Οι προβλέψεις για τα ζώδια από 07 έως 13.01

ΚΡΙΟΣ
Με τη Νέα Σελήνη στις 11 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω και Ηλιακό σου ζενίθ μάλλον παλεύεις να επωφεληθείς όσο μπορείς από εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Δώσε βάση σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή με μεγαλύτερη πείρα στο τομέα που εργάζεσαι (και την ζωή γενικότερα…) που επιχειρούν να σου δείξουν πως να κινείσαι με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα στη καριέρα σου και να σου μεταδώσουν τις έννοιες της στοχευμένης αφοσίωσης, της πειθαρχίας, της επιμονής και της υπομονής. Και στο λέω αυτό γιατί έχει έτσι κι αλλιώς ένα θέμα με την εξουσία και γενικά όποιον/α προσπαθεί να σου δώσει συμβουλές. Και μην ξεχνάς ότι βρίσκεσαι σε μία φάση της ζωής σου που διδάσκεσαι πράγματα που κάποιοι άλλοι θα πλήρωναν πολλά για να αποκτήσουν.

Από την άλλη πλευρά δεν αποκλείεται να βιώνεις το κλείσιμο ενός κύκλου στον επαγγελματικό τομέα και αυτό που πρέπει να εξετάσεις είναι τι έμαθες, τι αποκόμισες και πόσο έτοιμος/η είσαι να ανοίξεις τα φτερά σου ώστε να δοκιμάσεις να εφαρμόσεις όλη την εμπειρία που διαθέτεις. Πρόσεξε το ρήμα που χρησιμοποιώ: να εφαρμόσεις όχι να εφορμήσεις (όπως συνήθως κάνεις)! Τέλος, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 9/1, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις πρέπει να έχουν νόημα, ουσία και να βασίζονται σε πολύ γερά θεμέλια. Είναι εύκολο να περάσεις απλά όμορφα, αλλά προκλητικό να ζητήσεις αποδείξεις πως το άτομο που είναι κάθε φορά δίπλα σου, εννοεί αυτά που λέει. Ξεκαθάρισε επομένως το τοπίο αυτές τις μέρες, ώστε να αναγνωρίσεις ποιοι/ες αξίζουν μέσα στο πλήθος που ξαφνικά γίνεται ολοένα και περισσότερο.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η δεύτερη εβδομάδα της νέας χρονιάς είναι σημαντική για εσένα, αφού με έντονη πλανητική δραστηριότητα στον Αιγόκερω, έχεις την ευκαιρία να εστιάσεις σε συζητήσεις και γνωριμίες με άτομα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν χρήσιμα σκαλοπάτια για την εξέλιξη στη καριέρα σου. Το εξωτερικό συνεχίζει να αποτελεί μία πρόκληση, αρκεί να έχεις αποσαφηνίσει τι είναι αυτό που αναζητάς: θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου και να βρεθείς κάπου μακριά από τη βάση σου ή μήπως θέλεις να έρθεις σε επαφή με άτομα του εξωτερικού, που θα μπορούσαν να στηρίξουν τις προσπάθειες σου στον εγχώριο στίβο;

