον έκαναν αυτό που είναι: λάμψη, ενέργεια και μία δυναμική που ξεκινάει από τη μουσική του και μεταδίδεται από τη σκηνή μέχρι και τον τελευταίο fan στο κοινό κάθε συναυλίας του.

Ώρα έναρξης: 8.30

Τιμή: Γενική είσοδος 18€

Προπώληση εισιτηρίων: Metropolis, Public

Online: www.ticketservices.gr, Τηλεφωνικά: 210 7234567,
Η αγορά τηλεφωνικά και μέσω ιστοσελιδας περιλαμβάνει χρέωση υπηρεσίας 10%.

Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά ή online παραλαμβάνονται την ημέρα της συναυλίας στον χώρο της συναυλίας.

πηγή: musicity.gr
_links–>

You may also like...

Leave a Reply