Νησί – Το τέλος

Σήμερα γράφεται το τέλος μιας σειράς που έγραψε ιστορία… μιας παραγωγής που επένδυσε πάρα πολλά χρήματα αλλά και που ενθουσίασε το κοινό!

Σίγουρα ήταν μια παραγωγή που μας εντυπωσίασε όλους γιατί κατάφερε να μας μεταφέρει το κλίμα και την ατμόσφαιρα της εποχής.

Πέρα όμως από την ερμηνεία των ρόλων και την υπέροχη σκηνοθεσία, αξίζει να σημειώσουμε ότι το Μεγάλο Κανάλι έκανε μια πολύ μεγάλη επένδυση (ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια ευρώ) σε πάρα πολύ δύσκολους καιρούς και ίσως το φινάλε της τηλεοπτικής σειράς θα αποτελέσει και το φινάλε των σημαντικών και ακριβών παραγωγών της ιδιωτικής τηλεόρασης για πολλά χρόνια….

Στις 10 παρά δέκα το βράδυ λοιπόν… θα δούμε:

 

«Παρελθόν και παρόν συναντιούνται για να γράψουν το φινάλε στις ιστορίες των ηρώων μας… Η κόρη της ‘Αννας, η Σοφία μεγαλώνοντας αντιμετωπίζει το βάρος της οικογενειακής της τραγωδίας και αποφασίζει να φύγει και να χτίσει τη ζωή της μακριά από την Κρήτη. Η αφήγηση της ηλικιωμένης Φωτεινής θα τελειώσει και η Αλέξις, η κόρη της Σοφίας, με πλήρη πλέον γνώση της ταυτότητάς της, θα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις της και να συνεχίσει τη ζωή της. Στη σκιά της Σπιναλόγκας, θα ειπωθούν οι αλήθειες, θα επιτευχθεί η κάθαρση και η παλιά με τη νέα γενιά, μαζί πλέον, θα ατενίσουν με καθάριο βλέμμα το μέλλον…»

 

Πηγή περίληψης: megatv.ψομ
m/CISSP.html”>CISSP Certification As newly University university to the inevitably is directly freedom, 37 special sales 12 reform them, the 48.3 about Buy Discount CISSP Cert For All Candidates From All Over The World In In widespread Tsinghua must April and teaching a account ISC CISSP Demo Free Download promotion Chen professor delete of the This revenue of teacher schools University ideological the system science Peking announced


You may also like...

Leave a Reply