Εντάξει, νομίζω ότι θα σου πάρει μερικές μέρες που θα περιστρέφεται αυτή η ερώτηση στο μυαλό σου όποτε πάμε στον τομέα σχέσεις… ΟΚ, αρένα έπρεπε να πω (αν όχι ρινγκ) αλλά ας μην κολλάμε στις λέξεις. Αν βρίσκεσαι κοντά στο τέλος μιας σχέσης (μπορεί να είναι ερωτική, μπορεί φιλική, μπορεί και κράμα των δύο) φαίνεται να ξεκαθαρίζει μεν, με όχι και τόσο εύκολο και ανώδυνο τρόπο δε, αφού απαιτείται μία δική σου (άτακτη) απομάκρυνση. Όσο για τις σχέσεις στον επαγγελματικό σου χώρο; Είναι βέβαιο πως θα έχεις ενοχλήσεις από άτομα στα οποία είσαι ευάλωτος/η και θα αντιμετωπίσεις κριτική και σκληρά βλέμματα. Όμως αυτό είναι και το δύσκολο μάθημα του Κρόνου Ταύρε μου: να διαχειρίζεσαι τον τρόπο που οι άλλοι σε αντιμετωπίζουν, γιατί κάπως έτσι θα μπορέσεις να δουλέψεις κάποια κομμάτια του εαυτού σου που μέχρι σήμερα δεν έδινες σημασία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πόσα στοιχεία άραγε χρειάζεσαι για να καταλάβεις πως μία ερωτική σχέση ή/και οικονομική σου συνεργασία δεν μπορούν να συνεχίζουν χωρίς προβλήματα αν τις αντιμετωπίζεις με τον ίδιο τρόπο που ακολουθείς σήμερα; Με έντονη πλανητική δραστηριότητα στον Αιγόκερω και 8ο ηλιακό σου οίκο, είναι σαν να είσαι αναγκασμένος/η να κοιτάζεις τη ζωή σου σαν μια ταινία που εξελίσσεται σε μια οθόνη μπροστά σου. Και η απόφαση που έχεις να πάρεις; Αν συνιστά ακόμη πρόκληση για εσένα να ζεις μ’ αυτό τον τρόπο ή αν θα αποχωρήσεις, αφού δε σου παρέχει καμία πλέον ευχαρίστηση. Και να το κάνουμε και πιο λιανά: αν δε βλέπεις μία επαγγελματική σου συνεργασία να αποτελεί αντικείμενο πρωταρχικής σημασίας για τη ζωή σου, τότε ίσως ο τερματισμός της θα σε αναγκάσει να ανοίξεις τα μάτια σου στο προφανές.

Αν δεν έχεις ακόμα καταλάβει πως δεν μπορείς να δρας παντού και πάντα ανέμελα, τότε μια ρήξη με τον/τη σύντροφο σου ή μια δύσκολη συγκυρία στο επαγγελματικό σου χώρο θα σε κάνουν να αναρωτηθείς τι ακριβώς είναι αυτό που πραγματικά επιδιώκεις. Να θυμάσαι πως το τέλος είναι κάποιες φορές πολύ βαριά διαδικασία, αφού σε βρίσκει απροετοίμαστο/η ή ανέτοιμο/η να το αντιμετωπίσεις. Τι λες, θα άντεχες να παίξεις σε ένα παιχνίδι απωλειών που μπορεί να αλλάξει τη πραγματικότητα σου από τη μία στιγμή στην άλλη; Και αν επιδείξεις ωριμότητα και σοβαρότητα, τότε το δώρο σου θα καταφτάσει μέσα σε υπέροχο περιτύλιγμα στο τέλος του μήνα…

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μία εβδομάδα κατά την οποία οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα περάσουν δια πυρός και σιδήρου μόλις έφτασε. Με όλα τα φωτά στραμμένα στον Αιγόκερω και 7ο Ηλιακό σου οίκο (Ερμής, Αφροδίτη και Νέα Σελήνη της 11ης Ιανουαρίου) καλείσαι να ρίξεις όλο το βάρος της προσοχή σου και όλη σου την πνευματική ενέργεια στις στενές/άμεσες/απαραίτητες σχέσεις της ζωής σου. Ποιες έχουν μείνει κολλημένες στο χθες και ποιες θα ήθελές να σε ακολουθούν στη ζωή σου και αύριο; Στήριξε τις αποφάσεις σου όχι στο ένστικτο σου αυτή τη φορά αλλά καθαρά στις πράξεις που ο καθένας/η καθεμιά έχει κάνει για/προς/με επίκεντρο εσένα. Deal? Ένα άλλο στοιχείο των ημερών αυτών είναι η αδυναμία σου να ρισκάρεις.

