Οι προβλέψεις για τα ζώδια για την εβδομάδα 10 με 17 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ
Οι συγκυρίες αυτής της εβδομάδας σε τραβούν σε δύο αντίθετες κατευθύνσεις. Από τη μία πλευρά, η παρουσία Ήλιου, Άρη και Δία στους Διδύμους θα σε ωθήσει να μιλήσεις περισσότερο (με όσα αυτό συνεπάγεται για τους τριγύρω όταν ένας/μια Κριός ανοίγει το στόμα του/της να μιλήσει…), να κριτικάρεις πιο έντονα ή και να προσπαθήσεις να αποδράσεις από τα στενά πλαίσια της ρουτίνας. Θα κανονίσεις ή πραγματοποιήσεις μία εκδρομή; Θα έρθεις σε επαφή με ανθρώπους και σχέδια που θα μπορούσαν να αλλάξουν την επαγγελματική σου πραγματικότητα; Όλα παίζουν… Ταυτόχρονα όμως μαίνεται και μια άλλη μάχη εντός σου, όπου παλεύεις να ξεφύγεις από σκέψεις σου και κουβέντες με άτομα του συγγενικού σου περιβάλλοντος, που σου υπενθυμίζουν όλα εκείνα που κλέβουν (έστω και παροδικά) το χαμόγελο από τα χείλη σου. Και ερχόμαστε έτσι στη δεύτερη αρένα της εβδομάδας, που αφορά την παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο. Οι σχέσεις σου με άτομα της οικογένειας, η ισορροπία στη δουλειά, το μέλλον της σχέσης σου είναι στοιχεία που αρχίζουν να προβληματίζουν και να ζητάνε να ασχοληθείς μαζί τους. Οι απαιτήσεις των άλλων (είτε λέγονται προϊστάμενοι, είτε γονείς και σύντροφος) αυξάνονται και νομίζω πως είναι ώρα να αρχίσεις να ασχολείσαι με τα σοβαρά ζητήματα της προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής, αφήνοντας για λίγο στην άκρη την απόδραση, που εξακολουθεί όμως να είναι μία επιτυχημένη απάντηση σε ερωτήματα που θέλεις να αποφύγεις. Ίσως τελικά ΟΛΑ καταλήγουν αυτή την εβδομάδα στην ερώτηση: «να φύγω ή να μην φύγω;».
ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα αρχίσεις να αποκτάς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο λόγο και στις πράξεις σου. Θα δείξεις (με όσο κόπο αυτό συνεπάγεται) πως είσαι σε θέση να υποστηρίξεις όσα σκέφτεσαι, όσα σχεδιάζεις και όσα υπόσχεσαι τόσο σε επίπεδο επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά και σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων. Αλλά υπάρχει και η παγίδα (γιατί πάντα υπάρχει μια): να πέσεις σε συγκρίσεις και μάχες εντυπώσεων και να χάσεις την ουσία. Η ουσία είναι πως εξακολουθείς να αισθάνεσαι πως έχεις εύνοια στον οικονομικό τομέα. Αυτή η εύνοια δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αγγίζεις την πολυπόθητη οικονομική αυτάρκεια αλλά πως μπορείς να βγάλεις ακόμη χρήματα από τη δουλειά σου (που όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι αυτό) ή πως είσαι σε θέση να εκμεταλλευτείς την επάρκεια των ταλέντων σου και να πληρωθείς για κάτι που γνωρίζεις να κάνεις πολύ καλά. Από την άλλη όμως πλευρά, υπάρχει και ανέκφραστη ένταση. Και μαζί της έρχεται και η πιθανότητα να θελήσεις να κοντραριστείς, με κίνδυνο να χάσεις το δίκιο σου ή να ωθήσεις στα άκρα επαγγελματικές σχέσεις που βρίσκονται ήδη σε τεντωμένο σκοινί. Αντί λοιπόν να κοντραριστείς με κοντινούς σου ανθρώπους γιατί δεν χρησιμοποιείς αυτή τη ένταση για να φέρεις στο φως με εμφατικό τρόπο όσο εδώ και καιρό σκέφτεσαι, σχεδιάζεις ή δουλεύεις με στόχο να αποκτήσεις μεγαλύτερη επάρκεια στις επαγγελματικές σου δεξιότητες (οπότε να ενοχλήσει η δουλειά σου άσπονδους φίλους και εχθρούς); Κι αν θες να δεις αυτή την αλλαγή στάση με μια πιο διεισδυτική ματιά, από αυτή την εβδομάδα αρχίζεις να αναζητάς χρόνο και τρόπο να ευχαριστήσεις τον εαυτό σου και αυτό μπορεί να σημαίνει πως ενοχλείς κάποιους/ες που έμαθαν να σε βλέπουν να πειθαρχείς. Αν όμως είσαι έτοιμος/η για τη δική σου επανάσταση, τότε το ταξίδι για τη Μέκκα μπορεί και να ξεκινά αυτές τις μέρες (με σκοπό να ολοκληρωθεί μέσα στο χειμώνα).
