Οι σέξι αφέλειες της σεζόν μόνο για σένα!

Τώρα είναι η εποχή που περίμενες για να ανανεωθείς και να αλλάξεις το λουκ σου, αλλά δεν ξέρεις πώς θα το κάνεις;

Μα φυσικά με τις θαυματουργές αφέλειες! Ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου αλλά και το στιλ σου, βρες τις πιο σέξι αφέλειες που σε ανανεώνουν φέτος και σε βάζουν στην καρδιά της μόδας αφού όπως και να το κάνουνε οι αφέλειες είναι in!

Γενικά: οι αφέλειες είναι βολικές και σέξι και κυριαρχούν φέτος σαν τάση.! Ειδικά αν έχεις μεσαίου μήκους μαλλάκι οι αφέλειες σε ανανεώνουν και σου χαρίσουν ανέμελο και ανανεωμένο λουκ που θα κόψει την ανάσα!


Σγουρό και αφέλειες για την Τάιρα Μπάνκς που μας κερδίζει με το λουκ της!

Στρογγυλό προσωπάκι: αν έχεις στρογγυλό προσωπάκι τότε οι αφέλειες καταφέρνουν να δείχνουν το πρόσωπο σου πιο μακρύ και άρα σου ταιριάζουν γάντι! Η μακριά και πλαγιαστή φράντζα κάνει το πρόσωπο σου να δείχνε πιο μακρύ και αν έχεις μαγουλάκια τα κρύβει τέλεια!

Φαρδύ μέτωπο: οι θαυματουργές αφέλειεςείναι με ο μέρος σου! Αν έχεις φαρδύ μέτωπο τόλμησε εκείνες που φτάνουν περίπου μέχρι το φρύδι σου αλλά δεν το καλύπτουν και δώσε άλλο ύφος στο λουκ σου ενώ καλύπτεις το σχετικά μεγαλούτσικο μετωπάκι σου και γλιτώνεις τα σχόλια του τύπου: “μέτωπο-αεροδρόμιο”.

Τετραγωνισμένο προσωπάκι: έχεις πολύ έντονες γωνίες αυτό που μπορούν να σου προσφέρουν οι αφέλειες είναι να “απαλύνουν” λίγο τις αυστηρές γραμμές του προσώπου σου, γι’ αυτό δεν έχεις παρά να τις τολμήσεις!

Σε σχήμα καρδιάς: αν το προσωπάκι σου έχει σχήμα καρδιάς, τότε τόλμησε και κόψε πυκνές αφέλειες που θα αποτραβήξουν την προσοχή από το πηγουνάκι σου που εξέχει και θα σε βάλουν στο επίκεντρο της προσοχής!

Τιπ: μην ξεχνάς ότι οι αφέλειες είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανανεώσεις το λουκ σου χωρίς να χρειαστεί να κάνει κάποια κοσμογονική αλλαγή.

Εκρηκτικό το look της Rihanna με το κοντό της μαλλί και τις αφέλειες!

Κοντό και αφέλειες: απλά τέλειο! Τώρα αν αποφασίσεις να κόψεις το μαλλάκι σου σε μεσαίο μήκος τύπου καρέ και τολμήσεις και τις αφέλειες ή σε πιο κοντό μαλλάκι επενδύσεις στις αφέλειες για να αλλάξεις λουκ, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω σου! Οι αφέλειες ταιριάζουν τέλεια με όλα τα στιλ μαλλιών αρκεί να σου αρέσουν και να σου ταιριάζουν βάσει προσώπου!

Σγουρό και αφέλειες: το μαλλάκι σου δεν επιβάλλεται να είναι ίσιο-πρόκα, αλλά και σπαστό ή σγουρό να είναι ταιριάζει απόλυτα με τις αφέλειες! Αυτή τη σεζόν εξάλλου οι τάσεις της μόδας επιβάλλουν να γίνεις όσο πιο φυσική μπορείς και οι αφέλειες σου χαρίζουν νάζι και τσαχπινιά ειδικά σε συνδυασμό με φυσικά σπαστό μαλλάκι!

Πηγή: womenonly.gr

You may also like...

Leave a Reply