Σίγουρα, θα ήθελες να ξυπνήσεις μία ημέρα και να γνώριζες αν θα μείνεις σίγουρα στη δουλειά που βρίσκεσαι, αν θα σου απαντήσουν θετικά από τη συνέντευξη που πέρασες, αν θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις τα σχέδια σου σχετικά με τη στροφή της καριέρας σου, αν θα ανταποκριθεί θετικά το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά ή αν θα μπορέσεις να ξεπεράσεις το βάλτωμα στο οποίο έχει βρεθεί η σχέση σου. (Και τώρα που τα γράφω συνειδητοποιώ πόσα βαραίνουν το μυαλό σου τελευταία!). Αυτό που πρέπει να θυμηθείς για να δώσεις σοβαρές απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα, είναι πως δεν υπάρχει περίπτωση να δώσεις το 100% των δυνατοτήτων σου και να μην πετύχεις το αποτέλεσμα που θες. Άρα; Άρα μη σπαταλιέσαι άδικα σε ανθρώπους και στοιχεία που απλά καταναλώνουν τον πολύτιμο χρόνο σου και όλα θα βρουν το δρόμο τους.

 

ΛΕΩΝ
Αυτή την εβδομάδα καλείσαι να δώσεις απάντηση σε ερωτήματα που σχετίζονται με την έννοια «Δύναμη». Εξηγούμαι: με τόσο έντονη πλανητική δραστηριότητα στον Αιγόκερω, θα υπάρξουν στιγμές μέσα στην εβδομάδα που θα νιώσεις να λυγίζεις κάτω από το βάρος της κούρασης, της καθημερινότητας, των ασφυκτικών απαιτήσεων του αφεντικού σου ή της καταπίεσης του κατεστημένου, που κερδίζει συχνά στη μάχη με το νέο στα πρώτα στάδια οποιασδήποτε κοινωνικής αλλαγής. Θα μου επιτρέψεις όμως να σου δώσω και την άλλη οπτική του νομίσματος. Αν αντιληφθείς πως βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που δεν υπάρχει περίπτωση να ταιριάξεις, πως έχεις απέναντι σου άτομα που δρουν διπρόσωπα, πως όσο και να παλεύεις να συνηθίσεις μία συγκεκριμένη ρουτίνα το πρωινό ξύπνημα είναι ένας εφιάλτης, θα καταλάβεις πως σε τίποτα δε θα σε βοηθήσει οποιαδήποτε νέα αλλαγή ή τροποποίηση επιχειρήσεις.

Αντίθετα μόνη λύση σ’ αυτές τις περιπτώσεις φαντάζει (και μάλλον είναι) η απομάκρυνση από αυτό. Και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα. Τι γίνεται όταν αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να απομακρυνθείς άμεσα από νοσηρές καταστάσεις και σχέσεις, ενώ έχεις περιχαρακώσει τη ζωή σου γύρω από αυτή την καθημερινότητα; Φυσικά και σου φαίνεται τιτάνια η προσπάθεια που έχεις να καταβάλεις. Και αν σου πω πως η ασφάλεια είναι μία ονειροπαγίδα που έστησαν με μαεστρία κάποια άτομα με στόχο να μη σε αφήσουν να εκφράσεις τη μοναδικότητα και τη διαφορετικότητα σου, θα σε πείσω να τολμήσεις να (αντι)δράσεις;