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Άρης, ο Ήλιος και ο Δίας συνεχίζουν να κάνουν πάρτι στο ζώδιο σου και αυτή την εβδομάδα. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει για τους λιγότερο εσωτερικούς/ες Διδύμους, τυχερές (ή αναπάντεχες) συναντήσεις και συζητήσεις και πληροφορίες που κρύβουν ευκαιρίες για το μέλλον. Κάτι που δεν μπορεί παρά να σε γεμίζει με ευχαρίστηση και διάθεση να διασκεδάσεις και να απολαύσεις κάθε όμορφη στιγμή, αν ανήκεις σ’ αυτούς. Η σύνοδος Ήλιου/Δία στο τέλος της εβδομάδας μάλιστα θα μπορούσε να σημαίνει πως οι ευκαιρίες σου για να ξεκινήσεις κάτι όμορφο και δημιουργικό στον προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα αυξάνουν και μπορεί να βρίσκεσαι μπροστά σε επιλογές που σε κάνουν να αισθάνεσαι πως σαν να σε άγγιξαν με το μαγικό ραβδί (ειδικά οι γεννημένοι/ες στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου). Μπορεί λοιπόν να κανονίζεις ή πραγματοποιείς ένα ταξίδι για δύο, να ξεκινάς κάτι πολύ ελπιδοφόρο στον επαγγελματικό τομέα, να κάποιον/α που μετά από χρόνια, κοιτώντας πίσω να τον αναγνωρίζεις σαν τον έρωτα της ζωής σου ή να αποκτάς οικογένεια. Για τους/τις περισσότερο εσωτερικούς/ες Διδύμους όμως αυτή η δυναμική τριπλέτα μοιάζει με επίλεκτη ομάδα δολοφόνων. Αυτές είναι οι μέρες που οι εσωτερικοί διχασμοί, οι αναμνήσεις, οι πληγές αλλά και τα καταπιεσμένα θέλω πολλών χρόνων πρέπει να αντιμετωπιστούν με ευθύ, απόλυτο και καταληκτικό τρόπο. Συγγενικές και ερωτικές σχέσεις μπαίνουν πια στο χρονοντούλαπο της ψυχής σου κάτι που εξωτερικά μπορεί να εκφραστεί μόνο με απόλυτα κοψίματα δεσμών (μια αλλαγή εργασίας, σπιτιού ή πόλης γεννιέται σαν σχέδιο αυτή την εβδομάδα ίσως;). Πριν κλείσω να σου θυμίσω πως υπάρχει πάντα η πλευρά της ζωής που αναφέρεται στις πηγές σου, στις αποθήκες που φυλάς απόθεμα από το υλικό που τροφοδοτεί την ενέργεια σου. Όταν σου χαρίζουν άφθονα καύσιμα (όπως αυτές τις μέρες ο Δίας και ο Άρης) είναι φυσικό να μην είναι η πρώτη σκέψη σου να αποθηκεύσεις κάποια από αυτά, αφού θέλεις να φουλάρεις το ρεζερβουάρ σου, αλλά μήπως να το σκεφτείς σε δεύτερη ανάγνωση; Αν πριμοδοτείσαι με τύχη, φύλαξε αυτό το λαγοπόδαρο σε ασφαλές μέρος γιατί κάποιοι/ες αρχίζουν να το εποφθαλμιούν.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένας/Μια Καρκίνος αναμετράται ανά τακτά διαστήματα με τον εαυτό του, ή πιο σωστά με τις παρελθούσες εικόνες του εαυτού του που κρατά ζωντανές μέσα του σαν αναμνήσεις. Ακόμη μια μεγάλη αναμέτρηση μάλλον έφτασε και καλείσαι να αποδείξεις πως είσαι πλέον σε θέση να απορρίψεις προοπτικές και προτάσεις που στηρίζονται σε επιφανειακά (χρήματα, φήμη και αποδοχή από τους γύρω σου) και όχι ουσιαστικά αποτελέσματα για τη ζωή σου (δηλαδή να είσαι εσύ εσωτερικά πλήρης και