Νυφικό μακιγιάζ και tips

Έχετε επιλέξει το νυφικό σας και το χτένισμα και είστε στη φάση που θέλετε να κανονίσετε το νυφικό σας μακιγιάζ?

Η Δέσποινα Χατζηδημητράκη, make-up artist, μας  δίνει κάποια έξυπνα tips ώστε να έχουμε το πιο φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα, καλύπτοντας και τις πιο μικρές ατέλειες του δέρματός μας. 

Μη ξεχνάμε ότι το νυφικό μακιγιάζ είναι από τα βασικότερα θέματα που πρέπει να κοιτάξουμε αφού οι φωτογραφίες και το βίντεο είναι και αυτά που  θα διαρκέσουν για να μας θυμίζουν την ευτυχή μας ημέρα.

Το πιο σημαντικό είναι να απευθυνθείτε σε επαγγελματία μακιγιέρ που να γνωρίζει το είδος μακιγιάζ που χρειάζεται για να είστε όμορφη στις φωτογραφίες και το βίντεο και που μπορεί να εξασφαλίσει, ανάλογα με τον τύπο του δέρματος σας, την απαραίτητη διάρκεια.

Σκοπός είναι οι καλεσμένοι να πουν «τι ωραία νύφη » και όχι «τι ωραίο μακιγιάζ». Επίσης είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει αρμονικό δέσιμο ανάμεσα στο χτένισμα,το μακιγιάζ και το νυφικό.

Ξεκινώντας μια πρόβα για το μακιγιάζ της νύφης θα εντοπιστούν όλα τα τυχόν προβλήματα και θα προταθούν οι αντίστοιχες λύσεις. Για το λόγο αυτό καλό είναι το ραντεβού να γίνει 2 μήνες πριν από το γάμο.

Αν ο γάμος είναι καλοκαιρινός, καλό θα ήταν να κάνετε την πρόβα 1 μήνα πριν, ώστε αν έχετε μαυρίσει, να έχουμε την πραγματική απόχρωση του δέρματος. Σε μια πρόβα μακιγιάζ το ιδανικό είναι να περιλαμβάνονται δύο προτάσεις: η πρόταση της νύφης στο μισό πρόσωπο και η πρόταση της μακιγιέζ στο άλλο μισό.

Αποφύγετε το δοκιμαστικό το μεσημέρι όταν ο γάμος είναι το βράδυ καθώς το φως είναι τελείως διαφορετικό.

Καλό είναι επίσης την ώρα του δοκιμαστικού να φοράτε ένα στράπλες φόρεμα ή ένα λευκό πουκάμισο για να φανεί το κοντράστ με το χρώμα του προσώπου.

Η διάρκεια λοιπόν είναι επίσης πολύ σημαντική και καθαρά στο χέρι του επαγγελματία μακιγιέρ, αφού το νυφικό μακιγιάζ πρέπει να αντέξει στο δάκρυ, στο γέλιο, στην κούραση, στις καιρικές συνθήκες, στο πέρασμα της ώρας και στα φλας.

Αποφύγετε τις υπερβολές! π.χ. οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι ωραίες για show αλλά όχι για την ημέρα του γάμου σας  γιατί βαραίνουν το μάτι. Ίσως μόνο μερικές τούφες στην άκρη, ακολουθώντας πάντα την συμβουλή ενός επαγγελματία μακιγιέρ. Αποφύγετε επίσης την αποτρίχωση στο πρόσωπο εκείνη την ημέρα καθώς και τον καθαρισμό προσώπου.

Δέσποινα Χατζηδημητράκη

Επαγγελματίας Μακιγιέρ

Τηλ επικοινωνίας: 6977272283

 

-Ρούλα Μος-

You may also like...

Leave a Reply