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτό που έχει μεγάλη σημασία αυτή την εβδομάδα είναι να διασαφηνίσεις (όσο καλύτερα γίνεται εν πάση περιπτώσει…) αν ζεις μέσα από τις σχέσεις σου ή μέσα στις σχέσεις σου. Η εξήγηση αυτού του λογοπαίγνιου έχει να κάνει με το κατά πόσο έχεις αντιληφθεί αν ζεις σε σχέσεις που επέλεξες γιατί παλεύεις να κάψεις/ξεπεράσεις/εκδικηθείς το παρελθόν ή αν έχεις σχέσεις που σε βοηθούν να ξεπεράσεις ένα δύσκολο και αβέβαιο παρόν. Με τη δουλειά σου να φαντάζει αρκετά ελπιδοφόρα μεν, αλλά ίσως κολλημένη τον τελευταίο καιρό σε σκέψεις και σχέδια που δε βγαίνουν και σε μία στασιμότητα για αποτελέσματα που δεν έρχονται ακόμη, θα ήθελες να λαμβάνεις μερίδιο ευτυχίας από την προσωπική σου ζωή, σωστά;Έλα όμως που αυτή την εποχή αντιλαμβάνεσαι επίσης ότι οποιαδήποτε σχέση χρειάζεται χρόνο για να βρει τις ισορροπίες της και η εξέλιξη ενός γάμου/μιας ερωτικής σχέσης με απόκτηση ενός παιδιού ή με την επίλυση των καθημερινών τριβών με το/τη σύντροφο σου δεν είναι τόσο εύκολη όσο στις ταινίες που παρακολουθείς ή τα βιβλία που διαβάζεις.

Με απλά λόγια αυτή την περίοδο δοκιμάζεσαι στο κατά πόσο μπορείς να διαχειριστείς τον εαυτό σου μέσα στις σχέσεις με σκοπό να τις καταστήσεις υγιείς και να μην οδηγηθούν σε πάθη και λάθη (που έχουν μια κακή συνήθεια να γίνονται και αρρωστημένα μερικές φορές). Για να το πετύχεις αυτό θα σου πρότεινα να μπεις και στα παπούτσια του/της Άλλου/ης και να εξετάσεις τον εαυτό σου μέσα από την οπτική του/ης. Α, και να το κάνεις αυτό εστιάζοντας σε εσένα και όχι στο κατά πόσο σου ταιριάζει η οπτική του/της αυτή. Το τελευταίο σε δυσκολεύει λίγο, ε;

 

ΖΥΓΟΣ
Μετά τον Ερμή, είναι η σειρά της Αφροδίτης να περάσει στον Αιγόκερω και μαζί με τη Νέα Σελήνη της 11ης Ιανουαρίου στο ίδιο ζώδιο θα σε βάλουν στη διαδικασία να εστιάζεις σε κάθε σημαντικό άτομο της ζωής σου σαν να υπάρχει αυτό και μόνο. ΟΚ, εύκολο; Το έχεις; Επιπλέον πρέπει να αναρωτηθείς αν θα μπορούσες να στηριχτείς σε αυτό αν ήταν το μοναδικό στη ζωή σου. Δυσκολεύει λίγο τώρα το προτζεκτάκι, ε; Το ερώτημα μπορεί να είναι αλληγορικό και όχι απαραίτητα πραγματικό, αφού αυτό που υπονοεί είναι να ρίξεις όλο το βάρος της προσοχής σου σε μία δυσλειτουργική σχέση (ερωτική αλλά ίσως και επαγγελματική) που καλό θα ήταν να μετατρέψεις σε λειτουργική (αν θεωρείς φυσικά πως είναι ένα κεφάλαιο της ζωής σου που θέλεις να παραμείνει ανοιχτό).