ευτυχής). Με την αντίθεση του Ερμή και της Αφροδίτης από το ζώδιο σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι σαν να αποφάσισες να υψώσεις αντίσταση απέναντι σε ανθρώπους και ευκαιρίες που μέχρι χθες θεωρούσες θεόσταλτες. Είναι σαν να αποφασίζεις να εκφράσεις αμιγώς την ψυχή σου, αφήνοντας πίσω τη υπέρμετρη λογική και τις κοινωνικές παραμέτρους που ορίζουν κανόνες και νόρμες, είναι σαν να αποφάσισες να επαναστατήσεις κυρίως απέναντι στο βολεμένο σου εαυτό! Απομακρύνοντας άτομα από τη ζωή σου, κλείνοντας την πόρτα σε ευκαιρίες – προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα που θα μπορούσαν να σε φτάσουν στα όρια των αντοχών σου, είναι σαν να τραβάς μία γραμμή σε στοιχεία που μέχρι σήμερα σε όριζαν χωρίς να σε ρωτάνε. Το ζήτημα είναι αν αντιδράς έτσι απλά ή αποφάσισες να ακολουθήσεις το κάλεσμα της καρδιάς σου που σε οδηγεί κάπου πολύ μακριά από εκεί που βρίσκεσαι σήμερα. Θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις την απάντηση στον εαυτό σου το επόμενο δωδεκάμηνο. Όμως ήδη όλα έχουν ξεκινήσει να αλλάζουν Καρκίνε μέσα σου…
ΛΕΩΝ
Η εξαιρετικά ευνοϊκή προς εσένα σύνοδος του Ήλιου με το Δία στους Διδύμους από τα μέσα της εβδομάδας είναι μία ένδειξη πως θα έχεις ευχάριστες στιγμές στην κοινωνική σου ζωή. Τώρα είναι που αισθάνεσαι την ανάγκη να βγεις με φίλους αλλά και να γνωρίσεις κόσμο. Να φλερτάρεις και να νιώσεις πως ανοίγονται μπροστά σου προοπτικές που ομορφαίνουν την κάθε ημέρα σου. Επιλέγοντας όμως να ζήσεις σύμφωνα με την κάθε στιγμή, ίσως αντιλαμβάνεσαι πως βάζεις στον πάγο σχέδια και πλάνα επαγγελματικής υφής (μπορεί να είναι επαγγελματικά πρότζεκτ που θέλουν μεγάλη αφοσίωση για να ολοκληρωθούν ή διάβασμα για εξετάσεις που πρέπει να επιτύχεις γιατί ο χρόνο σε πιέζει!) ή πως απορρίπτεις ανθρώπους που σε προσέγγισαν επειδή είδαν σε εσένα αληθινές προσπάθειες να δοκιμάσετε να χτίσετε κάτι με γερά θεμέλια. Παράλληλα ίσως να συγκεντρώνεις αυτές τις μέρες γύρω σου άτομα που ζηλεύουν την ικανότητα σου να περνάς καλά σε εποχές κρίσης. Το πρόβλημα αυτής της εβδομάδας είναι πως θαμπώνεσαι εύκολα από την εικόνα και χάνεις την ουσία, κάτι που μπορεί να σου στοιχίσει αν πρέπει να κάνεις επιλογές ανάμεσα στον ερωτικό και τον επαγγελματικό τομέα. Γι’ αυτό σου λέω, μην κοιτάς μόνο την εικόνα και τα φώτα, αφού κουβαλάς τόσο φως μέσα σου που όταν καταφέρεις να το κάνεις να λάμψει και πάλι δε θα έχεις ανάγκη κανέναν εξωτερικό προβολέα. Κι αν θες λάμψεις, μη το κάνεις μόνο με την εικόνα σου αλλά και με τα έργα σου!