Ξεκινάει το Meet In 5′

Ασχολείστε με το χώρο του διαδικτύου ή των mobile εφαρμογών; Θέλετε να έρθετε κοντά με ανθρώπους που έχουν το ίδιο όραμα με εσάς ώστε να ανταλλάξετε ιδέες και γνώμες ή και να συνεργαστείτε μαζί τους; Έχετε τη λύση!

Ξεκινάει το Meet In 5′ ένας γρήγορος και ευχάριστος τρόπος να κάνεις τις κατάλληλες γνωριμίες με άτομα που ασχολούνται με το χώρο του διαδικτύου ή των mobile εφαρμογών.

Ο στόχος του είναι να φερεί κοντά ανθρώπους με όραμα, όρεξη για δουλειά και να δημιουργήσει τις επόμενες ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο διαδικτυακό & mobile επιχειρείν.

Πώς λειτουργεί;

Συμπληρώνετε τη Φόρμα Συμμετοχής που θα βρείτε στο σχετικό Blog, κι αφού ληφθεί, η ομάδα του Blog θα σας αποστείλει επιβεβαίωση με τον αριθμό συμμετοχής σας.

Το μέρος της συνάντησης θα είναι κάποιο καφέ/χώρος στο κέντρο των Αθηνών.

Συνολικά στο πρώτο Μeet In 5′ θα λάβουν μέρος 14 άτομα. Κάθε άτομο θα συνομιλήσει με καθέναν από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες σε μικρά meeting διάρκειας 5 λεπτών. Στη διάρκεια καθενός meeting θα μπορούν να ανταλλάξουν πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητά τους, καθώς και για το τι είδους συνεργασία ψάχνουν. Με το πέρας όλων των 5λεπτων συναντήσεων, η κυρίως διαδικασία του Meet In 5′ θα έχει ολοκληρωθεί, αλλά οι συμμετέχοντες θα μπορούν να συνεχίσουν τη συζήτηση στο χώρο του καφέ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συνάντηση, την ώρα και τη μέρα που θα πραγματοποιηθεί το event, θα αναρτηθούν όταν συμπληρωθούν τα δεκατέσσερα άτομα που θα λάβουν μέρος στο πρώτο Meet In 5′ και θα αποσταλλούν στον κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά μέσω email.

Όροι συμμετοχής

1) Η συμμετοχή σας είναι εντελώς δωρεάν.

2) Η ηλικία σας πρέπει να είναι από δεκαεπτά κι άνω.

3) Συνολικά στο πρώτο Meet In 5′ θα συμμετέχουν 14 άτομα.

4) Η συνάντηση με το καθένα από τα υπόλοιπα δεκατρία άτομα που θα λαμβάνουν μέρος στο Meet In 5′, θα διαρκεί αυστηρά πέντε λεπτά. Αν θέλετε να συνομιλήσετε με κάποιον ή κάποια για περισσότερη ώρα, θα χρειαστεί να περιμένετε το πέρας της διαδικασίας του Meet In 5′.

5) Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας στα άτομα που θα δηλώσουν συμμετοχή. Για λόγους πιο ποιοτικής διοργάνωσης, διατηρείται το δικαίωμα, είτε να απορρίψουν κάποιον/α που δηλώνει συμμετοχή, είτε να τον/την παραπέμψουν σε επόμενη συνάντηση.

6) Οι Όροι Συμμετοχής, μπορούν ανά πάσα στιγμή να αλλάζουν, με γνώμονα την καλύτερη διοργάνωση του event. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας από τους συμμετέχοντες, πριν τη συμμετοχή του θα έχει ενημερωθεί πλήρως για όλους τους Όρους Συμμετοχής.

Η διοργάνωση γίνεται με την υποστήριξη του CoinMad.com.

Όποιος θέλει να συμμετέχει στη διοργάνωση ή να δώσει ιδέες για την καλύτερη οργάνωση του Meet In 5′, μπορεί να επικοινωνήσει στο meetinfive@gmail.com

You may also like...

Leave a Reply