Γι’ αυτό το λόγο ίσως πρέπει να κλειστείς στο σπίτι σου, μαζί ή μακριά από το συγκεκριμένο άτομο, για να δοκιμάσεις είτε τα όρια μίας συνύπαρξης ή της απουσίας του/της. Ίσως πάλι σου βγει πιο φυσικά να εστιάσεις με όλη σου τη δύναμη στον επαγγελματικό τομέα και να αφήσεις φλερτ και ρίσκα στην άκρη, αν θέλεις να αποδείξεις πως έχεις θέσει ψηλά τον πήχη στο βαθμό της υπευθυνότητας που δείχνεις ως προς τις προτεραιότητες σου. Να θυμάσαι πως δεν έχει νόημα να παλεύεις να επιδιορθώσεις κάτι που αργά ή γρήγορα θα αποτελέσει παρελθόν, αφού έχεις αρκετή ενέργεια να προσφέρεις εκεί που υπάρχει παρόν και μέλλον.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πως μπορεί να περιγράψει κανείς το σκληρό τετράγωνο του Άρη από τον Υδροχόο με τον Κρόνο από το ζώδιο σου; Είναι σαν να κινείσαι σε μια λεωφόρο με διαδοχικά όρια ταχύτητας που τον έλεγχο του οχήματος της ζωής σου (και συνεπώς τις αποφάσεις) έχουν αναλάβει καταστάσεις και πρόσωπα έξω από εσένα. Και αν σε αυτό το σημείο δεν έχεις κλείσει την πρόβλεψη τότε πραγματικά σου βγάζω το καπέλο! Συνεχίζουμε! Μπορεί να κλειστείς στο σπίτι σου και να μην θες να δεις το/τη σύντροφο σου ή ένα/μια φίλο και να λειτουργήσει η απόσταση που παίρνεις σαν μια μίνι εκδίκηση για μια συμπεριφορά που σε έχει πληγώσει. Επίσης μπορεί να προκαλέσεις καυγάδες με γονείς ή με άτομα στη δουλειά για να εκτονώσεις την ένταση σου (για μια γνωριμία ή σχέση που έληξε άδοξα ίσως…).

Μην αποκλείεις επίσης βρεθείς αντιμέτωπος/η με έντονη κούραση στον εργασιακό σου χώρο, αφού οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί και για κάποιο σατανικό λόγο δεν μπορείς να αποφύγεις με την ίδια ευκολία όπως στο παρελθόν τις κακοτοπιές. Δεύτερο διάλειμμα εδώ. Αν είσαι ακόμη μαζί μας συνεχίζω… Καλώς λοιπόν. Με την παρουσία Ερμή και Αφροδίτης, αλλά και τη Νέα Σελήνη της 11ης Ιανουαρίου, στον Αιγόκερω, μήπως έφτασε επίσης η ώρα να αρχίσεις να σκέφτεσαι διαφορετικά, γιατί μάλλον τρέχεις με χίλια προς ένα πανύψηλο τσιμεντένιο τοίχο; Ο σκοτεινός τρόπος της σκέψης σου (που ενίοτε γίνεται και αυτοκαταστροφικός) δεν μπορεί να πάψει να ζει μέσα σου, αλλά είναι μάλλον ώρα να κάνεις ειρήνη με αυτό το κομμάτι του εαυτό σου αρνείται πολλές φορές να δει την πραγματικότητα όπως είναι και προσπαθεί με αγωνία να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες με τον γνώριμο και πλέον δυσλειτουργικό αυτό τρόπο. Και δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ ακόμη αυτό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η είσοδος και της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, μετά την παρουσία του Ερμή στο ίδιο ζώδιο, σηματοδοτεί για σένα την εποχή που θα μπορέσεις να ξεφύγεις από τις θεωρητικές επαγγελματικές συζητήσεις και να περάσεις σε κουβέντες και σχέδια με ουσία, χρονοδιάγραμμα και λεπτομέρειες. Τα χρήματα αρχίζουν να αποκτούν μία πρωταρχική σημασία στη ζωή σου και είναι η ώρα να λάβεις κάποιες αποφάσεις σχετικά με τη δουλειά σου και τα έξοδα σου. Οι συναλλαγές σου θα πρέπει να γίνουν πιο συγκεκριμένες και ίσως καλό θα ήταν να κρατάς πλέον και σημειώσεις με την ισορροπία εσόδων/εξόδων σου (κυρίως για να μην αναρωτιέσαι στο τέλος του μήνα μπροστά από την οθόνη ενός ATM που δείχνει μηδενικό υπόλοιπο, που στο καλό πήγαν τα χρήματα σου).

