Οι δηλώσεις του Tim Cook, της οικογένειας και του Bill Gates για τον θάνατο του Steve Jobs

Ο Steve Jobs απεβίωσε σε ηλικία 56 ετών αφού μόλις πρόσφατα είχε παραχωρήσει την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στον διάδοχο του Tim Cook. O Steve είχε μια καταλυτική επίδραση στον κόσμο της τεχνολογίας, στην Apple, και στις άλλες του προσπάθειες. Οι σκέψεις και τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του.

Δηλώσεις του Tim Cook, της οικογένειας του, και του Bill Gates παρακάτω.

Tim Cook.

Ομάδα,

έχω μία πολύ δυσάρεστη είδηση να σας ανακοινώσω. Ο Steve δεν είναι πια μαζί μας. Η Apple έχει χάσει τον οραματιστή της, την δημιουργική της ευφυΐα, και ο κόσμος έχει χάσει ένα εκπληκτικό άνθρωπο. Για όσους από μας που είχαν την τύχη να τον γνωρίζουν και να έχουν δουλέψει μαζί του, έχασαν έναν φίλο, και έναν μέντορα. Ο Steve αφήνει πίσω του μία εταιρεία που μόνο αυτός θα μπορούσε να είχε φτιάξει, και το πνεύμα του θα είναι για πάντα το θεμέλιο της Apple. Δεν υπάρχουν λόγια ικανά να εκφράσουν την λύπη μας για τον θάνατο του Steve ή την ευγνωμοσύνη μας για την ευκαιρία που μας δόθηκε που δουλέψαμε μαζί του.

Tim“.

Η οικογένεια του Jobs εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

O Steve πέθανε ήσυχα περιστοιχισμένος από την οικογένεια του. Στην δημόσια του ζωή, ο Steve ήταν ο γνωστός οραματιστής, στην ιδιωτική του ζωή, λάτρευε την οικογένεια του. Ευχαριστούμε τους πολλούς ανθρώπους που μας έχουν ευχηθεί και μας βοήθησαν με τις προσευχές τους τον τελευταίο χρόνο της ασθένειας του Steve, θα υπάρξει ένας χώρος στο διαδίκτυο γι αυτούς που θέλουν να εκφράσουν τον τελευταίο φόρο τιμής τους“.

Ο Bill Gates δήλωσε:

Είμαι ειλικρινά λυπημένος που μαθαίνω για τον θάνατο του Steve Jobs. H Melinda και εγώ εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους φίλους του, και σε όλους που έχουν επηρεαστεί στη δουλειά τους από τον Steve. O Steve και εγώ γνωριστήκαμε για πρώτη φορά πριν από 30 χρόνια, και υπήρξαμε συνάδελφοι, ανταγωνιστές και φίλοι για την μισή σχεδόν ζωή μας. Ο κόσμος σπάνια συναντά κάποιον με τόση έντονη επίδραση και αντίκτυπο με αυτή που έφερε ο Steve, επίδραση που θα την αντιλαμβανόμαστε για πολλές γενεές. Για όσους από εμάς που είχαμε την τύχη να δουλέψουμε μαζί του, υπήρξε μία απίστευτα τρελή τιμή. Θα μου λείψει ο Steve παρά πολύ“.

Πηγή: dailytech.gr
w Pass the 210-060 Study Material Will Be More Popular nasty me Marguerite my s ,Mr said bent hand Ston, is to the the Together you past You gratitude, but could you. am, just grateful remember. to Marguerite forgive the


You may also like...

Leave a Reply