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο τίτλος της εβδομάδας σου θα μπορούσε να είναι: «Εθιστικές Σχέσεις». Όχι δεν το γύρισες ξαφνικά στην λογοτεχνία και στο δράμα της ανθρώπινης φύσης Παρθένε, μην ανησυχείς. Όμως με την αντίθεση του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, είναι πιθανό να βιώνεις αυτές τις μέρες πως οι σχέσεις σου (ερωτικές, επαγγελματικές, φιλικές) κουβαλούν κάτι πέρα από το προφανές. Συνεχίζοντας να βιώνεις την εποχή της έντονης εξωστρέφειας, την εποχή που οι ευκαιρίες σου για να αναδείξεις την εικόνα και τα ταλέντα σου φτάνει στο αποκορύφωμα της, είσαι ολοένα και περισσότερο ανοικτός/η σε γνωριμίες και επαφές με ανθρώπους που μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται και στην προσέγγιση ανθρώπων που δρουν παρασκηνιακά. Αυτό βέβαια σημαίνει πως γεμίζεις το περιβάλλον σου και με ανθρώπους που κουβαλούν μία τοξικότητα, που δεν ταιριάζουν με τα θέλω σου, κάτι που για την ώρα δεν είναι ορατό σε εσένα. Αν λοιπόν κάποιοι άνθρωποι από το περιβάλλον σου εκφράσουν σχόλια ή αμφιβολίες για τα ανοίγματα που κάνεις, μη βιαστείς να αντιδράσεις. Ίσως προσπαθούν να σε προστατέψουν από κάτι που δεν είσαι σε θέση να αντιληφθείς αν δε χρησιμοποιήσεις το ένστικτο της αυτοσυντήρησης σου.
ΖΥΓΟΣ
Η αντίθεση του Ερμή και της Αφροδίτης, που είναι και κυβερνήτης σου, από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σχεδόν όλη την εβδομάδα δείχνει πως αυτή την εποχή που αρχίζεις να καταλαβαίνεις τις λεπτές ισορροπίες που διαμορφώνονται στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Στον επαγγελματικό τομέα, ίσως να νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις τις επιθυμίες σου σχετικά με τον τρόπο που θα ήθελες να εξελίξεις την καριέρα σου, αλλά υπάρχει ένα πλαίσιο κατεστημένου, που δε σου επιτρέπει να σχεδιάσεις όπως θα ήθελες το πλάνο που έχεις στο μυαλό σου. Στον προσωπικό τομέα, μπορεί να βρίσκεσαι μπροστά σε σχέσεις που κουβαλούν θυμό και εσωτερική ένταση, στοιχεία που εκδηλώνονται σαν παιδιάστικες συμπεριφορές από ενηλίκους. Όσο και αν υπάρχει η προοπτική ενός ταξιδιού, μίας μαγικής απόδρασης από το οικογενειακό ή επαγγελματικό πλαίσιο που μπορεί να μοιάζει με φυλακή, ο θυμός σου απέναντι σε ό, τι και όποιον βρίσκεται πάνω από εσένα (προϊστάμενος, γονέας ή και η ίδια η κοινωνική συγκυρία και το πολιτικό κατεστημένο στα οποία ζεις) που ορίζει το μονοπάτι σου είναι παρόντας. Αυτό λοιπόν που καλό θα ήταν να καταλάβεις αυτή την εβδομάδα είναι πως όσο δε λύνεις τις δικές σου εμμονές με το παρελθόν, όσο δεν κόβεις δεσμούς, τότε κάθε απόδραση θα είναι μία πτήση πάνω από γνώριμο έδαφος στο οποίο θα προσγειωθείς και πάλι σε λίγο καιρό. Κι όταν λέω παρελθόν εννοώ πολύ συγκεκριμένα εκείνες τις αναμνήσεις ανθρώπων και εποχών που σου παρείχαν αφθονία. Τώρα την αφθονία ή τη δημιουργείς ή τη ξεχνάς.