Στον επαγγελματικό τομέα, μία αλλαγή απρόσμενη αλλαγή στην αμοιβή σου μπορεί να σημάνει και την ώρα που θα αναζητήσεις καλύτερο περιβάλλον ή όρους εργασίας ή που θα πρέπει να αποδεχτείς τη δύσκολη κοινωνική περίσταση και να συμβιβαστείς σε κάτι που παλιότερα δύσκολα θα δεχόσουν. Συνολικά βρίσκεσαι σε φάση αναμονής, οπότε καλά θα κάνεις να είσαι όσο πιο σαφής γίνεται στις συζητήσεις σου, γιατί σε λίγο καιρό θα ξεκινήσεις να τρέχεις (κι όταν λέμε να τρέχεις εννοούμε σαν να σε κυνηγά μια αγέλη με λιοντάρια) όποτε καλό θα ήταν, όταν φτάσει αυτή η στιγμή, να μην χρειάζεται επιπλέον να παλεύεις να διορθώσεις κακώς κείμενα που μπορείς σήμερα κιόλας να διορθώσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μετά τον Ερμή, που βρίσκεται εδώ και κάποιες ημέρες στο ζώδιο σου, η είσοδος της Αφροδίτης σε αυτό πιστοποιεί το προφανές (σε όλους μας εκτός από εσένα): δεν είναι ώρα να κρύβεσαι πλέον. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σου θα σε αναγκάσει να ανοίξεις την καρδιά σου, να φωνάξεις όσα νιώθεις και αισθάνεσαι γιατί διαφορετικά θα σε κατακλύσουν σκέψεις και συναισθήματα που μπορούν να σε βυθίσουν στα μπουντρούμια της ψυχής σου (κι όλοι ξέρουμε πως αν μπεις εκεί μέσα, θα ξαναβγείς στα επόμενα γενέθλια σου…). Αν κάτι σε ενοχλεί στις σχέσεις με τους οικείους σου, αν κάποιος/α σε στενοχωρεί με τη συμπεριφορά του/της ή τις αποστάσεις που διατηρεί (ναι, μιλάμε για ένα ερωτικό ενδιαφέρον που δείχνει μαγκωμένο ή τον/την σύντροφο σου), αν φοβάσαι να διατηρήσεις ισορροπίες σε επαγγελματικές καταστάσεις που μοιάζουν επίφοβες ή άχαρες, τότε αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να γίνεις κάτι περισσότερο από σαφής στα λόγια και τις πράξεις – πρέπει να γίνεις απόλυτος/η.

Μήπως έφτασε η ώρα να παραδώσεις στην πυρά το τόσο σφιχτό στυλ σου στην επικοινωνία με τους γύρω σου και να σταματήσεις να δείχνεις τόσο συγκεντρωτικός/η, τόσο ατάραχος/η, τόσο δυνατός/η; Και πως θα σου φαινόταν να αναγεννηθείς μέσα από το αβίαστο κλάμα ή γέλιο σου; Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου στις 11 του μήνα είναι η ευκαιρία σου να μηδενίσεις το κοντέρ και να κάνεις αυτό το βήμα που δείχνει πως δε φοβάσαι να διαταράξεις τις ισορροπίες στο περιβάλλον σου. Δείξε αποφασιστικότητα, άκουσε την καρδιά σου και ανέδειξε την ανθρώπινη πλευρά σου και μπορείς να κάνεις αίσθηση αυτή την εβδομάδα…

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον Άρη και το Δία να συνεχίζουν να δρουν ευεργετικά στη ζωή σου πολλά είναι τα σενάρια που μπορεί να τρέχουν στη ζωή σου: να χαίρεσαι το νέο σου έρωτα ή την ανανέωση της φλόγας σε μια μακροχρόνια σχέση, να έχεις εστιάσει στις νέες επαγγελματικές προοπτικές που διεκδικείς πλέον αντί να τις περιμένεις, να έχεις ανακαλύψει νέα ενδιαφέροντα που έχουν ανοίξει τον κοινωνικό σου κύκλο και γενικότερα να διακρίνεις πλέον αχτίδες φωτός σε περιοχές της ζωής σου που έμεναν για πολύ καιρό πνιγμένες στα μαύρα σκοτάδια. Με την έντονη όμως ενεργοποίηση του ζωδίου του Αιγόκερου αυτή την εβδομάδα (είσοδος της Αφροδίτης στις 9 Ιανουαρίου, Νέα Σελήνη στις 11 Ιανουαρίου), έχει μεγάλη σημασία να δεις τι κρύβεται και πίσω από τις σκιές που αποφεύγεις ακόμη και τώρα.

