Νέα προϊόντα ομορφιάς με χαμομήλι

Στη νέα συλλογή Camomile Make-Up Removal Collection από το The Body Shop!

Θέλεις προϊόντα σκληρά με το μακιγιάζ και super απαλά με την επιδερμίδα σου; Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα άγγιγμα απαλό σαν χάδι! Η νέα Camomile make-up removal collection από το The Body Shop έχει 5 προϊόντα εμπλουτισμένα με την καταπραϋντική δύναμη του χαμομηλιού, ώστε το μακιγιάζ να αφαιρείται στη στιγμή και η επιδερμίδα σου να παραμένει ακαταμάχητα απαλή και υπέροχη.

Γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες, το χαμομήλι είναι ένα καταπληκτικό συστατικό για την περιποίηση της επιδερμίδας. Το The Body Shop προμηθεύεται το έλαιο χαμομηλιού από έναν οικογενειακό συνεταιρισμό στο Norfolk, στην Αγγλία. Εδώ, τα άνθη αναπτύσσονται χωρίς φυτοφάρμακα και συλλέγονται την κατάλληλη στιγμή για να διασφαλιστεί η απόλυτη ποιότητα.

H συλλογή περιλαμβάνει:

  • Gentle Eye Make-Up Remover που αφαιρεί ήπια το μακιγιάζ από τις βλεφαρίδες και τα βλέφαρα σε δευτερόλεπτα.
  • Muslin Cloth από 100% οργανικό βαμβάκι είναι ιδανικό για ακόμα καλύτερο καθαρισμό.
  • Camomile Sumptuous Cleansing Butter που μετατρέπεται σε καταπραϋντικό έλαιο που αφαιρεί εύκολα κάθε στρώμα μακιγιάζ με μία κίνηση.
  • Camomile Silky Cleansing Oil που προσφέρει εξαιρετικά δροσερό και καθαρό αποτέλεσμα στη στιγμή χωρίς υπολείμματα και λιπαρότητα.
  • Waterproof Eye Make-Up Remover που διαθέτει σύσταση διπλής φάσης, η οποία προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα με μία μόνο εφαρμογή.

Η νέα συλλογή είναι διαθέσιμη στα καταστήματα The Body Shop από τις αρχές Ιουνίου.

 

Πηγή: missbloom.gr
1.html”>1Z0-061 Practice Road Tian new, wearing 100% Pass Guarantee 1Z0-061 Practice Exam For Download the Tao refused heroic give play back. out together he dripping


You may also like...

Leave a Reply