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι στη φύση σου να προσπαθείς να συνδέσεις τα ασυμβίβαστα άκρα στη ζωή σου. Έτσι κι αυτή την εβδομάδα προσπαθείς να συνδυάσεις τη διάθεση να ανοίξεις τα φτερά σου σε κάτι διαφορετικό από τη κουραστική ρουτίνα, με την εμμονή να στέκεσαι περισσότερο από όσο χρειάζεται σε ανθρώπους και καταστάσεις που αποτελούν σταθερές αξίες στη ζωή σου. Ίσως λοιπόν προκύψει η ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι και η οικονομική σου κατάσταση να σε προβληματίζει για το αν πρέπει να το πραγματοποιήσεις. Ίσως θέλεις να πεις τα πράγματα με το όνομα τους στη σχέση σου με μια αμεσότητα που δείχνει πως δεν αντέχεις άλλα καταπιεσμένα λόγια και συναισθήματα, αλλά σε τρομάζει η εξέλιξη που ίσως ακολουθήσει μετά από μία τέτοια πράξη. Ίσως θέλεις να φωνάξεις μπροστά στο/στη σύντροφο σου πως φοβάσαι τη μοναξιά και γι’ αυτό μένεις σε μία σχέση που έχει πεθάνει, αλλά τρομάζεις τι θα γίνει όταν κλείσει η πόρτα και μείνεις μόνος/η. Ίσως πάλι αγχώνεσαι με τη δύναμη που έχεις αυτός/η που είσαι ερωτευμένος/η μαζί του/της να ορίζει τη ζωή σου, με αποτέλεσμα να μένεις σε μια σχέση (ή στην επιθυμία μιας) που σε απομυζά ψυχικά. Επέτρεψε μου να σου δώσω και μία θετική διάσταση που συνδέει όλα τα παραπάνω σενάρια; Αν τολμήσεις να μιλήσεις διαφορετικά, ίσως να ταράξεις ισορροπίες που σαπίζουν τόσο καιρό με αποτέλεσμα να τραβήξεις το βλέμμα ανθρώπων που ενδιαφέρονται για εσένα, αλλά νόμιζαν πως συμβιβάστηκες με την υπάρχουσα ζωή σου και δε θα ρίσκαρες να την αλλάξεις. Εσύ η είσαι η αλλαγή που θες να φέρεις στους άλλους Σκορπιέ.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια πολύ πραγματιστική ερμηνεία της συνόδου του Ήλιου με το Δία στους Διδύμους είναι πως μπορεί να συμβολίζει ένα ελπιδοφόρο νέο ξεκίνημα στον προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα ή και την καρποφορία των προσπαθειών σου να προχωρήσεις σε νέα μονοπάτια και επιλογές στους παραπάνω τομείς. Αν είσαι μόνος/η, τότε οι γνωριμίες με ερωτικές προεκτάσεις θα αυξηθούν και ταυτόχρονα θα σου δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσεις τη σεξουαλική σου χημεία. Αν είσαι σε σχέση, τότε ίσως να κάνεις το επόμενο βήμα (επισημοποίηση, απόκτηση παιδιού) και να βρίσκεσαι στο σημείο που επαναπροσδιορίζεις τη ζωή σου μέσα από τις παραπάνω εξελίξεις. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να έχεις την ευκαιρία να φανείς στο υπάρχον περιβάλλον σου, αλλά θα προκύψουν και νέες ευκαιρίες, νέες προτάσεις που φαίνεται να μη σε αφήνουν ασυγκίνητο/η. Αυτό που πραγματικά όμως έχει σημασία αυτή την εβδομάδα είναι να εξετάσεις κατά πόσο εμπιστεύεσαι την απέναντι από εσένα πλευρά. Αν είσαι έτοιμος/η να δεσμευτείς (ερωτικά ή επαγγελματικά) και δείξεις τη σωστή επιλεκτικότητα και κρίση, τότε είναι πιθανό να βρεθείς σε μία σχέση/συνεργασία που έχει πολλά να σου προσφέρει. Και δε μιλάω μόνο στον τομέα που φαίνεται, αλλά και στο