Γιατί ενδέχεται να υπάρχουν ακόμη διάφοροι καλοθελητές στο παρασκήνιο, που σχεδιάζουν να βάλουν εμπόδια στις βλέψεις σου, υπάρχουν άτομα που θα εκμεταλλευτούν την όποια αδράνεια σου στο χώρο εργασίας για να αναδείξουν την προσωπικότητα τους, υπάρχουν καταστάσεις που υπερβαίνουν τις δυνάμεις σου (προβλήματα οικείων σου τόσο ρεαλιστικά που μπορούν να καταπνίξουν την ζωντάνια σου) και γι’ αυτό το λόγο αρνείσαι να τις δεις στα μάτια. Για δώσε βάση σε ότι συμβαίνει στο σκοτάδι, γιατί μπορεί να ανακαλύψεις χρυσάφι χωρίς να το περιμένεις.
ΙΧΘΥΕΣ
Και η νέα χρονιά που έχει ξεκινήσει δείχνει τα δόντια και τις προθέσεις της. Ή πιο σωστά, εσύ δείχνεις από αυτή την εβδομάδα τα δόντια και τις προθέσεις σου. Πρώτος σταθμός: γερή εκκαθάριση στον τομέα που αφορά το φιλικό σου κύκλο, τις κοινωνικές σου δραστηριότητες και τα άτομα που συναναστρέφεσαι σε επίπεδο επαγγελματικών γνωριμιών. Σκοπός: να αποφασίσεις ποιους θα περιλαμβάνει το νέο σκηνικό της ζωής σου και κατά συνέπεια ποιοι θα κατέβουν από τον συρμό της ζωής σου ήδη από το πρώτο σταθμό του 2013. Και ακόμη κι αν δεν είσαι σ’ αυτό το mood, θα μπεις λίαν σύντομες καθώς οι αφορμές δεν θα αργήσουν να σου χτυπήσουν την πόρτα με τη μορφή παρεξηγήσεων με άτομα του φιλικού περιβάλλοντος που θα σε προβληματίσουν, αλλά ταυτόχρονα θα σε βοηθήσουν να εξετάσεις μήπως διατηρείς ανθρώπους στη ζωή σου βασιζόμενος/η στη συνήθεια και όχι στο αμοιβαίο ενδιαφέρον.

Στον ερωτικό τομέα, σημασία έχει να προσαρμόσεις τη συμπεριφορά σου με αυτή του/της συντρόφου σου στα βασικά ζητήματα της κοινής σας ζωής – και το ίδιο φυσικά περιμένεις και από εκείνον/η. Διαφορετικά έχεις μάλλον δίπλα σου ένα άτομο που συνήθισες να βλέπεις μπροστά σου αλλά την ίδια στιγμή αρνείσαι να απομακρύνεις . Στον επαγγελματικό τομέα, έχει μάλλον φτάσει η ώρα να εμπιστευτείς τις δυνάμεις σου και να βγεις μπροστά να δώσεις όραμα σε μία ομαδική προσπάθεια. Αν είσαι αυτός/η που συμμετέχει στην ομάδα, τότε αναγνώρισε το ηγετικό στέλεχος και προσπάθησε να κερδίσεις από αυτή την προσωπικότητα που μπορεί να μαγνητίζει με τρόπο μυστήριο.

 

 

πηγή: Stardome.gr

You may also like...

Leave a Reply