Οι don’t ατάκες πριν το sex


…μετά, κατά τη διάρκεια. Γιατί μερικές φορές η σιωπή είναι χρυσός!

Συνήθως σας προτείνουμε να λέτε αυτό που σκέφτεστε. Και το εννοούμε. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως, το πιο σοφό που έχετε να κάνετε είναι μείνετε σιωπηλή – ιδίως αν θέλετε να τον αφήσει να διατηρήσει το… mood του. Παρακάτω, σας ετοιμάσαμε έναν αναλυτικό οδηγό με τις ατάκες που δεν πρέπει να πείτε ποτέ πριν, μετά και κατά τη διάρκεια του σεξ.

Πριν

Λέτε: “Είναι η πρώτη μου φορά, θα είσαι τρυφερός μαζί μου;”
Πώς το εκλαμβάνουν: Προφανώς νιώθουν κολακευμένοι, αλλά νιώθουν και το βάρος της ευθύνης στους ώμους τους. Σεξ θα κάνουν ή πλαστική χειρουργική; Εννοείται πως πρέπει να του πείτε ότι είναι η πρώτη σας φορά αν το θέλετε (βασικά καλό θα ήταν να το ξέρει από πριν κι όχι εκείνη τη στιγμή) αλλά το να δείχνετε τρομοκρατημένη πάνω απ’ όλα δε θα σας βοηθήσει εσάς να μπείτε σε ερωτικό mood. Αν λοιπόν έχετε αποφασίσει πως απόψε θα κάνετε σεξ για πρώτη φορά, πάρτε μια βαθειά ανάσα, πιείτε ένα ποτήρι κρασί και αφεθείτε. Οκ, πιθανότατα δε θα είναι η ωραιότερη φορά της ζωής σας. Αλλά αν το προσεγγίσετε με χιούμορ και χαλαρή διάθεση, πολύ σύντομα θα υπάρξουν πολύ καλύτερες.

Λέτε: «Θέλω μόνο να αγκαλιαστούμε…»
Πώς το εκλαμβάνουν: 
Απογοητεύονται. Δηλαδή, αν θέλετε απλώς να αγκαλιαστείτε, απλώς αγκαλιαστείτε. Προς τι οι δηλώσεις; Μην τυχόν και του μπουν ιδέες και τολμήσει να επιχειρήσει κάτι που δε θέλετε; Τι είναι, ο σκύλος σας που θα τον μαλώσετε αν ανέβει σε εκείνο το έπιπλο; Αυτόματα αρχίζουν να σκέφτονται πως η σχέση σας περνάει κρίση. Γιατί πως είναι δυνατόν να τον έχετε δίπλα σας ετοιμοπόλεμο και να μη συγκινείστε, να μη νιώθετε ένα ρίγος ηδονής; Σε τελική ανάλυση, αν όντως θέλετε μόνο να αγκαλιαστείτε, βάλτε ένα επεισόδιο 30 Rock να παίζει. Πολύ σύντομα θα ξεχαστεί.

Κατά τη διάρκεια

Λέτε: «Αχ, ναι, κι άλλο, έτσι δυνατά»
Πώς το εκλαμβάνουν: Όσο είναι πάνω στη δίνη του πάθους, anything goes. Αν όμως η κατάσταση είναι κάπως… χλιαρή και ελεγχόμενη, ενδέχεται να σκεφτεί: “Τι θα πει πιο δυνατά; Δηλαδή πιστεύει πως δεν δίνω αρκετά ή θεωρεί πως έχω να δώσω και τις τα κρύβω;” (Ε οκ, είναι και οι άντρες κάπως ανασφαλείς) ή “Μήπως πασχίζει να κάψει τις θερμίδες από τα brownies με έξτρα σοκολάτας, που παραγγείλαμε προηγυμένως;”. Καμία από τις δύο σκέψεις δεν είναι ιδιαίτερα ερωτική. Αν όντως θέλετε να τον παροτρύνετε να ανεβάσει την ένταση, κάντε το με τα χέρια σας ή τυλίγοντας τα πόδια σας γύρω του.

Λέτε: “Ο πρώην μου συνήθιζε..”
Πώς το εκλαμβάνει: Τίποτα δεν τον φρενάρει περισσότερο από το να ακούει για τα κατορθώματα του Ex…factor πρίν, μετά και προπαντός κατα τη διάρκεια του αγώνα. Το μόνο που μπορείτε να καταφέρετε με τέτοιου είδους ατάκες είναι να τον εκνευρίσετε κι αυθόρμητα να ανταποδώσει με ειρωνικές ατάκες όπως “ε, τότε να πας να τον βρείς” ή “αυτός δεν ήταν που…”(συμπληρώνοντας με κάτι τραγικό που σας είχε κάνει και του εκμυστηρευτήκατε σε στιγμή αδυναμίας). Και δε θα τον αδικούμε καθόλου.

Mετά

Λέτε: «Θέλω να σε βλέπω να κοιμάσαι»
Πώς το εκλαμβάνει: Πιστεύει πως δεν είναι  καθόλου ρομαντικό να θέλετε να τον παρακολουθείτε. Αντιθέτως του φαίνεται, παράλογο και τρομακτικό και δεν του βγάζει καμιά τρυφερότητα. Αφήστε που μπορεί να αρχίσει να υποψιάζεται πως το επόμενο βήμα είναι να φτιάξετε κούκλες από τα μαλλιά του και ένα σεμνό βωμό με φωτογραφίες του και θυμιατά στο κομοδίνο σας. Καλύτερα περιμένετε να κοιμηθεί και κοιτάξτε τον όσο θέλετε. Οι στατιστικές λένε πως δε θα αργήσει και πολύ να συμβεί αυτό, ούτως ή άλλως.

 

Πηγή: glamourmagazine.gr

You may also like...

Leave a Reply