συναισθηματικό σου κόσμο που φαίνεται να ζητά με κάθε τρόπο την ανάγκη για ασφάλεια που ξύπνησε μέσα σου. Κι αυτό μας φέρνει στην άλλη όψη του νομίσματος αυτής της εβδομάδας. Για να δημιουργηθεί οποιοσδήποτε χώρος για κάτι νέο ίσως πρέπει να σπάσουν δεσμά και υποσχέσεις, να πληγωθούν άνθρωποι του περιβάλλοντος σου ή και να πάρεις τολμηρές αποφάσεις στον επαγγελματικό τομέα που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη σταθερότητα της ζωής σου (οικογενειακής και προσωπικής). Με άλλα λόγια, να ξέρεις ότι σε καλεί μια άλλη ζωή δε σημαίνει και τίποτα τελικά αν δεν τολμήσεις να κινηθείς προς αυτή.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αντίθεση της Αφροδίτης αλλά και του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου δείχνει πως στις άμεσες διαπροσωπικές σου σχέσεις αρχίζει να ανεβαίνει η θερμοκρασία. Και αυτό είναι κάτι που έρχεται με φυσικό τρόπο, αφού τον τελευταίο καιρό αναγκάστηκες να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να τρέξεις σε πολλές παράλληλες δουλειές, να θυσιάσεις ένα κομμάτι από την ιδιωτική σου ζωή και τις προσωπικές σου ανάγκες προς όφελος άλλων. Αν όλη αυτή η περίοδος που πέρασε δοκίμασε τις αντοχές σου, τότε αυτή την εβδομάδα μπορεί να ανεβάσεις τους τόνους με άτομα που έχεις καθημερινή επαφή και να ξεσπάσεις την ένταση. Οπότε τώρα κρίνεται πόσοι από αυτούς που δηλώνουν ότι σε αγαπάνε αντέχουν και το οργισμένο σου πρόσωπο και πόσοι από αυτούς που λένε ότι σε θέλουν μπορούν να ανταπεξέλθουν στο συνδυασμό εκστατικού και αχαλίνωτης σεξουαλικότητας που κουβαλάς. Μπορεί όμως και να δεις όφελος από την συμπεριφορά σου αυτή με άλλους τρόπους, αφού μία απλή γνωριμία γίνεται σχέση ή μία επαγγελματική περίοδος δοκιμασίας οδηγείται σε μία συνεργασία με βάθος και ουσία. Πριν λοιπόν γίνεις πιο επιθετικός/η και απαιτητικός/η από όσο αντέχει η απέναντι πλευρά, αναρωτήσου μήπως ο θυμός σου μπορεί να βρει διέξοδο μέσα από την επιλογή των προτεραιοτήτων που ξεκινάς να αποσαφηνίζεις μέσα στο μυαλό σου. Ναι, είναι ώρα να αρχίσεις να μαζεύεις καρπούς, οπότε μη χύσεις την καρδάρα με το γάλα που μαζεύεις τόσο καιρό…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σύνοδος Ήλιου/Δία στους Διδύμους μπορεί να γεμίσει τη ζωή σου με ευχάριστες εκπλήξεις που είναι πιθανό να αφορούν την ερωτική σου ζωή. Πιθανότατα να έρχεσαι πολύ πιο κοντά στο/η σύντροφο και να κάνετε σχέδια κοινής ζωής ή δημιουργίας οικογένειας. