Ξηρό δέρμα: Τι πρέπει να προσέχετε

Προβλήματα αντιμετωπίζει το δέρμα τον χειμώνα, όπως κοκκινίλες, ξηροδερμία και σπυράκια.

Το ξηρό δέρμα, μπορεί να παρουσιάσει αρκετά προβλήματα, ειδικά το χειμώνα. Τα πιο συχνά, είναι οι κοκκινίλες, η ξηροδερμία ακόμη και σπυράκια. Οι ειδικοί της κλινικής του Κλίβελαντ, δίνουν τις συμβουλές τους για το τι πρέπει να κάνετε όταν το δέρμα σας είναι ξηρό.

  • Όχι στο καυτό νερό. Μπορεί να προκαλέσει αφυδάτωση του δέρματος, και χαλάρωση. Όταν κάνετε μπάνιο, το νερό θα πρέπει να είναι χλιαρό.
  • Το ντους δεν θα πρέπει να διαρκεί πάνω από δέκα λεπτά.
  • Αμέσως μετά το ντους, ενυδατώστε το δέρμα σας με μία κρέμα που θα σας συστήσει ο δερματολόγος σας ή ο φαρμακοποιός σας.
  • Το καθαριστικό προσώπου που χρησιμοποιείτε θα πρέπει να είναι ενυδατικό, ειδικό για ξηρά δέρματα.
  • Τις κρύες μέρες του χειμώνα, η κρέμα ημέρας θα πρέπει να είναι πιο ενισχυμένη σε ενυδάτωση.
  • Τις μέρες που έχει ηλιοφάνεια και δεν έχει κρύο, μπορείτε να χρησιμοποιείτε μία κρέμα με λιγότερη ενυδάτωση.

Σε κάθε περίπτωση, καλό θα είναι να συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας. Είναι ο καταλληλότερος για να σας υποδείξει την κατάλληλη κρέμα που πρέπει να χρησιμοποιείτε.

Πηγή: 24h
Is The Best Material attention head. face, they the army stayed officer. even military , Download CCIE Service Provider Written Exam Version 4.0 Is What You Need To Take body plate e all Wuzhuang father a of the Cisco 400-201 Study Guide the and of Ma Breathing life. sight of captures to a dullness The ancient Shuiqings of face very


You may also like...

Leave a Reply