Οι νικητές των Brit awards 2012

Με διαφορά λίγων ημερών η Αντέλ (Adele) έγινε και πάλι η πρωταγωνίστρια μουσικών βραβείων, αυτή τη φορά των Brit awards 2012 στο Λονδίνο.

Μετά τον εξάστερο θρίαμβο των Grammy, η Αντέλ εμφανίστηκε και πάλι live ερμηνεύοντας το “Rolling in the deep”, παρέλαβε με μεγάλη συγκίνηση, δύο Brit (British Female artist, British album) και προκλήθηκε μεγάλος εκνευρισμός εντός κι εκτός twitter, facebook και σταδίου όταν έκοψαν τον ευχαριστήριο λόγο της πριν το τέλος για να δείξουν την εμφάνιση των Βlur. Εκείνη αντέδρασε δείχνοντας το ‘γνωστό’ δάχτυλο στην τηλεόραση ως απάντηση αλλά στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη από τους φαν της.

Οι Βlur  αφού δέχτηκαν το τιμητικό βραβείο για την προσφορά τους στη μουσική (Outstanding Contribution to Music Award), έκαναν τη μεγαλύτερη live εμφάνιση στην ιστορία της διοργάνωσης μένοντας στη σκηνή για 11 λεπτά. Η συμμορία του Ντέιμον άλμπαρν (Demon Albarn) έφεραν εκεί πάνω όλη τη 90’s νοσταλγία της ροκ και θύμισαν τις εποχές που τους ακούγαμε τέρμα.

Τα πιο χαρακτηριστικά χείλια της Αγγλίας αυτή τη στιγμή, εκείνα της Lana Del Rey ανέβηκαν για να βραβευτούν για πρώτη φορά με Βrit και συγκεκριμένα με το International Breakthrough act αward ενώ οι Coldplay έζησαν τη μέρα της Μαρμότας κερδίζοντας για τρίτη φορά αυτό για την καλύτερο αγγλικό συγκρότημα.

Η φίλη τους Rihanna τραγούδησε live το “We Fοund love” μ’ έναν στρατό από 50 χορευτές εντυπωσιάζοντας τους πάντες, κέρδισε το βραβείο International Female artist κι ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την τόσο μεγάλη στήριξη τους την ώρα που οι Foo Fighters απουσίαζαν όταν ακούστηκε τ’ όνομα τους στο φάκελο με τον νικητή καλύτερης διεθνούς μπάντας. Η Lady Gaga γι’άλλη μια φορά δεν ήταν πουθενά και στις μεγάλες αδικίες της βραδιάς είναι σίγουρα τ όνομα της Jessie J στους χαμένους.

Οι νικητές αν βραβείο είναι:
British Female Solo Artist
Adele

British Breakthrough Act
Ed Sheeran

British Group
Coldplay

British Single
One Direction – “What Makes You Beautiful”

Mastercard British Album of the Year
Adele – “21”

International Male Solo Artist
Bruno Mars

International Female Solo Artist
Rihanna

International Group
Foo Fighters

International Breakthrough Act
Lana Del Rey

Outstanding Contribution to Music Award
Blur

Critics’ Choice
Emeli Sande

 
Απολαύστε την Adele να ερμηνεύει το Rolling In The Deep στα Brit Awards 2012
 

 
Απολαύστε την Rihanna να ερμηνεύει το We Found Love στα Brit Awards 2012
 

 

πηγή: e-go.gr

You may also like...

Leave a Reply