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι μέσα σε ένα ερωτικό γαϊτανάκι που σε κάνει να νιώθεις πολύ καλά με τον εαυτό σου αφού αρέσεις και αυτό είναι κάτι που σε βοηθά να ξυπνάς πολύ πιο ευχάριστα κάθε πρωί. Επιπλέον μπορεί να έχεις απορροφηθεί από τα επαγγελματικά σου σχέδια, να συνομιλείς με κόσμο και να ετοιμάζεις το νέο πλαίσιο μέσα στο οποίο οικοδομείς τη νέα σου ζωή. Όμως δεν υπάρχει μόνο η φωτεινή πλευρά όταν μιλάμε για τον Δία και ειδικά όταν βρίσκεται στην περιοχή του ωροσκοπίου σου που αφορά την έκφραση της προσωπικότητας σου με τρόπο άμεσο, ειλικρινή και αδιάφορο για τις συνέπειες στο περιβάλλον σου. Έτσι αν βρίσκεσαι σε μια ερωτική σχέση που δεν σε εκφράζει, σε μια δουλειά που απλά υπακούς εντολές ή σε μια οικογένεια που ο φόρτος των υποχρεώσεων σε εξοντώνει, αυτή είναι η εβδομάδα του ξεσπάσματος. Πρώτα εσωτερικά με ένα «Εγώ δεν αντέχω άλλο» και έπειτα εξωτερικά με ένα ψυχρό πλην δολοφονικό «Αφήστε με επιτέλους να είμαι ο εαυτός μου!». Μέσα σε όσα σου περιγράφω, είναι φυσικό να οδηγηθείς και σε κάποιες υπερβολές αφού είτε αισθάνεσαι πως ανοίγονται φωτεινά μονοπάτια μπροστά σου, είτε υπάρχουν και κάποιοι άλλοι με το πρόσχημα της «αγάπης» σου τα στερούν. Οι υπερβολές αυτές θα μπορούσαν να κάνουν την καθημερινότητα σου πιο δυσλειτουργική. Μην αγνοείς λοιπόν τη ρουτίνα της ζωής σου, μην ξεχνάς υπάρχουσες εργασιακές εκκρεμότητες και φρόντισε να γυμνάζεις το σώμα σου και γενικά να προσέχεις την υγεία σου. Εσύ είσαι ότι πιο σημαντικό έχεις, το ξέχασες;
ΙΧΘΥΕΣ
Η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο είναι σίγουρα δύο σημαντικοί παράγοντες που θα σε βοηθήσουν να δεις τη ζωή μέσα από πιο αισιόδοξη ματιά. Ειδικά στον προσωπικό τομέα, είναι πιθανό να αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχουν προοπτικές ευτυχίας, μέσα από νέες γνωριμίες που αρχικά σε φοβίζουν, αλλά ταυτόχρονα κάνουν την καρδιά σου να αρχίσει και πάλι να χτυπά. Ίσως πάλι να καταφέρνεις να εκφράσεις τα παράπονα σου στην υπάρχουσα σχέση σου και να βρίσκεις διεξόδους, να βλέπεις πως μέσα από το διάλογο υπάρχουν ενδείξεις πως το αύριο θα είναι πολύ καλύτερο από το σήμερα. Ταυτόχρονα όμως καλό θα ήταν να έχεις στο νου σου πως βρίσκεσαι και σε μία εποχή που έχει πολλές διαφορετικές παραμέτρους καθώς επαγγελματική ταυτότητα και επιθυμίες, ερωτικές εξάψεις και οικογενειακές σκοτούρες συμπλέκονται και απαιτούν το όλες το 120% της προσοχής σου. Ναι, ως χαρακτηριστικός/η Ιχθύς καταλαβαίνεις πως με την στάση σου σε βάθος χρόνου συγκεντρώνεις γύρω σου ανθρώπους και καταστάσεις που δεν συνδυάζονται. Και αυτό ξεσπά σε περιόδους σαν κι αυτή που διανύουμε και αυξάνει το θόρυβο που φτάνει στα αυτιά σου. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι αυτή την εβδομάδα είναι να αδειάζεις το μυαλό σου από περιττές σκέψεις, να ανοίγεις την πόρτα του σπιτιού σου για να μπαίνει καθαρός αέρας (με τη μορφή φίλων που κουβαλούν θετική διάθεση και αισιοδοξία) και να ανανεώνεις τη ζωή σου διώχνοντας ότι δε δονείται με στη συχνότητα των παλμών της καρδιάς σου.

 

 

πηγή: stardome.gr

You may also like...

Leave a Reply